Bebelusi si copilasi de martie aprilie 2004 (46)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LaviB spune:

Acu chiar ca fug la somnic. M-a uitat Cel de sus pe net. Nu pot sa plec pana nu laud putin gemenutzii nostrii frumosi.

Simo ai niste minunatzii de bebici.(ca toti de aici de altfel)

sa-ti traiasca minunatziile.

de la hanna pt frumuseii gemenutzi

Lavinia-mama si micutza Hanna ( 16.04.2004 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

Lavinia, esti o scumpa! Multumim... si e asa cum zici tu, toti bebelusii de aici sunt niste minunatzii!!! Am vrut si eu sa vad poze cu Hanna, si vad ca nu ai. Dar nu stiu de ce tineam minte ca am vazut poze pe albumul comun, si acum nu le vad... decat aia cu Hanna in burtica Vrem poze cu Hanna!!!
Tschuess

Simona si gemenii Mia & Lucas (25 Martie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Am aparut si eu in viteza. Am apucat sa vad cate sarbatorite am avut zilele astea. La multi ani si tot ce va doriti atat in viata cat si in casnicie.
Noi am scapat de febra si nu mai vomeaza, insa diaree are in continuare. Nici nu stiu ce sa ii mai dau sa manace, cum papa ceva iese in jet, funduletul ii e asa de rosu ca nici nu pot sa-l mai ating ca plange. L-am uns cu creme, acum il ung cu ulei de masline, l-am spalat cu musetel si apa cu bicarbonat, dar daca are diaree in continuare nu are cum sa treaca. E destul de sacait si smiorcait, nu doarme, probabil are si crampe. I-am dat orez, morcov banana, degeaba. Se pare ca ne vom sarbatori ziua la dieta, dar tot nu o lasam sa treaca fara un mic tortulet dietetic si daca il facem din paine prajita (fac si eu haz de necaz acum).
Oricum nu-mi vine sa cred ca a trecut un an, a zburat pur si simplu si bb-ul meu nu mai e bb mic. Acum un an inca era la mine in burtica...ma apuca melancolia.
Va pup, merg sa ma culc, sper sa am parte de o noapte mai buna ca de sambata nu am prea avut, deh sanatos sa fie ca restul se rezolva cumva. la toata lumea.

Tudorel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Fete dragi, am revenit acasa. Planul era sa venim ieri dar s-a schimbat fara ca noi sa vrem. Am ajuns prea tarziu in Chicago si am pierdut conexiunea catre casa. Dar nu ne plangem. Asa, am avut impresia ca vacanta a fost ceva mai lunga.
Am avut parte de vreme foarte frumoasa si doar in prima zi ne-a prins o ploaie torentiala in San Diego. Ne-am revazut prietenii din Santa Barbara si LA si am revazut si parcul Disney din Anaheim. Ne-a facut placere sa revedem Hollywood-ul, Santa Monica si sa mai facem o plimbare pe Rodeo Drive in Beverly Hills. A fost foarte frumos dar si obositor iar Lara nu s-a lasat desprinsa din bratele mele. A stat agatata de mine mereu ca un maimutzel mic.

Elena draga, sper ca nu e prea tarziu sa-ti urez multa fericire si o viata frumoasa! Sa sarbatoresti multi ani frumosi si de-acum incolo impreuna cu familia si cu cei dragi!

Codruta, ii urez, cu drag, la multi ani lui Tudor! Sa creasca mare si sa aiba parte de tot ce-i mai frumos in lumea asta!
Am inteles (ca de citit n-am putut) ca e bolnavior. Sper ca de ziua lui sa fie mai bine si sa pape si el o bucatica de tort. Poate imi mai zici si mie ce-a avut si cum de s-a "procopsit" cu bolicica? Ce s-a intamplat?

Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput

Clau, casa de piatra si tot ce va doriti sa se implineasca! Si nunta de aur sa va gaseasca tot indragostiti unul de altul, fericiti si impliniti!

Simona si Mariana, la multi ani fericiti alaturi de cei dragi! Sa aveti parte de bucurii si iubire si sa vi se implineasca toate dorintele.

Kata, la multi ani lui Catalin! Sper ca a primit de ziua lui multe-multe cadouri si ca l-ati sarbatorit frumos! Sa creasca mare si sa fie fericit!

Mergi la inceput

In fine, va urez, dragi mamici, la multi ani cu multe bucurii si impliniri de Ziua Femeii! Sa va fie vietile pline de lumina si bucurie alaturi de cei pe care ii iubiti! Sper ca ati avut un 8 Martie frumos si ca ati primit multi ghiocei.

