Copilasi de iunie-iulie 2003 (46)
Raspunsuri - Pagina 11
Magdone spune:
Mihaela, iti tin pumnii, multa sanatate!!
Romana, ai dreptate si eu sunt tot cu plimbatul pe afara, dar ma gandeam acum cu vremea asta nasoala, dar poate ca n-o sa mai fie nevoie, ca uite e soareeee afaraaa
Cornelia, nici noi n-avem nici un canin, de fapt de-abia acum ii ies si lui Razvan maselele.
Elena, asa e, am mai pus ulterior niste poze.
Despre sigilrae, eu habar nu aveam, o sa ma interesez si eu la medic.
va pup si va urez o sapt frumoasa
Magdone si Razvan (19.07.2003)
poze
Kehleyr spune:
Buna fetelor,
Ce ziceti, de data asta vine primavara? . Eu am inceput deja sa ma pregatesc, mi-am dus paltoanele la curatat, ma gandesc sa scot plantele afara...
Mi-a scris Ioana Sora:
quote:
Buna, Dana. Multumesc pentru grija.:) Am avut o
periada foarte aglomerata, am fost destul de deprimata
si n-am avut chef de nimic. Acum sunt intr-o perioada
mai buna. Sper sa va regasesc pe forum la fel de
vesele. :)
...asa ca o asteptam inapoi...
Noi am avut un sfarsit de saptamana superplin. Vineri seara am fost la Traviata la opera si vreau sa va spun ca mi-a placut foarte foarte mult, neasteptat de mult. Asa ca vom repeta experienta cat de curand. Sambata dimineata am lasat-o pe fi-mea cu taica-su , s-au dus in parc, iar eu am facut o super repriza de cumparaturi cu mama. Am ajuns si eu la celebra Zara, ca pana acum nu intrasem, si inteleg de ce o lauda toata lumea (carmenutza parca era fan). Am innebunit acolo, puteam sa cumpar tot magazinul . Nu mai sunt reduceri, dar au atatea lucruri misto (pentru noi, nu pentru copii, acolo era slabuta oferta), sa umpli trei sifoniere . Sambata seara am fost iarasi la un concert, la Omara Portuondo, o cubaneza care canta un fel de jazz, dar supermisto.
Iar aseara am fost in vizita la nasi, era o sarbatoare in familie. S-a simtit fiica-mea excelent, erau copii de la 2 luni la 14 ani , se alergau, se luau in brate... Mai ales l-a cucerit pe un baietel de 2 1/2 ani, care nu o mai lasa din pupaturi. Si s-a amuzat teribil de catzelul nasilor, un brac foarte simpatic. S-a nimerit in spatele lui in timp ce dadea din coada si a inceput sa rada in hohote si sa incerce sa-l prinda de coada, fara nici un fel de succes. De, cu cockerii de la noi din familie, nu prea stie ea cum vine treaba cu coada la caini...
Si azi-noapte a si dormit neintoarsa, n-a zis nici pas, de oboseala. Asa ca solutia este sa o ducem in vizita in fiecare seara, pana dupa miezul noptii daca se poate .
Mihaela multa sanatate parintilor si soacrei tale. Addiana era din Iasi, dar nu a mai dat nici un semn.
Gio, zi si mie cum afost la interviu, te-ai angajat, ce-ai facut?
Crisa distractie placuta in Coreea, daca pleci...
Renata, Adyna, adinag, ce mai faceti?
nicol74 spune:
quote:
Originally posted by pojogam
Elena nu stiu , nu pot sa-mi dau seama de la ce anume a facut-o; stiu ca se trece greu si uite facem si noi tratament homeopat ... sa vedem cum merge, mai greu e cu alimentatia, nu stiu ce anume ar trebui evitat. Maine ma duc si la un dermatolog; daca iti mai amintesti ce tratament ai facut, mi-ar fi poate de folos macar ca orietare...
