Eu nu am avut sterilizator si am fiert biberoanela, proful alb care ramanea il stergeam cu prosopul.
Am sterilizat biberoanele dupa fiecare utilizare pana a facut copilul 3 luni, dupa aceea le-am sterilizat cand si cand.
Este o solutie pentru sterilizat la farmacie.Se pune in apa un capacel de solutie si se introduc toate obiectele care este necesar sa fie sterilizate.
Ruxandra, multumesc mult de raspuns. Eu inca le sterilizez si cred ca o sa le sterilizez pana la un an. Elena &
Alexandra (25.09.2004)
Si eu am sterilizat biberoanele pina la 8 luni; si am observat ca aveau o mizga alba pe ele, dar dupa aia le stergeam bine cu un prosop curat.
Intr-adevar se gaseste in farmacii o solutie de sterilizat la rece de la CHICCO, insa este parfumata si tetinele prind miros, copilul refuzand sa bea lapticul. Cel mai sigur este sterilizatorul si foloseste-l pana la un an, caci nu este un efort prea mare.
Gabriela, David ( 25.04.2003) si bb Sara ( 30.09.2004)
Am folosit si noi solutia de la Chicco si e buna (costa cam 200000 se gaseste la Sensiblu). E drept ca tetinele imprumuta mirosul ei, dar e placut si pe Darius nu l-a suparat. Insa noi bem numai ceai cu biberonul.
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
mersi de sfaturi
am cumparat sterilizator si s-a rezolvat si intradevar e mult mai comod
Alexa si bebe Silviu http://community.webshots.com/user/paxela
Noi am fiert biberoanele pana la 3 luni (dupa fiecare masa), apoi din ce in ce mai rar, iar acum, la 7 luni mai fierb doar tetinele.
... si bb e sanatos, nu a avut nici o problemuta cu burtica...
Anca si Danut