Rochia de mireasa (6)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anomis81 spune:

quote:
Originally posted by nushulica

salut dragalasha! bine ai venit printre noi si cel mai mult ma bucur ca a mai aparut o moldoveanca pe aici ca eram cam singura...sau cam asa ceva

eu am nunta pe 24 sept si nu mi-am luat nici eu rochitza ca m-am gandit si eu la fel ca si tine poate mai dau ceva jos de pe burtica
zi-mi te rog de unde iti iei rochia si ce parere ai de rochiile de la agnes toma raport calitate pret ca eu intentionez sa vin la piatra sa-mi iau rochia prin vara si sa nu vin degeaba
pupici

Salut !!!
Iti recomand inainte de a merge pana la Piatra , ptr rochie,viziteaza magazinu' Alb si Negru, de pe Sf Cel Mare. Acolo ai sa gasesti mai toate rochiile de la Agnes Toma si la preturi convenabile. De ex. mie mi-a placut mult rochia Davina ,este 11 mil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

quote:
Originally posted by suzy

Daca vreti o rochie cu adevarat frumoasa, de basm si daca aveti disponibile cca 1000 euro puteti incerca o rochie Demetrios care a aparut si in Romania in sfarsit. Din cate am auzit are sediul pe Kiseleff, nr.31.
Bafta la cumparaturi si sper ca v-am putut ajuta un pic.
Va pup

Am fost eu pe Kiseleff sa caut magazinul si nimic.La aceasta adresa erau portile inchise.(eu aveam adresa de pe un site)M am enervat ptr ca isi dau adresa dar nu au nimic acolo nici macar o placuta cu numele firmei sau ceva,iar la nr. de telefon pe care le am nu raspunde nimeni.

Poze cununie:
http://www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

salut anomis81
iti multumesc pentru sfat chiar nu am umblat deloc prin iasi sa vad de rochitza
tu cum stai cu pregatirile? si cand ai nunta?
pupici

tot eu anomis81
sa stii ca si eu sunt in mare dilema cu salonul la care sa merg pt coafura si machiaj ...m-am gandit sa merg in podu ros (nu stiu daca am voie sa spun numele salonului)ca sincer e cam cel mai bun din iasi acum
in privinta muzicii sa stii ca eu mi-am arvonit o formatie care canta foarte fain ii stiu de la nunta unei prietene de-a mea si sunt beton
daca vrei iti scriu pm sa-ti zic unde-i gasesti,ok?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anomis81 spune:

Salut nushulica !
Eu am nunta pe 2 iulie...deocamdata sunt in cautarea acelei rochii mult visate. Pana la urma am cred ca am sa mi-o fac la comanda, modelul l-am gasit, oarecum, intr-o revista ( de fapt este o combinatie din revista si un model gasit pe net), tipa de la salon mi-a zis ca poate sa o faca exact ca in revista.
Eu am optat pentru un DJ, dar inca ma mai gandesc..fac nunta la Caraffa...si cica nu prea merge muzica pe calculator...
Daca poti sa-mi da-i un nr de tel. sau numele formatiei respective...in caz ca ma razgandesc..sau cel putin sa-i intreb daca sunt "liberi" pe 2 iulie(putin probabil, dar incerc).
Pentru coafura si machiaj ....inca nu stiu...pana acum am mers la salonul Melani..dar totusi as vrea sa merg la sigur...nu am vazut nici un coc facut acolo ...iar machiaj nici atat. Nu stiu despre ce salon vorbesti in Podu Ros , e deschis de curand?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzy spune:

Draga Dana, reprezentanta Demetrios este pe Kiseleff 31 cu intrare din Mahadma Ghandi nr.1.Numarul de telefon la care poti suna sa faci o programare este 223.27.23.
Eu am fost acolo cu o prietena si, desi nu au firma la usa pentru ca inca nu si-au inceput practic activitatea,sunt foarte draguti si poti incerca sa vezi daca ceea ce cauti tu este acolo.Atmosfera este deosebita si crede-ma ca merita sa incerci . Preturile sunt intre 1000-1500 eueo la Demetrios si au si Paola D'Onofrio ceva mai scumpe insa.
Bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Salutare dragi miresici de 2005!
Sunt si eu dintre voi. Chiar daca sunt cam in urma cu pregatirile.
Am o dilema, nu stiu cum sa ma hotarasc sa imi iau o rochita. Am fost si la targ si in aproape toate magazinele din Bucuresti si nu imi place nimic. Nu stiu ce sa ma fac. Spuneti-mi si mie cum v-ati hotarat la o anumita rochita.
Va pupic pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefana spune:

quote:
Originally posted by dragalasha

Salutare! Bine v-am gasit miresicilor!
Eu voi avea nunta pe 23 iulie. Nu mi-am cumparat inca rochia pt. ca mi-am propus sa dau putin jos de pe burtica (papica fara carne!) si sa o iau dupa Pasti, adica in mai. Pana acum avem rezervat localul, sapt. viitoare cumparam bauturica si incepem sa ne uitam dupa verighete. La rochie mi-ar placea sa gasesc ceva in combinatie cu bleu si sa nu sara de 10-11 mil. Restul accesoriilor + pantofii sa mai fie vreo 4mil. Astfel ma gandesc sa ma incadrez in 15mil. Facem nunta singurei, cu banutzi proprii. In acelasi timp strangem si pt. un camin al nostru... E un pic cam greu. Nunta va fi la 2 sapt. dupa ce termin sesiunea... Abia asteptam momentul.

Ana

Pai, mai Ana, tu ai acolo in Piatra Neamt atelierul "White Lady" care face niste rochii superbe si la preturi super-convenabile. Eu de acolo mi-am luat o rochie culoarea sampaniei de care m-am indragostit la prima vedere. Si acum mi-e draga. Presupun ca fac si cu bleu, daca asta ceri. Daca te intereseaza, iti pot da nr. de tel.
Succes!

quote:
Originally posted by anomis81

Salut nushulica !
Eu am nunta pe 2 iulie...deocamdata sunt in cautarea acelei rochii mult visate. Pana la urma am cred ca am sa mi-o fac la comanda, modelul l-am gasit, oarecum, intr-o revista ( de fapt este o combinatie din revista si un model gasit pe net), tipa de la salon mi-a zis ca poate sa o faca exact ca in revista.
Eu am optat pentru un DJ, dar inca ma mai gandesc..fac nunta la Caraffa...si cica nu prea merge muzica pe calculator...
Daca poti sa-mi da-i un nr de tel. sau numele formatiei respective...in caz ca ma razgandesc..sau cel putin sa-i intreb daca sunt "liberi" pe 2 iulie(putin probabil, dar incerc).
Pentru coafura si machiaj ....inca nu stiu...pana acum am mers la salonul Melani..dar totusi as vrea sa merg la sigur...nu am vazut nici un coc facut acolo ...iar machiaj nici atat. Nu stiu despre ce salon vorbesti in Podu Ros , e deschis de curand?

Eu am facut nunta in septembrie. Am avut cu muzica pe cineva nu cu calculator, ci cu mixer si cu CD-player, a avut si lumini si masina de fum. A iesit o petrecere super!
Daca vrei, iti pot recomanda o tipa de la un salon din centru ca mi-a facut un coc superb (pot sa-ti trimit o poza, dar nu azi, ca nu o am in calculatorul de la serviciu). Eu am fost foarte incantata.
Daca te intereseaza, da-mi un PM.

P.S. La "salonul din Podu-Ros" am auzit ca sunt preturi exagerate si nu prea stiu sa se comporte cu clientii. Am auzit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefana spune:

quote:
Originally posted by anomis81

Salut nushulica !

Eu am facut nunta in septembrie. Am avut cu muzica pe cineva nu cu calculator, ci cu mixer si cu CD-player, a avut si lumini si masina de fum. A iesit o petrecere super!
Daca vrei, iti pot recomanda o tipa de la un salon din centru ca mi-a facut un coc superb (pot sa-ti trimit o poza, dar nu azi, ca nu o am in calculatorul de la serviciu). Eu am fost foarte incantata.
Daca te intereseaza, da-mi un PM.

P.S. La "salonul din Podu-Ros" am auzit ca sunt preturi exagerate si nu prea stiu sa se comporte cu clientii. Am auzit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Dragi miresici am si eu o mare problema:am cautat rochie dar nimic nu-mi place. Asa ca m-am hotarat sa mi-o fac. Si acum vine intrebarea:unde? Ma gandesc sa merg la Maria Darie dar nu stiu ce preturi are si dc poate sa faca modelul care mi-l doresc.
Daca aveti idee spuneti-mi, va rog, si mie.

Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicutza3 spune:

Fetelor care doriti rochii din afara, uitati-va si la a mea, am adus-o din SUA unde am facut nunta, e cu accente bleu si arata cam asa (pe un corp normal, nu de model):

Editat: linkul nu mai merge, puteti merge la webshots sub userul monicutza3 pt poza.

A fost data la curatat si vreau s-o vand cu jumatate din pret daca e cineva interesata. Am pus-o la mica publicitate mai demult dar se pare ca putina lume citeste...

Mergi la inceput