Mihaela am auzit ca e o dr. homeopata specializata pe chestiile astea in Voluntari (langa Bucuresti) daca vrei ma interesez de un tel ! M-ai multe persoane mi-au vorbit de ea dar
din experienta personala nu stiu, recunosc.
Madic multumim de info cu sigilarea, eu mi-am facut asa ceva
dar nu stiam ca se face si la dintii de lapte !
Teo nu prea mai mananca, vad ca si voi mai aveti probleme, are in jur de 12 kg de f. mult timp. In schimb cu somnul nu am de ce sa ma plang, doarme la pranz peste 2 ore, in schimb noaptea se trezeste inca de 2,3 ori ! Cu vorbele nu facem progrese, doar cu traznaile iar olica esec total !
Mai nou nu mananca dimineata decat afara sau cand vine de afara !
va pup,
nicol
crisotexa spune:
Dragele mele,
Si a doua analiza coproparazitologica a iesit negativa. Nu am reusit insa sa-i duc baghetica cu amprenta anala pentru ca a facut cacuta imediat ce s-a trezit (trebuie bagata baghetica in funde pe nespalate si inainte sa faca caca). Oricum dorame foarte prost. Cred ca pana la urma incisivii laterali de jos si caninii sunt de vina. Maine vine si medicul si ma mai sfatuiesc si cu el.
Pojo, eu nu i-am dat pana acum nici un tratament pentru ca analizele au iesit bine (am mai facut un set de analize anul trecut, pentru ca avea cearcane, care cearcane sunt de fapt de la nastere prezente pe fata copilului). Om mai vedea. Oricum tineti minte: daca vreodata aveti probleme cu pasrazitii, spalati lenjeria de pat si hainutele bine si calcati-le mult cu fierul de calcat, pentru sterilizare.
Aditzu, cred ca in Koreea nu e nemaipomenit. Ideea e ca vezi o alta civilizatie care cred ca e mult diferita de a nostra. O sa vizitam cateva institutii de stat, companii private (ex. Hyundai) si cateva site-uri culturale si istorice. cat despre tudor stiu de acum ca o sa-mi fie dor tareeeeeeeeeeee.
Andra, super faza cu bo-ul. He, he, ce ras o fi fost pe vecinii vostri. trebuie sa ne mai vedem ca nu mai scap de Tudor. Nu e chip sa mai ne suim in masina ca gata "mergem la Luca".
Sa va mai povestesc de la Praga: la teatrul de stat nu am vazut o piesa, ci un mosulica (extraordinar de haios) ne-a spus istoricul teatrului si ce piese s-au jucat (foarte multe opere, de altfel). Era omuletul ala atat de haios: imaginati-va un om foarte cult, vorbind o engleza cu un accent haios si facand tot felul de glumite si dupa o povestioara fugea repede la pian si ne mai canta o bucatica dintr-o opera. Ne-a dus pana si in spatele scenei, sa vedem cum se organizeaza in pregatirea pieselor).
Cu vizitarea biliotecii a fost tare alta poveste: chiar in ziua respectiva vazusem intr-un album despre Praga poze cu biblioteca si ma gandeam ca ce frumoasa e si seara am ajuns sa o vedem (surpriza totala). In viata mea nu am vazut ceva mai frumos si impresionant. O sa va spun exact despre ce manastire e vorba ca poate, cine stie....
Cornelia, ce putin mai ai pana nasti. Tinem pumnii!!! Doamne ajuta!
Romana, nu stiu de unde ai atata putere. Probabil ca Dumnezeu te intareste!
In rest, asteptam primavara!!!
Pupa Crisa
carmenutza spune:
Gata..a venit primavara!!!!!
Cornelia, nici noi nu avem canini..doar 8 dinti si 4 maselute.
La olita, Maya sta....chiar ii place..de multe ori face kk de trei ori/zi...si de trei ori la olita.....un lucru este sigur...dimineata cand se trezeste o pun pe olita...face sigur kk si pipi........dupa, in timpul zilei, o mai pun la pranz..cand mai face ceva, macar un pipi,....o mai pun dupa ce se trezeste...si seara inainter de culcare.
