Fetelor , cunoasteti pe cineva care sa vina acasa sa faca masaj? M-ar interesa....
va pup
Raspunsuri
LYADA spune:
Buna
Eu cunosc o studenta la ed fizica care vine acasa cam oriunde in Bucuresti, in fc si de celelalte cereri pe care le are. Tariful ei este 150 000 lei/h. La mine vine de 1 an jumate si sint multumita (ce e drept nici nu am termen de comparatie, pe ea am chemat-o din prima luna dupa ce am nascut).
Daca ti se pare rezonabil pretul si te intereseaza varianta asta imi poti trimite un mail si iti dau mai multe detalii.
dana d spune:
Bianca, ce fel de masaj de slabit sau de relaxare? Ai slabit? Iti tonifica muschii abdomenului? Nu mi se pare prea scump mai ales ca vine acasa.
Dana mama lui Alex.
LYADA spune:
quote:
Originally posted by dana d
, ce fel de masaj de slabit sau de relaxare? Ai slabit? Iti tonifica muschii abdomenului? Nu mi se pare prea scump mai ales ca vine acasa.
Dana mama lui Alex.
Este si de slabit si de relaxare (combinat) depinde de ce isi doreste clientul. Pe spate de ex relaxare, pe picioare si abdomen anticelulitic. Rezultatul, cel putin la mine, a fost foarte multumitor, de asta am si continuat sa o chem si dupa ce am ajuns la greutatea de dinainte de nastere (fara nici o cura de slabire). In plus e f convenabil sa vina dupa-masa acasa, caci una din reguli spune sa nu faci dus dupa masaj. Iar ca pret eu m-am interesat si este OK (cel putin comaprativ cu a merge la cosmetica).
LYADA spune:
quote:
Originally posted by dana d
, ce fel de masaj de slabit sau de relaxare? Ai slabit? Iti tonifica muschii abdomenului? Nu mi se pare prea scump mai ales ca vine acasa.
Dana mama lui Alex.
Este si de slabit si de relaxare (combinat) depinde de ce isi doreste clientul. Pe spate de ex relaxare, pe picioare si abdomen anticelulitic. Rezultatul, cel putin la mine, a fost foarte multumitor, de asta am si continuat sa o chem si dupa ce am ajuns la greutatea de dinainte de nastere (fara nici o cura de slabire). In plus e f convenabil sa vina dupa-masa acasa, caci una din reguli spune sa nu faci dus dupa masaj. Iar ca pret eu m-am interesat si este OK (cel putin comparativ cu a merge la cosmetica).
MariaM spune:
Lyada,da-ne si noua un nr de tel, ceva sa o putem contacta si noi pe aceasta fata.
Mie mi se pare interesant ce spui..si mai ales ca ..totusi ..este un MASAJ..:))
te pup
Maria
Madalinuta spune:
Multumesc fetelor!
Lyada te rugam da-ne si noua nr. de telefon sau trimite-ni-l pe e-mail!
Cu drag,
MariaM spune:
Multumesc frumos Lyada...
Am sa o sun..si o sa aflu tot ce am nevoie...
Oricum..abia astept..:))
te pup
Maria
ana maria spune:
Daca poti da-mi si mie numarul de telefon. Eu am mai facut masaj dar a inceput sa imi fie destul de greu sa merg pe la diferite sali. Iti multumesc mult.
Ana Maria
Succes si s-auzim numai de bine!!!
LYADA spune:
quote:
Originally posted by ana maria
Daca poti da-mi si mie numarul de telefon. Eu am mai facut masaj dar a inceput sa imi fie destul de greu sa merg pe la diferite sali. Iti multumesc mult.
Ana Maria
Succes si s-auzim numai de bine!!!
Ana Maria nu am gasit o adresa de mail pe care sa-ti trimit nr la profilul tau. Da-mi tu un mail si ti-l trimit.