cat aveti acum?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Matilda, stai linistita, kg alea pot sa fie si de la apa acumulata, sange, sani, cata grasime pe ici pe colo ... nu inseamna ca bebe are ceva ... bebe oricum nu cantareste asa mult saracul pe langa alte cele ce la caram dupa noi ... placenta, uter, lapte prajituri, placinti, cartofi prajiti

Eu inainte aveam 52 kg la 1,63 si la dimensiuni cred ca 85/64/92. Acuma avem 60kg!!!! deja si 90/83/98 la 21 sapt. Nu stiu ce sa zic ... mie mi se pare mult. dar oricum hormonii astia buclucasi nu se prea pot controla. Asa ca ... slabim dupa

gabirus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia_cs spune:

Eu sunt in 12 saptamani si 4 zile. Aveam 56 kg la 1.70 acum am 56.5 kg si doctorul a zis ca e cazul sa fiu putin mai durdulie, dar eu nu pot sa mananc atat de mult.

_
Lucia sotia lui Csaba si mamica in devenire (12 sapt).

www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">Poze Bunny

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Stai linistita Lucia, ca eu nu am luat in 19 saptamani decat 2 Kg si acum la 32+ am vreo 10 in plus. Si burta e de 103 cm (de la 64 in talie), asa ca lasa doctorul sa spuna ce-o vrea, cresterea ponderala mai serioasa vine mai incolo (in cazul meu luna a 6-a a fost definitorie).

lina, cu Alina (12.11.02) si BB (DPN 14.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabomboana spune:

Eu inainte aveam 60-61 kg la 1,78,acum am in jur de 66 kg si sunt in sapt 22.DE masurat nu m-am masurat din lipsa de centimetru.Oricum sanatoase sa fim si bebelusii nostri la fel ca de slabit ne ocupam mai incolo.Deocamdata hraniti-va.
Oana si bebita

Mergi la inceput