Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004(26)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumbacel spune:

quote:
Originally posted by bits
astazi am facut-o lata rau:am spalat rufe fara detergent

Hahaha...mie mi s-a intamplat de vr'o trei ori si sotului meu de doua ori asa ca...nu esti singura

bumbacel ingerasului Tudor (9.12.2004)
Poze

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by bumbacel

quote:

Hahaha...mie mi s-a intamplat de vr'o trei ori si sotului meu de doua ori asa ca...nu esti singura

Poze

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!...

Nu sunteti singurele! Am patit-o si YO!

BITS, da ce frumusete de baiat ai!... Pupaceste-l si din partea mea...
Nu ti-e frica sa nu-si dea in cap, in ochi ... cu sticla?... Al meu tot timpul duce mana numai la fata, la ochi chiar daca are sau nu ceva in manutze.

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Pozele noastre!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Povestea noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

PAXELA, IOANA DU, vreau si eu adresele voastre de mess ca voi m-ati apelat da eu nu am putut azi za va scriu pe mess, ca desi am dat allow nu ati aparut in listutza mea. Sa mi le trimiteti cu PM, va rog

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Pozele noastre!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Povestea noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

quote:
Originally posted by bumbacel

quote:

Poze

Sa vedeti voi cand uit eu sa pun furtunul de evacuare...am Venetia in baie

gemenusilor BIANCA si TUDOR - 03.11.2004

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

DANAMUNTI - cu cuvintele mele, ca ea inca nu si le gaseste, Damiana ii multumeste baietelului tau si a-nceput deja sa .

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

la multi ani martzishoarelor!

la multi ani Ken si Amina Ioana!(mai stie cineva ceva de Bobitza??)

noi nu facuram multe progrese cu somnul pe ziua de azi..

lui David voinicelu', tras ca prin inelu' (1 dec. 04)
pozitze

Mergi la inceput

quote:

priviti acileasa vedeti cum ne-am distrat

pe cand sticla cu vin? ...da o palinca?

pozitze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by elilenus
Despre urletele de dupa baita, eu am reusit sa le reduc punandu-i prosopelul peste ochi si cu suzeta in gurita, merge aproape de fiecare data...ca ma gandeam eu la tipu' ala de pe Animal Planet care prinde crocodili, Steve Irwin, ca le acopera ochii (la crocodili) cand ii prinde, ca sa nu se streseze . Si crocodilita mea e la fel dar cand incepe imbracatu' propriu-zis nu mai sta prosopu' pe ochi si sa te vezi tipete. Sper ca v-am amuzat si pupici.

no comment

pozitze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

LA MULTE LUNISOARE DAVID!!!sa cresti mare,sanatos, voinic si voios!

Fulguletz sa-ti traiasca comoara!

Emilly cu gaza ei
Cea mai frumoasa si mai profunda traire omeneasca este misterul. (Albert Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

Kikimi lasal sa ragaie mai mult! daca el nu-si scoate tot aerul si tu il indopi cu tatica risti sa devina fantana arteziana(Doamne Fereste!!!); nu stiu daca ai observat, ca dupa ce ragaie indeajuns i-a cu mai muuuulta pofta tatica; chiar daca dupa ce mananca el ragaie dar chiar daca doarme si dupa ce se trezeste el tot are nevoie sa ragaie; asa ca inainte de masa tinel putin in pozitie verticala, tatoneazal un picut pe spate si ai sa vezi ca scoate un ragait mai mult sau mai putin auzibil; cel putin eu asa am procedat la Arisa(mai putin, ptr. ca a fost alimentata mixt, iar dupa ce ii dadeam bibi, automat ca si ragaia, atat de tare, de parca ragaia hipopotamul), dar la Emily fiind alimentata numai la san, mereu tre` sa procedez asa, ptr. ca ragaitura vine un picut mai greu, fata daca ar fi alimentata la bibi; hai ca te-am zapacit rau?
sper sa intelegi ceve din ceea ce ti-am spus;SUCCES!!!
Fetele "La Multi Ani!!!" de inceperea primaverii; fie ca primavara sa va gasesca in cea mai mare forta de energie, sa va bucurati de aparitia ghioceilor, sa primiti muuuuuuuuuuuulte martisoare si sa va bucurati din plin alaturi de cei dragi voua(parca sunt batuta in cap, eu una nu pricep mare lucru din mesajul asta, dar sper ca voi sa-l descifrati)
Eu una nu u culc pe burta; o tin in timpul zilei cateva minute, pana oboseste ea, si incepe sa maraie, apoi pe spate cand este treaza iar cand doarme, pe dreapta sau pe stanga, cu toate ca nu-i place ii pun in spate o pernita sau ceva mai tare sa nu se intoarca pe spate, si asa doarme pana dimineata; asezarea pe burta ajuta fff. mult la eliminarea de gaze, dar este si periculoasa(acum cat sunt mici sa zicem ca nu-si pot ridica ei capsorul mereu desi nu este exclus, dar cand vor fi mai mari va fi si mai periculos), desi asezarea pe burta reduce deformarea capului; dar si pe spate este mai rau, ptr. ca se poate ineca si cu propria saliva, chiar fiind si langa ei; cele mai bune pozitii fiind pe dreapta sau stanga, dar lor nu prea le place
Roserb sanatate lui Bianca!!!

http://photos.yahoo.com/ionelarxn

Mergi la inceput