Bebelusi si copilasi de martie aprilie 2004 (46)
Raspunsuri - Pagina 2
spic de grau spune:
Neata fetele! (eu inca sunt buimaca de nesomn - David s-a trezit la 1, si m-a tinut in urlete pana la 4 - vroia sa ne jucam si nu pricepea de ce nu sunt de acord cu el; si ca sa fie tacamul complet mi-a dat desteptarea la 7!!)
Pentru ieri:
Codrin
Pentru azi:
David Theodore
David Bogdan
Sa cresteti mari, sanatosi si sa aduceti numai bucurii parintilor vostri!
Clau - pupici baiatului mare!
Laura - ai o scumpica de fetitza! Ce bine se tine singura in picioare (al meu e fricos rau - cum se desprinde cum se lasa in funduletz)
Fetele va invit la party!
Veniti?
Luminita si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">DAVID - 11.03.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34758" target="_blank">Povestea nasterii lui David
"Il y a des fleurs partout, pour qui veut bien les voir" (Henri Matise)
LauraFlo spune:
Luminita, multumim. Mii de ! Bineinteles ca venim !(as vrea eu sa se poata )
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
spic de grau spune:
What's the difference between stress, tension and panic ?
Stress is when wife is pregnant.
Tension is when girlfriend is pregnant.
Panic is when both are pregnant
Luminita si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">DAVID - 11.03.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34758" target="_blank">Povestea nasterii lui David
spic de grau spune:
Idee de educatie sexuala
"Tata, cum am am aparut eu pe lume?
Tata zice: -Baah fiule, cred ca intr-o zi tot ai sa afli!
Pai, eu si cu maica-ta intr-o zi am intrat intr-o camera de chat a Yahoo-ului.
Am aranjat apoi o intilnire via e-mail cu maica-ta si ne-am intilnit intr-un internet cafe virtual. Ne-am strecurat intr-o camera privata, unde maica-ta a fost de acord cu un download din hard-ul meu. Imediat ce eram gata de upload, am descoperit ca nici unul dintre noi nu folosise firewall-ul si fiindca deja era prea tirziu sa dam delete, noua luni mai tirziu a aparut un mic popup binecuvintat care a tipat din toti rarunchii:----- You've Got Mail!"
LauraFlo spune:
Feteleeeeeeee...!
Unde sunteti iubitelor ? Doar eu si Luminita am prestat astazi !
Eu trebuie sa-i cumpar nasului astazi cadou , maine isi serbeaza ziua si mergem la ei. As vrea sa-i cumpar niste pitici ( ca in reclama ) din ceramica sa si-i puna in curte in gazon. Mi-au promis intr-un loc ca azi vor aduce, dar mi-au mai promis si de Craciun si nu s-au tinut de promisiune. Asa ca azi ne vom plimba prin magazine, iar in week-end vom petrece .
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
gabivalceanu spune:
LUMI, te-am prins, ai luat bancurile din playboy-ul de luna trecuta si cel de luna asta, nu? Ca stiu ca m-am distrat si eu.
FETELOR, voi ce fructe le mai dati, in afara de cele la borcan? Ca eu sunt in pana...mai ales ca Ioana nu prea serveste fructe....
Babe v-ati ales? Eu acum imi aleg, sa zic 6.
Gabi si Ioana
spic de grau spune:
quote:
Originally posted by gabivalceanu
LUMI, te-am prins, ai luat bancurile din playboy-ul de luna trecuta si cel de luna asta, nu? Ca stiu ca m-am distrat si eu.
Gabi si Ioana
Gabi - altii au citit Playboy-ul..Eu nu am facut decat sa dau Copy/Paste din mailurile primite. Nu imi trimite nimeni reviste din tara..
Ca fructe - eu ii dau crude (nu le fac compot - prefer sa cumpar compotzele de la Andros), trecute prin mixer: mere, pere, banane, piersici, struguri am incercat dar nu i-au placut, i-am dat si un pic ananas..kiwi nu am incercat inca..
Restul: capsuni, caise, fructe exotice, fragi si zmeura i-am dat de la borcanele, sau am cumparat iaurtzele cu fructele astea.
Ruprich - eu ii dau lui David, de la 10 luni, lapte ptr varsta a 3a. E la cutie la fel ca laptele de vaca, dar e special ptr copii cu varste cuprinse intre 10luni si 3 ani. Cantitatea de Fier e de 3 ori mai mare decat in laptele obisnuit, si e bogat in vitamine.
UIte ce scrie pe site-ul celor de la Nutricia:
Parce que le lait de vache n’est pas adapté aux besoins de Bébé (trop concentré en protéines et pauvre en fer et vitamines), Nutricia a enrichi son lait de croissance :
en vitamines, pour l’équilibre de son organisme
en fer, primordial pour les globules rouges
en acides gras essentiels : acides linoléique et alpha-linolénique indispensables que Bébé doit trouver chaque jour dans son alimentation.
(ptr ca laptele de vaca nu e adaptat nevoilor copilului - prea concentrat in proteine si slab in fier si vitamine, Nutricia a imbogatit laptele sau de crestere cu: vitamine ptr echilibrul organismului; cu fier - primordial ptr globulele rosii, si cu acizi grasi esentiali: acid linoleic si acid alfa-linoleic, indispensabili si pe care bebe trebuie sa-i gaseasca in fiecare zi in alimentatia lui).
Asa ca: daca ai posibilitatea sa gasesti un lapte ca www.nutricia.fr/baby/cons/show_subject.asp?brand_id=11&market_id=9&lng_id=3&lng2_id=3&id=2701&pageId=7" target="_blank">asta - adica Nutricia, sau Bledilait sau orice alt lapte de crestere de varsta a 3a..nu ezita!
Fetele care cunoasteti franceza si sunteti in pana de idei privind meniul lui bebe - puteti sa va inspirati de www.bledina.com/" target="_blank">aici. Trebuie sa introduceti in casute data de nastere a puiului, si apoi va apare meniul pe o saptamana. Daca va duceti in menu-ul personalizat, veti vedea ca fiecare fel de mancare e link catre modul in care il puteti prepara.
Pofta buna la pui!
codritu spune:
Lumi, sunt frumoase felicitarile tale personalizate, cum le faci? Te-ai gandit ce gustarele ii faci lui David de ziua lui? Tort?
Laura, am vazut pozele voastre, Daria e tare draguta si se tine bine pe picioare.
A inceput si Tudor sa faca mai multi pasi, merge si chiuie. E tare haios cum merge clatinat cu manutele pe sus si apoi pica in fund.
Tudorel
Ela76 spune:
Codruta - imi pare rau sa aud de Tudor . Noi am fugit la urgenta, caci Cristina avea deja 40 de grade. Imediat dupa ce am vazut ce febra are, i-am pus un supozitor cu paracetamol (asta mi-a picat mai intai in mana). Pe noi ne-au internat si i-au facut antibiotice (gentamicina) 5 zile cu regim ff strict.
Alimentele permise: lapte fara lactoza, orez, branza de vaci, dintre fructe doar banane, morcovi fierti...
Interzise: iaurt, cartofi, alte fructe in afara de banane, zaharul (daca e nevoie, indulcitori artificiali)... nu-mi mai amintesc tot, ne-au dat o foaie tiparita cu "instructiunile".
Neaparat multe lichide, caci deshidratarea e f rapida la ei si periculoasa.
Of, aveti grija! eu zic ca oricum trebuie mers la doctor!
si sanatate multa!
Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre