Epiziotomia

Epiziotomia | Autor: ninocikap

Link direct la acest mesaj

Buna tuturor,

am si eu o intrebare la dumneavoastra.
Cam la cat timp ar trebui sa nu ma mai deranjeze epiziotomia facuta pe 17.02.2005? Inca ma doare destul de tare si cand merg, cand stau in picioare si chiar si cand stau in fund(daca m aincumet la asa ceva).
Faptul ca am avut o criza hemoroidala foarte mare care inca nu a trecut de tot poate sa faca sa ma doara mai mult timp si mai tare?

Multumesc anticipat pentru raspunsuri.

Nicoleta

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Pe mine m-a durut mai mult de trei sapt. Medicul ginecolog mi-a spus ca va dura cam doua sapt. Si faptul ca am avut niste "bumbi" sanatosi la poponeata a facut ca durerea in vecinatate sa fie si mai nasoala.
Eu zic ca de acum incolo iti va fi mai usor.
Sanatate multa,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivian spune:

pe mine m a deranjat cam 2 luni,nu cu dureri dar ma jena si contactul sexual era dureros.dar acum sincer nici nu imi amintesc ca am avut ceva acolo.date cu crema si chiar daca vei avea teama de actul sexual, odata trecute cele 5 saptamani pe care ti le spune medicul,incearca sa nu iti faci teama .
pe mine m a costat mult sa depasesc momentul dar cu rabdare si intelegere se poate.
numai bine.vivi si bebe victor de 3 luni si 17 zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittie spune:

Si pe mine m-a durut cam o luna.. Problema era ca mai ales dupa ce s-au resorbit firele aveam cateva gauri in plus si ma intrebam daca vreodata.... si n-am mai avut nici o problema, am facut spalaturi cu galbenele+pelin iar cicatrizarea se facu minunat..
Rabdare multa, spalaturi cu galbenele si pelin (pentru cicatrizare si recuperare tegumentara rapida), daca ai avut fire care se resorb singure mai poti intampina o problema - granulom de fir (adica nu s-au eliminat toate bucatile din fir si atuncimai ramane cate ceva.. in cazul in care corpul nu-l respinge singur, atunci te poti duce la doctor, e ceva banal). In cazul in care ai indoieli puternice ca totul ar fi ok, mergi la doctor. Linistea ta e cea mai importanta pentru bebe

Sanatate! si sa-ti traiasca minunea

mamica de ( 13oct04 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lidiadanaila spune:

Cam o luna am avut si eu nitele dureri, mai nasol a fost cind am reluat "activitatile".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floarea_soarelui spune:

La mine neajusurile au durat cam 10 zile apoi au disparut in totalitate. Pt. criza hemoroidala..de care-mi amintesc cu f multa "bucurie" este exceptional Proctoglivenolul (unguent daca sunt hemoroizi externi, supozitoare-daca-s interni). Epiziotomia trebuie super ingrijita..spalaturi cu galbenele cat mai des, unguent de galbenele pt cicatrizare, exista si spray-ul acela pt rani cu porpolis, iar pt dureri supozitoare diclofenac. Cam asta ar fi. Si sa nu uit...vindecarea si eventualele probleme depind si de "mana" celui care a "brodat" epiziotomia.

floarea soarelui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Cam 2-3 saptamani, timp in care zilnic spalaturi dupa fiecare mers la toaleta, plus crema Betadine, plus spray Oximed, plus pt hemoroid Proctolog unguent. Si comprese sterile. Dupa tot ritualul asta Doamne Ajuta la controlul de 6 saptamani eram ca inainte de nastere, bineinteles si multumita faptului ca m-a ajutat Cel de Sus sa am un medic cu mana buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Pe mine m-a durut vreo doua saptamani, si noroc ca erau fire resorbabile... Criza hemoroidala oribila ()n-a trecut nici cu Hemorzone, nici alifie galbenele, nici altceva, doar cu Bepanthene (!!!) care a fost singurul unguent cu care i-au trecut si gogosicii mele iritatiile fesiere...

Andreea si Uca-Uca (DN 10.10.2004, 00.25, 3.350kg, 49.5cm)
http://photos.yahoo.com/andreeaoracle
http://community.webshots.com/user/andreeaoracle

Mergi la inceput