Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004 (25)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

Nu dormim toti .Pe mine m-a apucat harniceala, si printui chestii pentru servici.Parca vad ca maine o sa fiu chiauna da' acuma nu vrea sa vina somnu'nici cum.

eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004) http://photos.yahoo.com/for2nity

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna dimineata!Se pare ca sunt singura pe aici!De,daca fata mea se trezeste sa mearga la servici la 6.50...Acum se uita la carusel,mai sta un pic si vrea nani..iar mami o sa fie lata de somn,mai ales cu vremea asta!!!!!
Am vazut poze noi:Elilenus,mor de ciuda!Ce ochisori albastriiiiiiiii!!!!Vrem si noi!..chiar daca ne da tati afara din casa.
Felis,sa fie intr-un ceas bun!Ca bine ii mai sta in galben!Si tare cumintel.
Mikimi,la mine nu se vad pozele!O s aincerc mai tarziu..
Noi ieri am avut musafiri,Maria a trecut din brate in brate,a fost cumintica.Mai rau a facut dupa amiaza cand,ptr.ca afara a stat f.putin si nu adormit...pana a luat-o somnul in casa ne-a terorizat.Apoi a dormit de la 14.30 la 17...cumintica.
O sa incerc sa o pun si eu pe burtica,desi ziua o adorm in copaita ei si nu o mai misc..pe burta nu am incercat niciodata.De obicei cand o pun pe burta nu vrea sa-si culce capul,il tine sus,si asta de cand era mai mica.
Miche,a mea sta tot timpul cu gura cascata,libuta afara si curge la saliva....zici ca- catelus!Si mai si da din limbuta aia.......
La Pitesti ninge iar.....nu mai am chef!Deci s-ar putea sa nu iesim iar azi.Urati-mi succes cu zgubi care daca nu o ia aerul la nas...face urat!
O zi buna,
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
http://community.webshots.com/user/andreap124

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

Sa vezi cum ninge si la Bucuresti, Andreea....
de fro doua zile toarna continuu....iar ramanem blocati in zapada..
Si zici ca si Maria ta scoate limbuta.... o fi insemnand ceva.
Ma bucur ca mai sunt limbute scoase

poze Darius (26.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

Buna dimineata va spun si eu, suntem pe metereze.Eu ma pregatesc de scarbici, al meu sot ii da onoru' printesei.

eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004) http://photos.yahoo.com/for2nity

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Felis, sa fie intr-un ceas bun botezul lui Mihaita, am vazut pozele si e un scump!

Elena, sunteti frumost toti trei. Si ce ochisori albastri!

Roxana&Co

http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Felis, foarte frumoase pozele . Nu stiu de ce, dar pe mine ma impresioneaza foarte tare ceremonia botezului (m-a busit plansul la botezul lui fii-miu :-). Si cand ma uit la poze ma trece asa, un fior. Mi se pare ca este primul eveniment important din viata puiutilor nostri..
Mai, ieri era sa ma topesc de placere: l-am auzit prima data pe Alexutzu razand cu hohote! Nu-mi venea sa cred, l-am chemat si pe taica-su.. Era asta micu intr-o veselie debordanta si radea cu asa o pofta ca-mi venea sa-l mananc cu fulgi cu tot.
Ele, Miche, si al meu transpira in cap in timp ce mananca. Cred ca de aceea este foarte important sa nu le punem caciulita in casa - ei elibereaza foarte multa caldura prin scalp, si daca le punem caciulita se incing prea tare..
Eu am innebunit-o pe bona mea: in fiecare dimineata ii zic sa nu cumva sa ii puna caciulita in casa si in al doilea rand sa il schimbe neaparat de fiecare data cand regurgiteaza sau vomita. Asta pentru ca am venit intr-o seara de la birou si cand l-am luat in brate am simtit ca avea bluzita umeda pe el. Poate sa raceasca foarte usor din cauza asta si de atunci o innebunesc pe biata bona .
Try, pot sa inteleg (partial) prin ce treci. Cat stateam acasa cu copilul, si eu il alaptam in continuu. Nu puteam spune nici macar ca il alaptez la o ora, pentru ca eu de fapt il alaptam mai des de atat. Eram la un moment dat terminata si fizic si psihic. Spre deosebire de puiul tau, al meu doarme insa noaptea. Slava Domnului, acum doarme de la 9-10 seara pana dimineata la 6. Mai sunt mici exceptii - nopti in care se mai trezeste o data pe la 3, dar in general a inceput sa doarma bine. Ma gandeam ca daca s-ar fi trezit din 2 in 2 ore iar eu dimineata ar fi trebuit sa merg la birou, nu stiu cum as fi facut fatza..
Mie mi se pare tare neplacut ritualul de dimineata.. Trebuie sa ii curatam ochisorii cu ser fiziologic (el are inca conjunctivita ), lucru care nu ii place deloc, apoi ii punem picaturi in ochi, ii dau debridat, ii dau calciu, ii dau vigantol, eventual il mai curat si in nas, ce mai, tot felul de proceduri neplacute.. Cred ca daca o sa continui asa, in timp nu o sa-i mai faca placere sa se trezeasca

