lombosciatica
Daca cineva s-a confruntat cu aceasta boala vreau sa stiu daca exista remediu, pt. ca sotul meu de 5 ani o are si nu mai scapa.
A facut si acupunctura, si un timp a fost mai bine. Problema e ca ii coboara durerea in piciorul stang, pana in talpa si ii e amortita talpa de mai bine de 1 an. A facut si fizioterapie, si a luat ketonal, si multe alte antiinflamatoare. Nici nu poate ridica ceva ca il ia durerea de sale si pana in talpa piciorului.
Intrebarea mea este: s-a vindecat cineva total sau doar s-a ameliorat boala?
Problema cea mai mare o are cu piciorul amortit (laba piciorului).
multumesc
Antonela & Andrada
Raspunsuri
ginnet spune:
Buna April,
Mari probleme am avut si eu si tot asa acupunctura,fizioterapie si multe alte tratamente de nu mai stiam ce sa fac. Faceam baie cu sare(gronjoasa) mai fierbinte luam si o aspirina, ma bagam in pat sa transpir...si ma mai lasa.Cauta si tu remedii naturiste ca sunt o groaza pt. asta ....comprese,ceaiuri. Mie mi s-a descoperit o lipsa de calciu care intretinea aceasta durere...am luat si calciu la rec. dr.Ma mai doare din cand in cand dar suportabil trece cu o aspirina.
Multa sanatate!
alina constantin spune:
Nasol cu hernia de disc... ca de fapt asta e...
Sotul meu are, dar nu e chiar asa de rau. Am aflat recent din ziar de o solutie operatorie mai putin invaziva se pare.
Daca vrei vb. pe PM.
bulinuta27 spune:
Buna ziua! Ma confrunt cu aceeasi problema, poate un pic mai grava. 

Am fost diagnosticata cu dubla henie de disc si Sindrom coada de cal si operata in 1999 (cand aveam 21 de ani
) Problema este ca in continuare ma simt rau iar in ultimul an din ce in ce mai rau. as vrea sa raman si insarcinata. M-ar interesa mai multe detalii despre aceea operatie de care vorbeai. Mii de multumiri!
Kittycat spune:
Daca talpa ii este amortita de mai bine de un an, inseamna ca este o hernie de disc deja cu compresie nervoasa si asta are o singura sanctiune: interventia chirurgicala. Cu cat intarzie mai mult, cu atat exista risculca afectarea nervoasa sa avanseze si de vindecat, oricum nu se va vindeca cu buline. adreseaza-te unui serviciu de neurochirurgie cu experienta in acest domeniu si ei sigur iti vor spune de toate opriunile de tratament chirurgical.
Andra,
de printesa
(15.11.2004)