Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (67)
Raspunsuri - Pagina 2
claudiachirila spune:
LA MUTI ANI, AMOS-DANIEL !
LA MULTI ANI, TIBERIU !
LA MULTI ANI, RAINA !
Sa cresteti mari si sanatosi si sa ii bucurati pe ai vostri parinti.
ane2 spune:
La multi ani Amos!!!!!!!!!!!!!!!! Sa ai parte de tot ce-i mai bun pe lumea asta!!!!!!!!!!!!!!
La multi ani Tiberiu!!!!!!!
La multi ani Raina!!!!!!!!!
Saphir sa-ti traiasca baiatu si sa-ti aduca numai bucurii!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Am ras si am plans la povestea nasterii lui Amos.....cred ca erai tare haioasa cu sosetele verzi in dungulite galbene
Inca putin si o vei tine si pe Ailish in brate.......toata admiratia si repectu ptr tine.....esti o mamica de nota 20.....
Anita si Rachella -17.o1.2004http://community.webshots.com/user/sugarbabe134
buli spune:
Amos Daniel
Raina
Tiberiu
sa cresteti mari si sanatosi, sa fiti voiosi si cumintei
Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO
know your mind, love your body
buli spune:
am scris repede felicitarile si am citit sa vad daca nu a nascut Saphir. se pare ca inca nu. deci simburica e ascultatoare
petrecere frumoasa va dorim si nastere usoara (cind o fi sa fie). tinem pumnii mamica curajoasa ce esti.
Sebi si Rachella, sanatate multa
eu acu am venit din oras. am fost cu nasa lui Matei sa vedem cum e mall-ul. azi s-a deschis. e de doua ori mai mare ca ala dinainte si muuuult mai misto. si au si hainute de firma pt. copii --URA - orchestra si leveleleven
gasca MAO
ane2 spune:
Se pare ca mica mea si-a mai revenit cat de cat....temperatura nu mai are si sa dat si jos din pat .....iar acum a papat ....(era nemancata de la 3dupamiaza).....Sper ca maine sa fie ok......
Anita si Rachella -17.o1.2004http://community.webshots.com/user/sugarbabe134
anda141 spune:
Buna seara, repede si eu cat se joaca Albert cu niste pahare si cani!!! :D
La multi ani , Amos!!! Sa cresti mare si frumos si sa fii ascultatori si ingaduitor cu surioara!!!
Anca, deci ai unde te plimba acum, cat despre firma Orchestra eu nu am luat niciodata nimic si nici nu am de gand sa dau cel putin 1 000 000 pe o bluza, dar daca vrei tu , spor la cumparaturi!!!! Parerea mea e ca sunt exagerate , nesimtire curata , alea sunt preturi occidentale.
Hai ca trage de mine. Gata, vroia sa-i desfac un capac . Cand are nevoie de mine vine si ma ia de mana si ma duce unde vrea el.
Multa sanatate la toti copiii!!!!
Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004
Elena I. spune:
LA MUTI ANI, AMOS-DANIEL !
Saphir, sa va creasca baiatul mare, sa fie sanatos si sa-l ocoleasca toate relele!!! Tie iti urez sa treaca perioada asta pina la nastere cit mai usor!!!
LA MULTI ANI, TIBERIU !
LA MULTI ANI, RAINA !
www.ofoto.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=217448301205&page=1&sort_order=0" target="_blank">cu Erica la un an
Elena si www.ofoto.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=292004679105&page=1&sort_order=0" target="_blank">Erica 6. februarie
Babee spune:
La multi ani Amos, Tiberiu si Raina.
Sa fiti sanatosi si norocosi, veseli si frumosi toata viata voastra!
Saphir succes daca se hotaraste Ailish sa vina pe lume(super nume, apropo)
-----------------------------
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'
www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> BotezPrimele luniAlbum2
Sfarleaza
Bubu Plimbaret
Gabriela si Phillip (6.02.2004)
----------------------
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117" target="_blank"> Haideti sa-l ajutam pe Liviu Ungureanu
buli spune:
quote:
Originally posted by anda141
Anca, deci ai unde te plimba acum, cat despre firma Orchestra eu nu am luat niciodata nimic si nici nu am de gand sa dau cel putin 1 000 000 pe o bluza, dar daca vrei tu , spor la cumparaturi!!!! Parerea mea e ca sunt exagerate , nesimtire curata , alea sunt preturi occidentale.
Monica eu astept reducerile
gasca MAO
saphir spune:
Fetelor, am intrat pe fuga sa va anunt ca merg la spital sa nasc
Dupa ce a plecat toata lumea pe la 20.30, am facut curat dupa ei si m-am intins nitel, numai ca ma ingrijora faptul ca fata mea nu se misca asa ca de obicei, asa ca m-am dus la spital, langa casa, sa vad ce e cu ea.
M-au monitorizat, am contractii si deschidre 3 deja
Doctorita nu a vrut sa imi dea drumul acasa, dar eram cu Amos dupa mine si total nepregatita, plus ca eu vreau sa nasc la alt spital, unde am nascut si prima oara.
Asa ca am dat cu subsemnatu, am venit acasa, mi-am facut bagajul, pe Amos l-am lasat la cumnata mea care ne este si vecina, pana dimineata cand o sa-l ia taica-su si acum ma duc spre spital sa nasc.
Oricum doctorita care m-a vazut s-a socat cum de nu am dureri si cum de nu simt contractiile...
Il aud pe Amos cum plange la cumnata mea si imi vine sa urlu
Uf...v-am pupat fetelor si tineti-mi pumnii.
Vorbim peste 3 zile
Saphir si Amos Daniel
http://community.webshots.com/user/climamos