Miresele anului 2005 (9)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

deeapui pupici la fata!

Noi vom avea ambele variatne si dj si formatie! Ne-am gadit ca e mai bine asa...

http://community.webshots.com/user/flafi1

"So if you tried to understand me
Would you crucify or damn me
Or stand by me
Like smoke around the flame" Vaya con Dios

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Cate un martisor la fiecare
Si noi tot ptr formatie am optat.La cununie am avut dj,am fost multumiti dar ptr nunta am ales formatie.Sper sa faca atmosfera.Si dupa cum spunea cineva mai sus ca muzica este cea mai importanta, ii dau dreptate ptr ca anul trecut am fost la o nunta unde muzica afost oribila si nu a dansat NIMENI(si nu exagerez).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Fetelor, m-a pus naiba ca altfel nu pot sa spun, sa intru pe un alt forum, si anume "in unul sau in doi mergem mai departe" si ce am citit acolo m-a deprimat total. Era o fata, saraca de ea, maritata de 10 ani si dintr-o data are mari probleme in casnicie, dar urat de tot. Si nu m-am putut stapani sa nu ma gandesc ca atunci cand astepta sa se casatoreasca precis si ea era la fel de incantata si fericita ca si noi, pe cand acum... Mi-a lasat un gust amar, in ceea ce priveste fagasul pe care poate apuca o relatie ce parea perfecta. Ajutati-ma sa ies din pasa proasta, va rog...

Angelique
http://community.webshots.com/user/kristina_deppner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

quote:
Originally posted by AngeliquedeS

Fetelor, m-a pus naiba ca altfel nu pot sa spun, sa intru pe un alt forum, si anume "in unul sau in doi mergem mai departe" si ce am citit acolo m-a deprimat total. Era o fata, saraca de ea, maritata de 10 ani si dintr-o data are mari probleme in casnicie, dar urat de tot. Si nu m-am putut stapani sa nu ma gandesc ca atunci cand astepta sa se casatoreasca precis si ea era la fel de incantata si fericita ca si noi, pe cand acum... Mi-a lasat un gust amar, in ceea ce priveste fagasul pe care o poate apuca o relatie ce parea perfecta. Ajutati-ma sa ies din pasa proasta, va rog...

Angelique
http://community.webshots.com/user/kristina_deppner



Da, si pe mine ma deprima rau de tot subiectele de la "In unul sau in 2", ma fac sa-mi fie frica... Dar cand il sun pe "bebele" meu si il aud cum imi spune "Te iubesc, comorico", imi trece:)

I wish I were an angel...

http://photos.yahoo.com/anangel_lexi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

stati linistite ca si eu am intrat acolo. i-am spus si lui iubi meu ce se intampla pe acolo si mi-a zis sa tac sa nu-i mai zic astfel de chestii. sper ca noi sa nu avem asa probleme.
pe mine m-a impresionat subiectul "Povestea mea". Merita citit.

http://community.webshots.com/user/ioananemes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Degetzel spune:

Eu am ales DJ pentru nunta mea din perspectiva nuntilor la care am fost... Nuntile cu formatie mie personal nu mi-au placut .. se poate sa fie de vina formatia, pentru ca erau foarte "caposi": mergea lumea la ei cu dedicatii si ei spuneau ca nu pot fara acordul socrului (cel care ii angajase). Iar socrul le spunea sa faca cum vor ei .. si ei nu cantau dedicatiile ... La alta nunta, au avut un repertoriu atat de restrans incat auzisem deja de vreo 5 ori "Trandafir de la Moldova" in doar cateva ore ...

Eu am spus ca vreau un DJ care sa faca si atmosfera, adica sa fie un fel de Master of Ceremony, sa vorbeasca si la microfon, sa faca jocuri (limbo ... ) orice pentru a inviora atmosfera. Si repertoriul pe care il are e super.. nu cred ca exista vreo melodie romaneasca sau straina pe care sa nu o aiba !

Va pupic !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Multumesc de incurajari, fetelor, dar vedeti ca in situatii din astea te impresioneaza situatia altora. Pentru ca in fond suntem doi oameni care evolueaza si nu ai de unde sa stii daca vom evolua impreuna. M-au impresionat odata cateva vorbe, nu mai stiu unde le-am auzit sau citit dar mi se par fantastice: nu ai de unde sa stii daca femeia care vei fi peste 10 ani il va mai iubi pe barbatul care va fi el peste 10 ani. Daca privesc in urma, nu mai seman deloc cu fata care eram acum 7 ani cand ne-am cunoscut, de exemplu. Absolut deloc si va dati seama ca nu ma refer acum la fizic. Asa ca nu poti stii niciodata ce va mai fi. Pupici.

Angelique
http://community.webshots.com/user/kristina_deppner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

si eu le-am citit povestile fetelor. e foarte trist ce se intampla!
eu sunt mai dusa cu pluta, prin urmare mi-ar fi greu sa ma aflu intr-o astfel de situatie... nu pot avea rabdarea aceea de fier ca el sa isi revina, oricat de mult m-ar durea!
sper sa le Dumnezeu sansa sa isi rezolve problemele!

http://community.webshots.com/user/flafi1

"So if you tried to understand me
Would you crucify or damn me
Or stand by me
Like smoke around the flame" Vaya con Dios

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moiraine7 spune:

fetele dragi, primavara frumoasa!

AngeliquedeS, nu schimb subiectu' de insensibila ce sunt, ca sunt in stare sa plang si la reclame, da' please muta-ti gandul de la vremuri negre, ca daca e sa vina or sa vina dar poate nu va fi deloc asa - so nu-ti innegura si zilele frumoase de acum.

Si io vreau DJ, da' nu unu care sa urle: "de la socru maaaareeee fara numaaaaar!!! PRRRRRRRRR!!" nu-nu-nu asa!

cu invitatiile ce sa zic, nu mi-a dat prin minte sa-i pun sa semneze, ce contract, ca e un magazinel mic cu 2 , sot si sotie, mai in varsta. s-au folosit de faptul ca inainte de a le tipari eu mi-am dat ok-ul pt ce mi-au trimis ei pe fax, dar nu se vedea asa clar fiecare litera si am crezut ca e o litera scrisa mai cu inflorituri, nu ca e in plus... totusi nu mi se pare o scuza pt a scrie gresit. sunt numai 10 randuri acolo.... le-am facut ceva scandal da' cu ce sa-i amenint, ca asa magazin mititel au....
sper ca asta sa fi fost singurul incident neplacut.

hai la multi ani de ziua noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianiana spune:


quote:
Originally posted by dana n.

Dianiana,Eu am avut cununia civila anul trecut,la care am avut doua rochite:de zi si de seara.Eu zic ca pentru starea civila merge o tinuta care sa fie eleganta(cum zici ca este si a ta) dar sobra,fara rochii stralucitoare,paiete,astea se lasa ptr seara.

Poze cununie:
http://www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207





ce poze frumoase si ce frumusica esti; aratati amandoi super bine. felicitari; multumesc de raspuns;
adevarul este ca nu mai stiu la ce sa ma gandesc mai intai; prietenul meu vrea sa imi gasesc inel; eu vreau sa vad verighete; invitatii; dar nu am timp; ies tarziu de la birou si cum a nins iar si e intuneric fug diresc spre casa!!!
amanre amanare ! pana pe 10 sept mai e!

dianiana

Mergi la inceput