Bebelusi si copilasi de martie aprilie 2004 (46)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alona spune:

Laura, inca esti la serviciu?Atunci spor la treaba si pupici Dariei.AAA, vreau sa te rog ceva, tu fiind cea cu multe idei de papa bun.Ce sa fac bun si sa arate bine pentru bufet suedez de ziua Theei? O sa fie mai multi adulti si vreo 2 copii mai mari care pot si ei sa pape aceleasi chestii.Mersi de orice sugestii.

Anca, mamica de Thea si Vlad

"Un cerc de prieteni nu se face cu compasul... "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Anca si pe mine ma batea gandul sa fac bufet suedez ( suntem cam multi invitati) si am ceva idei. Salatele mele usor de facut ( daca nu ai retele ti le scriu ): salata de ton, de beoff, de pui. Ceva preparate ( putine ca nu sunt adepta lor, dar musafirii mananca ), in loc de priptura clasica am sa fac niste rulouri (carne de porc sau pipt de pui, umplutura: o felie de cascaval mai moale, un cabanos sau alt carnat subtire si afumat putin, putin spanac sau alta leguma ( morcov) ca sa fie colorat frumos, stii tu pentru impresia artistica. Le rulez si le prind cu o scobitoare, le asez intr-un vas ena cu putin ule si apa si le uit in cuptor pena se rumenesc ( le mai intorc din cand in cand) Secretul meu la fripturi indiferent din ce carne le fac: portionez carnea, o condimentez si o pun la macerat cu putin vin cel putin 12 ore.
Daca mai am idei iti spun !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Laura, merci mult! Rulourile tale suna tare bine, sigur le fac.Salate am si eu o groaza, doar trebuie sa le fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

Laura, hai ca iti mai fac o cafea, ca s-a terminat intre timp. Dar tigara n-am ca nu fumez... Suna bine friptura, Laura. O sa fac si eu dar nu pt. ziua copiilor (ca vor fi vreo 25 de invitati, si astia sunt doar prietenii cei mai apropiati si nu cred ca am timp si nici chef sa rulez atatea bucati de carne....)

Anca, ai dus copilul scoala, acum te are Thea in intregime a ai... Hai ca iti fac si tie o cafea. Si tu vrei tigara??

Ma duc sa mananc si eu ceva pe ziua de azi (ca de la 6 de cand sunt trezita mi s-a facut si mie foame, ca acum e 10 deja). Astia mici dorm. Dar imediat se vor trezi. Va pupicesc si poate mai intru mai tarziu.

Simona si gemenii Mia & Lucas (25 Martie 2004)

Mergi la inceput

STELISTA NOASTRA CE FACE ?
Clau unde esti ?

Mergi la inceput

Fetele, avem meci azi ! Hai Steaua !

Mergi la inceput

Da Simo si io vreau tigara! Uite chiar acum ma duc la una pina mai pot, ca dupa ce se trezeste Thea, ioc.

Io nu am asa multi invitati, numa vreo 12 , ca nu am unde sa-i pun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

Anca, sper ca ai apucat sa savurezi tigara inainte sa se trezeasca Thea. Apai nici eu nu am chiar asa mult loc, dar ne inghesuim Astia ni-s prietenii cei mai apropiati (+ familia fratelui meu) si nu se putea sa nu ii chemam pe toti. De fapt nu sunt asa multi, dar mai au cate un bunic venit la ingrijirea copiilor si uite asa se aduna. Cu ceilalti prieteni ne intalnim mai rar. Inainte de a avea copii ii chemam chiar pe toti, era ca la balamuc la noi cand tineam la noi cate un Craciun sau Thanksgiving, dar acum nu mai am nervi de asa ceva...nu ca 25 ar fi putini...

Hai Steaua!!!!

Simona si gemenii Mia & Lucas (25 Martie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44896" target="_blank">Bebelusi si copilasi de martie aprilie 2004 (47)

Irina,veve & croko
pozici

Mergi la inceput