Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004(26)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

BITS, FULGULETS, MADALINAP la multe-multe luni fericite si pline de soare pentru puiutii vostrii. Iar pentru voi un strop de soare si o primavara minunata.

Si de la Tudor pentru toate fetitele de aici un martisor iar de la Bianca pupici dulci
Sa aveti toate mamicile parte de o viata frumoasa asa cum e prima zi de primavara

gemenusilor BIANCA si TUDOR - 03.11.2004

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamunti spune:

La multi ani tuturor mamicilor si fetitelor de 1 Martie!
Noi astazi iar am repetat faza de ieri,am dormit pina la 12.

Miria_cristina uite Eric ii trimite Damianei de martisor si
Bits nu esti singura care a patit asa cu spalatul.Si noi am "incercat" modalitatea asta mai demult.
Elilenus incearca sa-i dai cu lingurita vezi poate-o pacalesti asa.
Pupici la toate!

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/munteanu_iuliana1979/my_photosEric Gabriel[url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela2001 spune:

quote:
Originally posted by LuminitaB

O intrebare pentru fetele care folosesc Libero:
Pina acum am folosit Libero Baby mini 3-6 kg pachet mov si as vrea sa trec la o marime mai mare dar in Carrefour de unde ma aprovizionez eu n-am vazut decit pachet Libero discovery 7-11kg maxi tot mov. Oare nu exista si ceva MIDI tot din gama asta? La pachetele verzi tot de Libero era si midi 5-9 kg.
Multu.

LuminitaB
mami lui Tudor 2.12.2004 si a lui Cri 24.12.1998
pozele noastre

Luminita la Libero exista pachetele portocalii MIDI 5-8 kg; am folosit si eu, dar acum am trecut la urmatoarele de 7-14kg.

Ela2001 - bebitzei Diana Andreea (22.10.2004)

http://f2.pg.photos.yahoo.com/mirelai2001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elean75 spune:

Roserb te rog, trece-ne si pe noi pe listuta:
- Elena cu Maria 17 decembrie 2004 cu poze mai jos, doar din prima luna, ca s-a lenevit tati si nu mai are chef sa le puna pe site - desi Maria are doar vreo 4000 de poze!!! Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elean75 spune:

Dragelor, vorbeati acum vreo doua zile de urletele de dpua bainta in momentul in care il luati pe bebe in prosop - si noi faceam la fel. Dar ieri am descoperit ca daca ii pun un scutec pe prosop, Mariuta nu mai e deloc nefericita - probabil e preosopul prea aspru. Incercati si voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

quote:
Originally posted by elean75

Roserb te rog, trece-ne si pe noi pe listuta:
- Elena cu Maria 17 decembrie 2004 cu poze mai jos, doar din prima luna, ca s-a lenevit tati si nu mai are chef sa le puna pe site - desi Maria are doar vreo 4000 de poze!!! Merci

Elena si Maria (17 decembrie 2004)
www.mariuta.as.ro

Gata, s-a facut!

Ela, daca bb refuza un aliment nou, se recomanda sa renunti pentru 1 saptamana, apoi sa incerci din nou, sau in timpul asta sa incerci cu altceva.Lui Mihnea de ex. nu-i place sucul de portocale: ieri i-am dat mar+morcov si l-a devorat, azi i-am pus din nou portocala pt ca se constipase, si abia-abia l-a baut, in plus a mai facut si kk moale.Sper sa nu se strice la stomac, maine vine sa ne faca vaccinul, si nu trebuie sa aiba diaree sau altceva.
Bineinteles, tocmai acum a racit si Bianca, ii curge nasul din greu, sper ca de data asta sa o tina numai pt. ea, sa nu-i dea si lui bb , ca sa o luam de la capat.Of, numai maaama sa nu fii!

Roxana&Co

http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilenus spune:

Multumesc pentru sfaturi, fetele. O sa incerc si cu lingurita si sa mananc mai consistent seara.

Despre urletele de dupa baita, eu am reusit sa le reduc punandu-i prosopelul peste ochi si cu suzeta in gurita, merge aproape de fiecare data...ca ma gandeam eu la tipu' ala de pe Animal Planet care prinde crocodili, Steve Irwin, ca le acopera ochii (la crocodili) cand ii prinde, ca sa nu se streseze . Si crocodilita mea e la fel dar cand incepe imbracatu' propriu-zis nu mai sta prosopu' pe ochi si sa te vezi tipete. Sper ca v-am amuzat si pupici.

elena si ANA (2.11.2004)

http://photos.yahoo.com/elenapangica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

fetele, f scurt ca a venit Galagia acasa!
Nr 1.Copiii se screm cand fac caca ...cel putin pana la 2 ani si 5 luni, cat are donsoara mea acuma! Si se concentreaza rau de tot.Si nici macar n-are legatura cu consistenta ( parca totusi se concentreaza mai mult la kk tare, dar diferenta e minuscula)
2. Dormitul pe burta.
Eu am pus fata sa doarma pe burta, dar patutul era inclinat, ca sa aiba capul mai sus decat picioarele.Asa am rezolvat colicii si am asigurat si o respiratie lejera( cand a fost racita, dar avea deja 7 luni, asa ca la bb f. mic racit n-am pic de experienta)
Daca ei vor sa doarma pe spate e f bine, dar daca se simt cel mai bine pe burta ar fi pacat sa nu-i lasati...cu preacutiile de rigoare.Adica ar fi f bine sa inclinati patutul.
Eu am incercat s-o culc pe spate dar nu adormea in nici un fel,eram zombi, stafie umblatoare de la nesomn.Mai intai a dormit pe burta chiar pe burta mea, dupa care in carut si apoi in patut.
Apropo de carut, Try....eu am uitat ce mari sunt bebeii vostri.Sofia mea avea la 3 luni 4800....deci dimensiunea conteaza.

Sabina si Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Cici super pozele.Si noi bine, ne ingrasam avem la 2 luni juma 6kile si 60cm.Poze noi nu mai avem ca ne-a vandut tati aparatul si pana vine cel nou…

For2nity si Xelas cu somnicul pe burta, eu am zis, numai supravegheat si numai cel de zi.

de la Alexander pentru toate domnisoricile si mamicile lor pentru 1 Martie.Fie ca primavara sa ne dea si mai multa pofta...de orice vrem noi...si putere.
Kenzo si David.

http://photos.yahoo.com/mikiparisa

Miki si Alexander (12.12.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Am si eu o nedumerire.De vreo sapatamana alex aproape la toate mesele se agita foarte tare, nu plange, dar da din manuta libera, picioare si cap de imi muta sfarcul!!!
Cantitatea de lapte nu este cu siguranta motivul pentru ca daca scot sfarcul din gura tasneste ca la fantana arteziana, ma gandeam ca e prea mare debitul , dar face asa pana la sfarsitul suptului, cand nu mai curge asa puternic, in alimentatia mea nu s-a schimbat nimic...
astia sunt colicii?? dar nu plange cum ziceati voi ca fac si pana termina, dupa ce ragaie un pic ii trece.Ii dau in gurita si cu glicerina.

http://photos.yahoo.com/mikiparisa

Miki si Alexander (12.12.04)

Mergi la inceput