Mamici de ianuarie - februarie (91)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

Buna, fetelor

intru si eu putin, am mai intrat asa in graba sa vad ce ati mai scris, dar n-am mai avut timp de posting, ca am o saptamina cumplita. Am lucrat si in weekend si acum am o saptamina grea la munca si abia astept sa ajung acasa sa stau si eu cu puiul; dar am ajuns tirziu zilele astea, ii facem baitza, ii dau sa papaceasca, ma mai joc cu ea si se face tirziu...

O sa incerc sa mai raspund si eu la intrebari, asa de-a valma.

Deci - cascatul e absolut normal, si Deea casca si n-are nici o problema. Cartea sotilor Capraru ma bagase si pe mine in sperieti - acolo scria ca minutele vinetii inseamnna probleme cerebrale si am facut asa urit incit peditra mea a chemat o neuroloaga din policlinica sa o consulte pe Deea. Desigur, verdictul a fost "e un copil PERFECT SANATOS, nu va mai luati dupa carti." De atunci sotul mi-a ascuns cartea.
In privinta sunetelor - le-as caracteriza "sforait", "chitzait", "grohait" etc

Si deea mai are urme de singe uscat in buricut, dar se curata de la sine.

De stat pe scaun fara colac...eu n-am folosit deloc colac, stateam la inceput mai pe o parte, dar din a doua saptamina deja stateam normal; desigur, exista o oarecare jena, dar era suportabila. Din pacate si acum am o usoara jena si ma doare pe partea dreapta, tre' sa ma duc la control sa vad care-i treaba.

Leta si un bebe

Want my life back...

http://community.webshots.com/user/letadeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amary19 spune:

Adita si Crinuta, multumesc de raspuns! O sa incep si eu de vineri! Sper sa ne mearga si noua bine si sa ne treaca! Ca deja implinim 2 luni de cind tot vedem secretia in fiecare zi!

Oana si noua ne-a cazut o parte din par. Partea din fata pina la mijlocul capului. E atit de haios,. Jumatate par fff scurt si jumatate par lung.

Alina MAria ai luat decizia corecta.

Viktoria iti tinem pumnii. Si sper sa mai ai rabdare pina vrea sa iasa!:)

Bestutza stiu ca e greu sa-l ti treaz cind el vrea sa doarma, dar uite mi-e imi mai reuseste mutindu-l dintr-o camera in alta si aratindu-i tot felul de lucruri (aceleasi, ca doar nu se schimba)Si multe zdranganele!Succes!

amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti

http://community.webshots.com/user/tazmanu75

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Leta, trebuie sa fie greu sa fii asa mult departe de ea...

Si Rebecca scoate niste sunete asa haioase cind doarme, citeodata zici ca ride in hohote -asa se aude -, si de vreo 2 ori a facut ca un catel :-), si casca cind ii este somn, etc.

DAr se intimple se vomite citeodata mai mult decit e normal, aproape tot ce a mincat (nu des si nu de multe ori). vi se intimpla si voua?? ca ma cam ingrijoreaza...

Patricia
mamica de Rebecca

poze noi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/danana_me/album?.dir=167e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

buna fetele,

tocmai l-am culcat si noi de 1 ora pe Bibishor. noaptea trecuta a fost super: dormit 6 ore papa si iar 4 ore pina dimineata. parfum!!se pare ca nu mai avem gaze-Doamne ajuta sa ramina asa!si papam ff bine fara ele. eu imi golesc cu pompa sinii pt a ii stimula si mai mult, daca ramine in biberon il bag in frigider si i-l incalzesc la masa viitoare si i-l dau. nu prea mai folosim supliment de lapte praf; chiar vreau sa cred ca voi avea lapte si mai mult daca imi tot golesc bine sinii si voi stimula lactatia. oricum bibishor trage ff bine la sini, dupa ce nu mai vrea la un sin il mut la celalt si incerc sa mult cel supt si nu mai iese nimik, ceea ce inseamna ca a supt tot din el.
coraly, ce vrei sa spui ca daca am scos 60ml/sin bibishor scoate 100? adica el trage mai bine ca pompa? iar 60ml au fost scosi dupa 6 ore de pauza. dupa 3 ore scot de regula cam 30ml. dar sper la mai mult! Doamne ajuta!

gata, merg sa dorm si eu -sint curioasa daca in noaptea asta va fi tot ca cea trecuta cu pauza aceea mare de 6 ore sau macar 4! sper sa fie tot asa!

pupici

Mamica de bibisor
Dr. Tutunaru - ELIAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BESTUTZA spune:

