Bebelusi si copilasi de martie aprilie 2004 (46)
Raspunsuri - Pagina 11
alona spune:
TUDOR
Sa ai o viata frumoasa alaturi de toti cei dragi si sa cresti mare si sanatos.
Anca,Vlad si Thea
georgescu oana spune:
Ce scumpa esti la vorba Alina,te tine ocupata Thea
Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie
alona spune:
Nu sint scumpa Oana, dar la mine e dimineata si sint in pregatiri de plecat la scoala cu Vlad, trebe sa-i dau sa manince si lui si lui Thea, sa-i pregatesc hainele si alte chestii de genu.O sa scriu mai incolo, daca o sa mai fiti careva la povesti.
Anca,Vlad si Thea
LauraFlo spune:
LA MULTI ANI TUDOR !
Sa te insanatosesti pui mic ! Sa fii fericit si norocos !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
georgescu oana spune:
La Multi Ani,.tudor ,sa cresti mare si frumos,fa-te repede bine,puiulePupici de la Alexandra
Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie
mariana tache spune:
Ela scumpo, cred si eu ca te-ai enervat. Si eu as fi facut la fel ca tine .
Mickyyy faina faza cu sugestia mea. Vin si eu cu propunerea cand "calul plecase", adica dupa ce voi ati fumat deja chestiunea. Dar, na, ce sa fac! Ma bag si eu ca musca in....
Si zici ca voi ati vazut sexosul la 17 sapt prin eco normala? Oare sa sper si eu la asa ceva? Adica data viitoare cand mergem la eco avem tocmai 17 sapt incheiate; deci s-ar putea! Ce fain ar fi! Nici nu indraznesc sa sper!
Laura, tu o duci pe Daria la gradi sau la cresa??? Si eu care ma laudam ca ne-am inscris deja la gradi (vom merge la 3 ani)! M-am laudat degeaba. Se pare ca sunt altii mai voinici ca si noi! Mama, cred ca e o fasneata Daria!
Si Stefan merge singur, dar mai trebuie si supravegheat. Deci nu ne laudam cu prea mari succese. Uite aici si aici felul nostru prudent de a circula. Deci nicidecum nu ne-am descurca acum la gradi.
Mariana, Stefan (20.04.2004) si (15 sapt.)
pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet
Sanatate Maxima!!!
SimoV spune:
Mariana, ce frumos e Stefan!!!! Vai, tare, tare scump!!! Excelente poze!!!!
Simona si gemenii Mia & Lucas (25 Martie 2004)
mariana tache spune:
Am tot uitat sa va spun cum stam si noi cu kilele .
La 9 luni, Stefan a avut 9700g. Acum nu stiu exact cat are, dar a trecut de 10 kile. La 10 luni avea 78 cm. E un lungan, un indesat; drept urmare nu are pic de grasime; daca il vezi dezbracat zici ca e slab; poti sa-i numeri coastele. Dar nu ma stresez. Indicele ponderal e OK. Asta conteaza.
Simo, multumim mult pt aprecieri. Dar sa nu uitam ca Stefan seamana cu Lucas .
Mariana, Stefan (20.04.2004) si (15 sapt.)
pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet
Sanatate Maxima!!!
Nedda spune:
Fetelor, cred ca o sa faceti o intalnire frumoasa sa ii sarbatoriti pe bebelicii nostri. Tare mi-ar fi placut sa putem veni si noi dar sper ca ne vom intalni si la vara, macar cu unele dintre voi.
Simona, n-am putut citi acele pagini disparute de pe forum. Uf, asa e! Suntem in cautari de casa. Noi macar avem noroc ca aici casele sunt ieftine. Pentru un pret in jur de $250.000 putem cumpara o "4 bedrooms" (imensa!!), constructie noua si mai putem sa ne alegem si zona din vreo 3-4 in care se construiesc case acum. N-ar fi nici prea departe de centru si cartierele sunt frumoase. Dar...tot e de lucru mult pana sa ne hotaram. Deja am fost sa vedem niste "open houses" si sa ne formam o parere despre ce se gaseste pe piata.
(Apropo de case, vorbeam cu prietenii din Santa Barbara de preturile de la ei care incep de la $1.000.000!)
Chestia e ca sotul meu a zis sa cumpar ce vreau. Asta inseamna ca am libertatea de a alege cat de mare sa fie casa, in ce zona etc. dar...trebuie sa cam alerg singura si sa hotarasc ce vreau. Si cum imi pleaca si soacra-mea in cateva zile.......o sa imi fie cam greu.
Apropo de sotul, n-a avut spring-break inca (abia la sfarsitul lui martie o sa aiba) dar, asa e, lucreaza in academia si are o oarecare flexibilitate in programul de lucru. Teoretic ar putea lucra si de acasa, exceptand zilele cand are cursuri cu studentii, dar nu cred ca ar avea producivitate prea mare (din cauza de Lara-care-misuna) chiar daca s-ar incuia singur in camera. Asa ca, prefera sa mearga la birou si oricum, are si alte intalniri in diverse "comitete si comitzii" chiar si in zilele cand n-are cursuri. Eh, ce sa-i faci? Stiam cat de ocupat e si cand m-am maritat cu el!!
Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004
SimoV spune:
Daniela, am inteles cum stau lucrurile cu casa. Pai suna f. bine! Ma bucur pt. voi ca aveti de ales din atatea case noi si pretul e f rezonabil! (asta pt. noi aici) Deci bucura-te si alege! Noi case noi ne-am fi permis numai mici de tot, cu 2 bedrooms (acum avem 4, din care 2 sunt f.f. mici...))
Deci numai la sfarsitul lui Martie are sotul tau spring break. Si eu sunt in academia (noi avem sapt. viitoare spring break), de aia si programul meu flexibil, eu insa trag chiulul de la studiu (si nu ar trebui!) si vin in campus numai cand predau. Am stat mult prin biblioteci cand am avut de scris o lucrare. Dar in curand mi se termina cu binele si va trebui sa ma transform in soarece de biblioteca (urmeaza iar niste examene grele si niste lucrari), fiindca astia mici misuna prin toata casa si fac galagie si nu ma pot aduna, sa ma concentrez la munca si tot timpul ies din camera si intreb: de ce a ras Lucas? ce s-a intamplat? Mami, i-ai schimbat? etc. Si mama ma trimite iar in camera mea si tot asa, deci si eu trebuie sa plec de acasa ca sa dau randament. In alte cuvinte "I have to get my shit together!"
Acum studentii mei scriu un test si eu scriu pe DC! Ha, ha!!! ce viata... Pupici Larei de la Luca si Mia (si de la mine, bineinteles)!
Simona si gemenii Mia & Lucas (25 Martie 2004)