Sangerare pe timpul sarcinii, cat de grav?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

lucia si dana, vasi sa dea Dumnezeu sa fie totul bine pana la capat...stati cumintzele in pat si luati tratamnetul si totul o sa fie ok sunt convinsa...odihniti-va cat mai mult si fara stres.pentru voi

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbur spune:

Drg Luci,
si eu m vut sngerri cu cheguri de 2 ori, odt in sptmn 5 si o dt in sptmn 6 de srcin. M-m sperit tunci tt de tre inct imi dorem s se opresc hemorgi s m pot ridic de pe Wc, s nu rmn si eu colo. Dr. m- chemt l chiuretj dr supriz, -inimior lui bebe bte. Am lut utrogestn pn l 12 sptmni si bebe scpt. Acum m 34 de sptmni de srcin, bebe crescut norml, ecogrfiile rt super.
Exist intrdevr un dumenzeu. Si eu m-m sperit c o s-l pierd, dr uite c bebele e un lupttor - vrut s trisc. Astept cu nerbdre s-l tin in brte. Ast iti doresc si tie -s se termine totul cu bine.

Crmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia_cs spune:

Carmenbur
Felicitari pentru faptul ca ai trecut de perioada aceea grea. Eu nu am avut decat sangerari foarte curate si un mic cheag la prima sangerare. Succes in continuare in sarcina si iti doresc un bebe sanatos si destept.

Monica-elizabet
Multumesc mult pentru urare, inseamna mult pentru noi. Si tit iti dorim tot binele din lume.

_
Lucia sotia lui Csaba si mamica in devenire (11 sapt).

www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">Poze Bunny

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:

Lucia,
Daca la un ecograf, facut de un medic, nu se vede sange in jurul saculetului , a sarcinii , totul este OK. Sangerearile in primul trimestru de sarcina se datoreaza si fixarii placentei, sarcinii, iar in acele locuri se vascularizeaza mai puetnic tesuturile.
Daca medicul tau nu este ingrijorat de asta, bine este sa nu fii nici tu, si sa reusesti sa te relaxezi mai mult, sa te odihnesti sa nu faci efort si sa bei multe lichide si sucuri bogate in vitamine.
succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

Fetele,am fost la eco de 5 sapt de sarcina pe 17 mar cum v-am "zis" si mare dezamagire:bb nu mai era acolo si dr mi-a zis ca atunci cand am sangerat,am pierdut sarcina pt ca oul nu a nidat.Am fost f. dezamagiti de rezultat,dar am trecut cu bine pt ca la 26 ani cred ca nu trebuie sa disper din prima luna de cand ne-am propus sa facem un bb si nu s-a putut.Acum mi-a venit CM si ne punem din nou pe treaba,mai optimisti,pt ca asta e viata,trebuie sa lupti ptr fericire si implinire.Va pup si sa ne auzim numai cu vesti bune!

dana

Mergi la inceput

Dana imi pare enorm de rau sa aud ca bebe nu mai era acolo. Este bine ca esti optimista si sa ramai asa.

Stiu ca dupa o pierdere de sarcina se recomandat sa astepti cam 3 luni inainte de a incerca sa ramai insarcinata, acest timp este perfect ca perioada de recuperare a corpului si dupa aceasta este pregatit pentru o sarcina sanatoasa.

Mult succes si nu uita ca suntem mereu alaturi de tine.

_
Lucia sotia lui Csaba si mamica in devenire (12 sapt).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Si eu am avut sangerare, in saptamana 7, ca la inceput de ciclu in prima zi, dar a doua zi mi-a curs mai mult.....si m-am speriat, m-a internat in spital cu repaus si medicamente: No-spa si Duphaston. Am luat aceste medicamente timp de vreo 20 zile. De la sangerare mi s-a facut un hematom care s-a retras in cateva saptamani. Si nu am mai avut sangerare.
Acum am 16 saptamani si azi merg la un nou control.
Succes fetelor!!

Mergi la inceput

Codruta
Acuma am vazut ca eu ti-am scris la "Mamici de sept-oct" sa nu te speri daca vei avea sangerari care ar putea fi cauzate de placenta jos inserata si aici mi-ai dat tu raspuns.

Multumesc.

_
Lucia sotia lui Csaba si mamica in devenire (12 sapt).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Lucia, uite ca scriu si eu despre un caz fericit. Eu am fost acela.
Am avut sangerari atat de abundente incat stateam in picioare si-mi curgea sangele siroaie, ca la robinet, cu cheaguri, tot tacamul. Am sunat la doctor si am vorbit cu o asistenta care mi-a spus sa stau in pat ca nu o sa-mi mai curga. Da' de unde. Imi curgea la fel. Asa ca am hotarat sa mergem la urgenta. Acolo mi-am asteptat randul ca doar erau altii mai bolnavi ca mine care nu aratau nici un semn de boala. In fine.
M-a luat doctorul in primire, m-a trimis la ecograf. Surpriza. Batea inimioara. Atunci mi-au aspirat tot sangele de-l aveam inauntru si stii ce mi-a zis doctorul??? Totul e in mainile lui Dzeu. Nu tu medicamente, nimic. Decat stat in pat timp de o saptamana si sa nu ma ridic din pat decat cat am nevoie la WC. Atat. Intr-o sapt. mi se va solutiona situatia. Asa a fost. Nu am mai avut absolut nimic dupa aceea.
Sfatul meu: stai numai in pat. Te duci decat la baie si atat. Sotul cand pleaca la serviciu sa-ti lase pe tava mancare ca sa nu te ridici tu pana se intoarce el. Eu asa am facut. Au venit prieteni la mine si mi-au gatit, mi-au adus mancarea la pat. Si le multumesc ca datorita lor am putut pastra sarcina.
Ah, no sex!
Nu descuraja!
Sanatate multa si sa auzim numai de bine,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pineapple spune:

Dana, sigur ca nu trebuie sa disperi. Natura e cum vrea ea, se intampla de forte multe ori sa nu se implanteze oul, ceea ce nu inseamna ca ai pierdut sarcina ci pur si simplu ea inca nu s-a realizat. Acum ai menstruatie si totul merge normal. Nu fi stresata si curand o sa vina si bebe ai sa vezi Iti tin pumnii.

Mergi la inceput