Pestoaicele sunt pe aici? (8)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns salisa spune:

Tot eu !!!
Cu placere..., ma refer, la reteta de eclere, dragele mele Dane.
Sper sa va iasa prajiturelele, eu nu sunt asa experta in ale prajiturelor, dar acestea chiar imi ies mereu ca la carte.
Pupici,
Salisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

La multi ani Elyanne!!!

La multi ani Ioana!!!

Sa fiti fericite si iubite si tot ce imi doresc eu mie va doresc si voua!!!

Nally si Sebastian (14.04.2004)

Poze nou-noutze cu Sebastian!!!

Poze...Poze...Poze

* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*

Mergi la inceput

Fetele multumesc mult pentru urari!!! Sunteti niste scumpe dragi mie!!!

Nu facem chef azi! In we avem musafirii si masa festiva! Azi numai un tortulet mic-mic de tot flori de la iubitul meu si pasi prin sufragerie de la puiul meu! De aseara merge singurel muulti pasi!! Traverseaza sufrageria!!! E tare haios! Am plans aseara cand l-am vazut cum merge singurel prin casa!!! Cel mai frumos cadou posibil pe care mi-l puteam dori si primi!!!

Am iesit azi prin parc de pe la 11 juma pana pe la 2 si a fost asa de fain de nu imi mai venea sa intru in casa! Insa trebuia sa papam si sa dormim si nu se puteau amana treburile astea! I-am dat budinca cu branza si ou la cuptor si a mancat o portie ca de om mare! De 2 ori i-am pus in castrolnel si a papat tot!!

Diseara pentru ora 7 ma gandesc sa ii fac o pulpita la gratar - ca tare ii place friptura! Sa pape cu mami si cu tati la fel! A inceput sa vrea sa mance ce mancam si noi - daca simte ca el are altceva nici nu se atinge si se intinde la farfuriile noastre!

Pupilai scumpele Am pus fripturica la gratar!!! Ma duc sa vad dacanu e focul prea mare!

Poze...Poze...Poze

* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

LA MULTI ANI FETELE CUCUIETELE!!NALLY, ELYANNE SI iOANA CO!!SA FITI IUBITE SI SANATOASE!!

Nally, citi anisori faci?

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

La multi ani Nally!!!
La multi ani Ioana!!!

Sa fiti sanatoase, iubite si fericite! Si sa vi se indeplineasca toate dorintele!

Multumesc pentru urari!

Nici eu nu imi serbez ziua azi, nici in we asta, abia we urmator, ca am zis sa facem si ziua lui tati odata, ca unt 2 saptamani intre ele si am hotarat sa fie undeva la mijoc... Ca e obositor si pt. mine si pt. bb sa facem chef de 2 ori.

Eliana si Elena (23.10.2004)

Mergi la inceput

Emilly da' de ce ma intreba-si numa' pe mini cat fac?

Nu-i bai ...uite ca am si io colea "numa" 26 de anisori!!!

Poze...Poze...Poze

Mergi la inceput

Am uitat sa va zic... am pus poze noi unde ma puteti admira in toata splendoarea mea de BLONDA!!!

p.s. tot ma simt bloda ca m-am vopsit blonda!

Poze...Poze...Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Mai Nally, dar esti o blonda superba si nu esti deloc prea blonda, ma asteptam sa fii puiut in cap dupa cite te-ai plins atunciesti super ok.
Asa deci 26 de anisori...sa traiesti si sa fii iubita!

Mey si ce flacau frumos ai...mai ca venim la petit...dar numai ce ne-am incuscrit azi

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Nally te-am prins... ai fost cu Mihaela (Roandre) in parc! Vezi ca stiu... Am vazut pozele din parc si mi s-a parut mie ca stiu de undeva pe Sebi... si mi-am adus aminte de unde: de la subiectul cu pestisorii.

Eliana si Elena (23.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maruta spune:

La multi Ani !

Denisam

ceeee ... v-ati intalnit fara mine ????

Aristotel Zamisar's - iubitul meu ... motanul

Mergi la inceput