Eliza si Alex (15 nov. 2004)
http://community.webshots.com/user/tincuta101

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

"Originally posted by danamunti
De citeva zile(chiar o saptamina) nu stiu ce are ca dupa ce ii fac baita,il bag in prosop si incepe un plins de nu stiu ce sa-i mai fac.La masaj sta frumos,ridem amindoi,vorbim,la baita la fel,insa cind il bag la prosopel se strica treaba.Se potoleste in momentul cind ii bag biberonul in gura.Am zis ca poate o fi de foame dar eu stiu,ca prea e ca un facut,numai la prosop."

Dana, exact asa a facut si Alex o saptamana dupa botez. Am impresia ca nu i-a placut momentul in care l-am imbracat, dupa botez. Adevarul e ca era stransa o gramada de oameni in jurul mesei, o gramada de blituri de la aparatele de fotografiat, s-a bagat si o prietena sa ajute la imbracat si mai mult ma incurca, si cred ca puiului meu nu i-a placut deloc. Si o saptamana mi-a plans cand il scoteam din cadita si il puneam in prosopel. Eu imediat ce incepea sa planga, il ridicam in brate cu prosopel cu tot si il pupam si ii vorbeam cald, apoi il puneam iar la loc si tot asa. In vreo saptamana i-a trecut..

Eliza si Alex (15 nov. 2004)
http://community.webshots.com/user/tincuta101

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Bine v-am regasit!

Sper sa pot scrie, ca bb meu e taaaaaaaaaaaaare scancit!

Dupa ce ca eu in 36 de ore (de sambata dimineatza pana duminica seara ora 24) nu am dormit decat aproape 4 ore si acelea pe bucatzele bb meu de sambata seara e tare plangacios... Niciodata n-a fost asa...