Oricum nu-mi cere....dar ii place sa stea...de multe ori, nu-i convine cand o ridic, dupa ce a terminat de facut...ea ar mai sta....
Mihaela, multa sanatate familiei tale....iti ti pumnii sa fie bine. Am vazut pozele cu Flaviu, simpatic foc si foarte implicat in treburile gospodaresti.
Dana, te inteleg cu ZARA....imagineaza-ti cum este sa le prinzi si la reduceri.....As fi vrut sa merg si eu la concertul Omarei..dar m-am trezit tarziu...Cum a fost?
Noi am fost la teatru, duminica...la Chirita of Barzoieni...un musical destul de slabutz....dar macar l-am vazut pe Chirila, nu?!
Cred ca venit "vremea" sa ne mai intalnim in parc cu piticii..ce ziceti?
Carmen si bb Maya Alexia
Poze cu Maya
Andra_ spune:
Buna fetele,
hai ca incep sa fiu si eu mai relaxata ca mi se pare ca a venit primavara, desi nu sint fr. convinsa, mai ales ca prognoza anunta o saptamina frumoasa urmata de o duminica in care ploaia se transforma in ninsoare...Cu vremea asta triky am luat deja teapa, ca simbata l-am scos pe Luca pe-afara, si era soare cu dintii si batea vintul, asa ca a racit, si eu sint un pic "luata", din fericire el doar stranuta si ii curge nasul, l-am trecut pe Oscilo si Imuno Baby si vad ca e ok. Pe linga asta ieri s-a si oparit, ca a facut caca si n-am bagat de seama, probabil ca de la raceala mi s-a atrofiat si mirosul , asa ca l-am schimbat dupa ceva timp, si cam are fundul de maimuta... Ma amuzam dimineata cind i l-am dus bunicii, i-am zis ca ni l-a dat intreg vineri seara si acum i-l aduc inapoi stricat pe toate partile
... dar fericit, ca a fost simbata la petrecere cu copii, i-a placut tare mult de fetita unor prieteni cu care am fost si in vara in concediu, Natalia, care e mai mare cu 2 ani decit Luca, umbla dupa ea si o striga, atunci cind a vazut-o ca bea suc s-a infiintat la mine si el cerind "suc, suc", ieri m-a tot intrebat de "Nataia"
in rest, imi face capul mare cu cocosul care face "cucurigu", cu dvd-ul cu "pu-ceii", cu "poculete" si "pooh" care maninca "miere" si vrea si Luca (fetelor, plinge dupa miere, dac-ar fi dupa el ar trebui sa-i dau cite o cana pe zi, ca de cite ori da de Pooh se declanseaza mecanismul )
In alta ordine de idei, probabil ca Ioana va reveni pe forum printre noi, mi-a scris si mie: "Buna, Andra. Nu s-a intamplat nimic rau nici cu mine, nici cu Cata. Am avut o perioada foarte aglomerata si n-am avut timp si nici chef mai de nimic. Sper sa revin si eu cat mai curand pe forum.:)"
Cu intilnirea cu copiii cum ramine, ne vedem si noi la sfirsitul lunii, pe 26 martie adica, simbata cealalta?
pup u,
Andra
Luca Pitu
aditzu spune:
Buna Fetelor,
La noi tati e racit cobza, de sambata seara a inceput, ieri a bolit toata ziua cu febra 38-39 si azi de dimineata era in aeeasi situatie, probabil ca e gripa dupa evolutie. Mai nasol e ca Irina tot vrea sa se duca la el in pat sa se joace si sa-l pupe. Azi de dimineata a plecat la servici , dar nu cred ca rezista mult. Sper sa nu ne imbolnavim si noi ca e jale.
Nici noi nu avem canini, doar 7 dinti si 2 masele, pana la canini ma e mult. Imi pare rau sa aud ca aveti asa probleme cu somnul, sa bat in lemn, dar la capitolul asta stam foarte bine, Irina se culca la 23 si se scoala la 9 fara sa zica nici "pas", iar in timpul zilei mai doarme 2 ore. Macar la capitolul asta stam bine ca, cu mancarea e jale, are vre-o 10 kg de nu stiu cand.
