Storuri (rolete) pt. ferestre.

Storuri (rolete) pt. ferestre. | Autor: bychi

Link direct la acest mesaj

Acum vreo 3 ani am vazut in Germania, de cumparat, truse pentru storuri. Trusa continea o rola de lemn sau din metal (cu arc in interior) si suportii de fixare. Ati vazut asa ceva in Bucuresti?

Sau cunoasteti firme care executa storuri la un pret convenabil? Cam ce preturi se practica la mp?

Bychi si Tiberiu

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristiama spune:

Buna,

Noi am pus asta vara roleta in toata casa pt ca stam pe sud si avem multe geamuri. Am folosit o firma din Harghita, cred pe care am gasit-o la targ.
Au venit cu catalogul, unde ai variante destul de diverse inclusiv cu spate din aluminiu care asigura o izolatie termica f buna.
Noi am ales obisnuite, nu vroiam sa fie prea intuneric in casa. Au costat in final destul de mult dar am pus in multe camere, usi de balcon, ba am mai pus si plase de tantari cu ei.
Ce pot sa-ti spun ca pret : un geam obisnuit de bloc cu 3 deschideri a fost cam 2 mil.
Si sunt f seriosi! Pot sa caut contactul de la ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bychi spune:

Saru’mana mult de raspuns. Te rog frumos sa-mi dai si mie datele de contact, telefon sau mail, orice ai.
Cum se comporta materialul roletelor la soare? Se decoloreaza? V-au dat garantie in acest sens?

Multumesc

Bychi si Tiberiu

Mergi la inceput