Asta e ora la care ma culc! Programul de tipat a fost incepand cu ora 23.00! Ma intreb daca e normal ! AAcum a adormit si e nemiscat ! Oricum sunt tare speriata! Nu e normal sa planga atat! MA rog cu pauzel ede masa! Si acum doarme pe perna! Am mai incercat sa il pun in pat si se trezeste zici ca il pui in apa! Se pare ca la mine sunt cele mai grave probleme! Nu am mai vazut asa mnifestari la nimeni! Ma mai tras oportie zdravana de plans si acum sa vedem daca reusesc sa adorm! Nu stiu ma gandesc ca e asaa agitat pentu ca eu toata sarcina am alergat ca un cal, mi-am facut osuta de probleme...
Asta dupa mas o s aincerc si eu cu tinutul treaz, dar daca acesti colici vin doar nopatea ce saa facem??????????
MA duc si eu sa incerc a dormi un pic....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shinutza spune:

Bestutza , nici daca ii dai suzeta nu se linisteste? Incearca sa fii si tu cat mai calma posibil, imi spunea cineva ca atunci cand sunt mici copilasii sunt imaginea in oglinda a mamelor. Eu cel putin am observat la dulcea mea caatunci cand eu sunt agitata si nervoasa, si ea e la fel... Eu tind sa cred ca al tau copilas plange pentru ca nu se satura de papa, sincer. Incearca sa te mulgi si sa ii dai cel putin 90 za pape... cu biberonul, asta e, insa mai bine s fie linistit decat sa se agite atata. De cele mai multe ori motivul pentru care sunt bebeii agitati e ca sunt nesatui.Iti dai seama ca nici bietului copil nu-i e bine sa nu stie ca are si el un program ca tot omul, ca acum mananca, acum doarme, acum se joaca, acum e noapte, acum e zi...
Uite, la noi, de ex, cate une dati dureaza masa chiar si o ora. Mananca 10 minute cca 80-90, adoarme... Doarme 5-10 minute si se trezeste disperata sa mai papaceasca. Si uite asa, pana imi dau seama ca nu mai vrea sa pape chip! Insa nu depasesc o ora cu masa. Si apoi nu mai vede mancare, decat suzeta, timp de 3 ore. Pentru ca mi-a zis doctora ca digestia dureaza 2 ore jumate (chiar 3, daca e hranit artificial) si nu e bine sa il hranesti mai devreme, ca sigur face colici si apoi face orac-orac.
Incearca cu mulsul... si vezi ce iese! Nu se poate sa nu se linisteasca, e doar un puiut mic de om care nu stie sa iti spuna ce vrea...
Va si mult succes!!!

dulcea mea, amara mea ...
http://photos.yahoo.com/elena_bajenaru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrutza spune:

Iari am fost la control si totul este in regula !!!!! Ce-i drept, mi-am dat si eu seama aseara Sunt super incantata, ca v-am mai scris eu ca eram foarte stresata de reluarea activitatilor

La doctorul Tutunaru a inceput deja sa se ingroase gluma. Am fost ieri pe la 10 - asa mi-a spus el sa vin, sa il prind la sfarsit de program, sa nu stau sa astept - si mai era putin si iesea cu bataie. Erau fete care asteptau de mai mult de o ora, el termina programul la camera de garda si au inceput sa se certe - ba ca eu am fost prima dar am scos fisa mai tarziu, ba ca nu ma intereseaza ca sunt gravida, ce sa mai, balamuc in toata regula. Din fericire a putut sa ma vada in alta incapere, ca nu era nevoie de ecograf. Pe viitor nici nu ma gandesc sa mai trec prin asa incercare, o sa merg fara nici o discutie la cabinet.

Andrutza si Simonica ei draga (n. 17.01.2005)
http://photos.yahoo.com/andrapg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BESTUTZA spune:

Multzam fain Shinutza!
Am dormit trei ore si gata ! A mancat 20 min si a adormit! SI nu il mai trezesti doamne fer!
Suzeta nu o vrea sub nici o forma , mai ales cand e agitat! Daca i-o dau cand e linistit, e hai, ca mai treaca mearga!

De azi ii daau completare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shinutza spune:

Bestutza dupa cele 20 de minute, nu reusesti in nici un fel sa-l trezesti? ca si Iulia mea adoarme, insa incep sa-i suflu in fatza sa o mangai pe picioruse, o "ciupesc" de obraji. asta o deranjeaza cel mai mult. chiar o ridic sa eructeze. si de cele mai multe ori se trezeste...da-i supliment de la tine, daca e posibil...

dulcea mea, amara mea ...
http://photos.yahoo.com/elena_bajenaru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adana spune:

Bestutza si eu te sfatuiesc sa incerci sa-i dai completare..poate saracul copil plinge de foame.
Imi aduc aminte dupa ce am nascut inca eram in spital..si l-am alaptat pe Sebastian cam o ora la ambii sini si dupa vreo 10 minute a inceput sa plinga si sa se zvircoleasca...am crezut ca sint colici...El saracu plingea de foame si isi ducea minutzele la gura.
Al tau duce minutzele la gura cind plinge..ca daca face asa sigur ii e foame si nu are colici.

Eu iti doresc multa bafta

Lana bine ai venit acasa cu bb-le..

Mamica de Sebastian
http://pg.photos.yahoo.com/ph/vrnamo/my_photos

Mergi la inceput