Echograf in Iasi?
Stie cineva unde poate fii gasit cel mai performant echograf in Iasi, ca toata lumea imi spune de el dar nimeni nu stie unde se afla.Si mai am o rugaminte: doctorul Gheorghe Iliev mai este pe la vreun cabinet particular sau poate fi gasit numai la maternitate?Va multumesc si o primavara frumoasa.
Raspunsuri
carmenp spune:
Stiam ca este si la Policlinica Industriala, sper sa mai fie si acum, de cabinet particular nu-ti pot spune nimic, poate fetele celalte te pot ajuta. Dar are program la echograf in maternitate, de ce nu mergi acolo? Echograful nu stiu daca este cel mai performant dar oricum este de putin timp adus si nu este vechi. Ma gindesc ca cel mai bine ar fi sa vorbesti cu dr.Iliev, sa-ti recomande un echograf bun unde sa te poata el consulta.

Carmen,Ilinca&Ionut
http://photos.yahoo.com/m_costin
corbioana spune:
Oana eu nu sunt din Iasi, insa am dorit sa consult o a doua parere pt sarcina mea. Auzisem si eu dr. Iliev si am inceput sa-l caut, am dat in final de un cabinet unde dadea si el consultatii, la Medis, unde e de fapt cabinetul doctoritei Mihaela Grigore, aparatura este a ei, este si ea f.f. buna si tanara extrem de comunicativa si face si eco de morfologie fetala. Poti verifica daca dr. Iliev inca mai da si el consultatii acolo.
Nr. de tel. este: 276.015
Numai bine,
Ioana
danangie spune:
Eu mergeam la statia moara de foc .Este acolo un eco privat: ECHOMED.Doctorita e draguta.Cat e de perfomant ecograful n-as putea sa-ti spun.Ce tre' sa faci de-l vrei asa performant?
"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."
oana filip spune:
In cele din urma am reusit sa-l gasesc pe doctorul Iliev care si-a deschis propriul cabinet langa farmacia din Podu Ros,iar nr. de telefon este0232/237761(asta daca o sa mai intereseze pe cineva),si am mai aflat ca exista un echograf 3D la Sf. Spiridon.La multi ani de 8 martie si va multumesc pentru raspunsuri.
elle23 spune:
corbioana, imi poti spune te rog ce stii de Doctorita Mihaela Grigore, ma gandesc sa ma duc si eu la o echo la Medis, dar am fost la cealalta dr. de la acelasi cabinet (una Cojocaru Camelia parca), aeriana rau de tot, n-a putut sa-mi zica nimic, parca nu se pricepea deloc! am ramas cu o impresie tare proasta! asa ca, te rog, daca stii ceva de dr. Grigore, (sper sa fie de bine
), ti-as fi tare recunoscatoare.
GABY PLESU spune:
Stie cineva mai multe despre dr. Camelia Cojocaru?
Intreb ptr. ca este medicul care-mi urmareste sarcina pe toata perioada. Pana acum n-am avut probleme, dar daca aveti detalii, va sunt recunosctoare ptr. experientele impartasite
6+
28-Iasi
corbioana spune:
Elle23 am vazut tocmai acum mesajul tau, imi pare rau ca iti scriu asa tarziu, trebuia sa imi fi scris pe PM ca sa ma atentionezi. De atata timp probabil ai gasit deja dr, daca insa mai vrei detalii spune-mi.
Ioana