La botez a fost cel mai cuminte dintre cei 6 bebelusi, toti baieti. A plans doar cand l-a bagat in cazan (s-a linistit cand a ajuns inapoi la nasa). Dupa botez am petrecut acasa la soacra cu invitatii. Mihaitza a dormit cu pauzele de supt pana pe seara (el care nu prea dormea ziua). Seara a inceput circul. La ultimele 2 mese sugea 15-20 min si apoi plangea cu sanul in gura, da plangea rau, se zvarcolea... Mi-era asa mila de el... Il luam in bratze pe verticala , la orizontala, ... nimic! Se zvarcolea si plangea. Pe la 1 noaptea am reusit sa-l adorm. A dormit pana la 7 dimineatza (eu am dormit doar de la 3.30 la 4.50) Dimineatza la primul supt am luat circul de la capat... 15-20 min de supt si plans cu sanul in gura, zvarcoleli.... In prima parte a zilei parca totusi a avut si pauze cand era calm ceva mai mult timp (decat 30 min). Chiar l-am lasat cu tati si am iesit 20 min la cumparaturi si l-am gasit in bratze la tati si tati f fericit ca ii zambea baiatul, si ii zambea uitandu-se la el.
In a doua parte a zilei, mai mult de 30 min nu statea linistit. La fel cu suptul...Ma gandesc ca daca nu-i placea gustl latelui nu mai sugea deloc... Sa fi mancat eu ceva... Si sotul a zis ca nu l-a mai vazut asa niciodata. El fiind obosit si trebuind sa plece dim si la servici, a vrut sa se culce pe la ora 21... Doar a vrut ca Mihaitza: tipete, plansete si agitatie. Ma plimbam prin casa, il tineam in toate pozitiile... nimic. Pana la urma incercam sa-l imobilizez cu burtica lipita de sanul meu. Si dupa 20 min in care el se zvrcolea si eu il tineam cat mai lipit de mine (cu fatza la mine), probabil i se incalzea burica sau nu stiu care era explicatia, ca se linishtea... Il tineam asa si ma plimbam cu el prin casa, ma apropiam de patutz dadeam sa-l asez si ma razgandeam cand vedeam cat de linistit era... Dupa vreo 4 tentative l-am pus totusi in patut. Cred ca 15 min a stat ca a luat-o de la capt cu povestea... Iar l-am luat in bratze, el iar se zvarcolea, tipa, plangea...Dupa mai bine de 30 min iar am reusit sa-l linistesc si m-am culcat cu el pe burta mea... Am stat cu el asa aproape o ora si l-am pus la el in patutz... A dormit pana la ora 6 (de la ora 24), da se pare ca se mai zvarcolise si noaptea dupa cum arata patutzul si pe unde era el... El de obicei dormea de la ora 23-24 pana la 7, manca si apoi mai dormea pana la 11... Dupa ce a mancat (a adormit de data asta la san) l-am culcat si m-am culcat si eu. Jumatate de ora a dormit si iar plansete si zvrcoleli. Am reusit in final sa-l linistesc, am stat cu el putin pe burta mea si apoi l-am pus incet pe burta in patul nostru, dupa care am inceput sa scriu acest mesaj...
Si ce asteptam eu botezul sa vad ce schimbari apar!

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Pozele noastre!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Povestea noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

Buna dimineata fetelor ,Andrei a adormit din nou asa ca am timp de rasfatz ,cafeluta ,sa vad ce ati mai scris ... Am vazut pozele noi ,toti copiii sint niste scumpi .Imi pare rau ca eu nu am poze inca ,si eu si sotul meu sintem la tehnici dinastea ,dar Andreap l-a vazut pe Andrei si poate sa confirme ca e un dragutz... nu-i asa Andreea (parca poti sa zici nu ,hi, hi ).

Roserb ,nici puiul meu nu e prea vorbaret ,cind are el chef gingureste si ar vrea sa rida dar zice numai ha si apoi se rusineaza tot ,in schimb alta data deschide doar gurita si nu zice nimic ,parca e un peste pe uscat .

Andreea ,ce ne facem ,nu -i de iesit din casa ,asa imi placea sa mai sporovaim ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Elilenus la asa parinti frumosi nici nu se putea sa nu aveti o frumusetze de fata...

TRY... Mihaitza a avut o periada cand la 1 ora dupa ce manca incepea sa planga si cauta cu guritza... Eu vazand asa ii dadeam sa manance, dar s-a intamplat sa merg la doctor in acea perioada si sa-i zic ca mananca la 1.30 ore (daca de ex orele de papa erau 12 si apoi 15, el la 13.30 voia de mancare). Mi-a zis dr sa nu-i mai dau asa de des, ci la 3 ore... si dupa aceea cand ii era foame in intervalul de supt, il tineam in brate si il linisteam, si papa ii dadeam la 3 ore. M-am chinuit asa o saptamana dar apoi s-a obishnuit.

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Pozele noastre!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Povestea noastra!

Mergi la inceput