Relatii la serviciu?(2)
Raspunsuri - Pagina 11
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/daniela_daneza/daniela_daneza.jpg)
daniela_daneza spune:
Saru*mana, Maruta!Dar mi-am facut si ceai, si supa....Am bagat la lichide de zici ca sunt un butoi ....Cred ca daca mi-ar face seful ceaiul mi-as reveni.....
Dana
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
![](images/user_woman.png)
piticasigogosica spune:
Sanatate multa Dana,ca asta e cel mai important.
Excelenta treaba cu,clientul de la Constanta.Eu vad situatia asa: sa te faci de neilocuit pentru deplasare si atunci vei vedea cum se comporta,departe de birou si de angajati.Iar tu sa te comporti absolut natural,sa-l lasi pe el sa faca primul pas,caci sunt sigura ca STIE ca esti topita dupa el.Succes!
Irina (IRIS e printesa mea )
IRI SI IRIS...
Maruta spune:
pai sa vorbim cu sefu ...
chiar ma gandeam zilele trecute ... uite, mai sunt si oameni care merg cu placere la serviciu ...
Aristotel Zamisar's - iubitul meu ... motanul
SIMONABB spune:
Daniela, sora aia a lui e pusa acolo din 2 motive, ca nu cred eu ca e angajata prin concurs
1. ori i-a bagat-o maica-sa pe git "tu ai firma , mama, ia-o si pe ea ca asa se ajuta fratii intre ei "
2. ori tipa e pusa chiar de el pe post de spion si face pe proasta cu voi. Un sef trebuie sa aiba intotdeauna controlul situatiei, iar asta se poate face (printre altele) cu sisteme de supraveghere sau cu infiltrarea unei persoane de incredere printre angajati care sa raporteze ce se intimpla / discuta cind nu e el pe acolo.
Pe ea o intereseaza sa vada daca oamenii din biroul respectiv isi fac treaba, mai putin fetele care s-ar putea indragosti de frati-su.
Imi permit o sugestie daca vrei ca tipu sa te aprecieze si mai mult (ca tot ti-a placut cind te-a laudat ca esti fata desteapta) - incearca sa vezi ce face concurenta voastra, ce materiale / culori noi folosesc, ce modele noi au scos, ce preturi au, pe unde isi mai fac publicitate, incearca sa te duci la marile magazine cu oferta de vinzare a mobilei prin intermediul magazinelor lor (Metro etc), e o firma nu mai stiu cum se cheama la care poti face un abonament destul de mic ca bani iar ei te tin la curent cu toate licitatiile care apar pe un anumit domeniu, cauta-i si fa un abonament de genul asta. O data la 2-3 zile prezinta-i o sugestie noua. Chiar daca depaseste domeniul pt care tu esti angajata acolo. Ideea e sa vada ca esti un sprijin real pt el, nu numai o domnisoara frumoasa care il place.
http://community.webshots.com/user/simonabb
anka-maria spune:
Am si io o idee pt. situatia cand decide ca ar fi bine sa vii cu el in delegatie.
Cumpara-ti niste ciorapi cu banda si poarta-i la un costum foarte sobru. Fa in asa fel incat la urcatul in masina sau la fatzaitul pe scaun sa se vada banda ciorapilor.
Asta e una din fanteziile cu care reusesc io sa adorm seara
Mai am si altele dar asta cu sefu' imi asigura somnul cel mai dulce
just me
anka-maria spune:
habar n-am. Io le-as spune mai degraba "stay ups" dar tocmai mi-a facut un francez capul mare ca prea usor preluam cuvintele englezesti, cica suntem "fagocitati".
just me
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/daniela_daneza/daniela_daneza.jpg)
daniela_daneza spune:
Draga Simona, sa stii ca nu m-am nascut ieri si stiu foarte bine ce am de facut profesional.Am lucrat cativa ani in acest domeniu si chiar sunt fata desteapta.Stai tu linistita ca idei ii serveste fata cate vrei.....Iar in ceea ce o priveste pe sora-sa este exact cum am spus eu.Nu face spionaj, paote greu de crezut daca uniii sau altii se ocupa cu asta.Sunt stropitori......
Dana
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"