Pa, Adi
http://photos.yahoo.com/irinuca03
Cornelia spune:
Buna fetelor!
Vad ca Maria nu e singura fara canini. Nu mai sunt sigura, dar au trecut vreo trei luni de cand nu i-a aparut nici un dinte. Nu am mai notat .
Aditzu, sanatate lui tati si aveti grija de voi!
Cu somnul, sa stiti ca nu o mai laud niciodata pe Maria. Minunea cu dormitul la pranz nu a durat decat doua zile! Asa ca iar suntem in priza. Somnul de noapte, e tot destul de brambura, adica avem si nopti bune si nopti rele.
Azi merg la doctor. Va scriu la intoarcere.
Va pupam,
Cornelia (31 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)
romana spune:
Kehleyr: Unde e magazinul asta Zara? Au si haine pentru gravide? Ca vine primavara si trebuie sa-mi mai innoiesc si eu garderoba de gravida, ca la sarcina cu Alin nu mi-am cumparat nimic, am folosit aceleasi haine ca si la sarcina cu Cristi.
Cornelia: Nu ma pling cu burtica 3 deoarece nu e mare, greturile mi-au cam trecut, am o pofta de mincare incredibila si noaptea dorm cu mult mai bine decit anul trecut. Sper ca bebe3 sa nu mai faca atitea figuri la somn ca si Alin.
Olita nu folosim ca nu avem, o sa luam daca se mai incalzeste vremea.
Nu avem canini, dar se vad ceva umflaturi in zona (are si Alin 2 dinti), avem 3 masele si mai apar.
Gio: Si eu l-as de pe Cristi la gradi in toamna dar nu vrea tati, poate la anu’ sau mai vedem noi, oricum nu prea pot sa-l duc si sa-l aduc daca voi fi cu bebe3 cu care va fi complicat sa ies des din casa in primele doua luni. Dar daca ar fi dupa mine l-as da. Eu am mers de la doi ani si jumatate si a fost foarte bine.
Mihaela: Sanatate rudelor tale si sper ca Flaviu va fi ascultator ca sa nu-ti complice si mai mult viata.
Anamaria: Multumesc de incurajari. Ma gindeam eu ca nu o sa fie prea simplu nici cind o sa umble Alin, dar macar sta pe picioarele lui si nu se mai murdareste atita pe miini. Ca daca ma vede ca ies din camera si eu tup-tup dupa mine in patru labe ca un catelus faza la care Cristi aplica un procedeu ca la rugby, il placheza si il face “placinta urlatoare”.
Crisotexa: Ai dreptate ca ma intareste Dumnezeu . Daca mi-ar fi spus cineva acum 10 ani ca sa ajung sa am trei copiii unul dupa altul i-as fi zis ca e nebun si ca eu nu pot fizic sa faca asa ceva. Cred ca hormonii astia au rolul lor, uneori ma ajuta, alteori ma incurca. Oricum am uitat si de durerea de la mastoza aia urita de anul trecut.
Azi m-am trezit devreme, ca s-a sculat asta micu’ sa pape, apoi am pus supa sa fiarba si apoi surpriza nu mai avem apa, nici macar rece. Asa ca am dat cu aspiratorul, am avut si ajutor, pe Cristi. E un avantaj daca se scoala Alin devreme si se culca la loc ca asa pot sa-mi fac si eu treaba la bucatarie linistita fara el.
Acum astept cu nerabdare sa vina apa ca am de spalat haine.
Romana, Cristian (22.06.2003), Alin (25.06.2004) si burtica de 13 saptamini
http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003
si mail pentru poze bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com
carmenutza spune:
Romana, ZARA este in Plaza...Mall-ul nou
Inteligenta ma urmareste mereu, dar eu sunt mai rapida!
Carmen si bb Maya Alexia
Poze cu Maya