Si, in sfarsit, va multumesc tuturor pentru urarile adresate Larei la implinirea celor 11 luni. Mai e putin si...mancam tort! Nici nu-mi vine sa cred ca puii nostri implinesc lunile acestea un an!! Sa ne traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Neata ! Am reusit sa va citesc ( La multi ani Clau ! Sa aveti o casnicie fericita si cat mai lunga ! ), ma bucur ca Tudor este putintel mai bine , bine ai revenit Daniela, Lumi multumesc de pupici !
La gradi a fost super, dar din pacate nu am timp acum, am foarte foarte mult de munca, dar in pauza de masa revin !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Buna fetelor,bine ati revenit!
Mai am ceva noutati legate de petrecere
Au confirmat Adina Iulia si Ruprich
Crina ne-a anuntat ca nu vine ptr.ca nu este din Bucuresti,probabil am facut eu o greseala din graba.

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Neata.
Uite ca acum observ ca ieri a fost ziua Elenei. Asa ca, cu un pic de intarziere, Elena draga, sa ne traiesti! Sa fi fericita, sanatoasa, iubita, sa te bucuri de Amelie si sa traiesti multi ani cu pace si belsug!

Daniela, multumesc de urare. Ma bucur ca v-a fost bine in concediu.

Codritu, zici ca Tudorel e bolnavior! Saracutul! Tocmai acum cand face si el 1 an nu se poate bucura de bunatati . Dar lasa, sanatos sa fie!

Cum stati cu cafelele si capucino?

Mariana, Stefan (20.04.2004) si (15 sapt.)

pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Neata si La multi ani TUDOR . Sanatate multa si asteptam pozici cu primul tau tort, fie el si din paine prajita !

Clau, Casa de piatra...ieri am citit printre randuri si n-am remarcat ca era momentul pentru urari! Dau o pentru intarziere!!

Nedda, bine-ati revenit .

Mariana, felicitari pentru primii ! Ma bucur ca si voi sunteti bine, chiar ma gandeam la un momentdat ca ai disparut cam multisor de pe forum daca-i totul in regula cu voi. Ai fost la eco? Cand afli daca Stefan va mai avea un fratior sau o surioara?!

Legat de petrecere, sunt foarte multe gradinite particulare in Bucuresti care inchiriaza sali in week-end. Si eu am numarul celor de la Harry Potter (recomandati de nasa Malinei care a fost de curand la o petrecere acolo si zice ca ar fi fost fain), insa problema cu gardinitele astea e ca au un numar minim de invitati (10 in cel mai fericit caz, dar de obicei 15-20) si iti baga si un meniu pe gat. Ori bebelusii nostrii n-o sa bea nici sucuri si n-o sa manance nici fripturi (fie ele si de pui) cu diverse garnituri. Ganditi-va ca multi au abia 2 dintisorii, daca-i au si pe aia, asa ca nu stiu daca merita sa dam bani de pomana pe meniuri pentru copii. Am vorbit cu multe fete care au mai organizat petreceri la gardinite, in general se adreseaza copiilor mai mari, chiar daca accepta si copii mai mici.
Pe mine nu ma deranjeaza partea financiara pentru ca ne-o putem permite, dar ganditi-va ca o sala cu un meniu, plus cadoul copiilor, plus ce mai se cumpara pentru cei mari, plus ce se va plati in plus in cazul in care nu se aduna numarul minim de persoane pentru inchiriat se trece lejer de 1 milion de mamic cu bebic.

Oricum, eu cred ca indiferent daca se va organiza sau nu aceasta intalnire, tot o sa-i serbez ziua Malinei. M-am gandit eu mai bine si-am ajuns la concluzia ca doua chefuri nu strica . Asa ca pe 2 aprilie probabil o sa fie petrecerea ei, iar in data pe care o vreti voi si o stabilim de comun acord vom face si-o intalnire de grup. Asta nu inseamna ca nu mai sunteti invitati la ziua ei, din contra . Eu deja o sa incep sa caut pentru noi o sala de inchiriat, si in momentul in care gasesc si daca si voua o sa va convina putem sa o mai inchiriem inca un week-end pentru petrecerea mare.

Hai ca am fugit la munci ca m-am lungit o gramada, pupici si-o zi buna tuturor!

Mickyyy (27 saptamani) si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput