Cu dragoste,din IASI.......(11)
Raspunsuri - Pagina 6
lacri spune:
O primavara minunata tuturor!
si toate florile din lume pt. voi prietenele mele dragi.
va pup dulce!
Fabian si mami Lacramioara
gulshan spune:
BUNA FETELOR,
ma alatur si eu voua,si va urez o primavara frumoasa plina de bucurii si tot ce va doriti...la multi ani!
si vreau sa vina odata caldura,ca m-am saturat de frig..
in rest suntem bine,manuta lui ali nu mai este in ghips,ba am mai trecut si printr-o viroza cu totii,bine ca sa terminat..
si nu uitati sa ma anuntati,daca fixati vreo intalnire,ok?
numai bien,
ghinetz spune:
E asa frumos afara!!! Desi cred ca e cam frig. dar de la fereastra ... e placut. Stefan iar face ravagii prin cd-uri lui Radu. il lasa ca sa pot si eu sa-mi beau linistita cafeauasi sa citesc/ scriu pe aici. Dar cine strange dupa? tot eu Azi n-am chef de facut curat!!! Vreau la plimbare!
OANA SI STEFAN-VLADIMIR
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
l_carmen2003 spune:
O primavara frumoasa si minunata!
Si nu va doriti prea aprig caldura, ca VINE! In cateva zile va veti aminti de iarna cu nostalgie!
Noi suntem botoshi tare. Alex a racit si uite a trecut a doua noapte alba pentru mami si tati... Saracul copil nu poate respira si se ineaca si orice i-am dat nu am reusit sa ii usuram respiratia. Deh nu stie sa isi sufle nasucul la varsta asta. Se ineaca si iti rupe inima nu alta. Bine ca nu face febra.
Dar va trece si asta.
Pupici.
GabrielaG spune:
O primavara frumoasa pt toate fetele mele din Iasi si pt puiutii scumpei. Va doresc sa fiti fericite si sa realizati tot ce v-ati dorit.
Carmen, insearca sa-l dai pe Alex cu Vapo Rub sau cum ii spune, unguent din acela cu miros intepator de menta si eucalipt.
Pupici,
gabriela si baietii
addiana spune:
i_ carmen, eu nu am inceract wick- vapo rub(sau baby balsam), dar am luat niste capsule care au acelasi efect, se numesc karvol, eu sunt foarte incantata de ele. si eu am avut o noapte alba, si sotul a venit cu capsulele astea, iar denisa a dormit ca un ingeras.
cat despre caldura.......... si eu o astept cu dor!!!
diana si denisa
http://community.webshots.com/user/dianadumitroaie
Stefana spune:
quote:
Originally posted by marius
Hai scrieti, ca de joi 3.08.2005 si pana duminica 6.03.2005 sunt in Iasi. Citesc recomandari privind masa in mod special seara nu am nevoie de lux ci de mancare buna in conditii decente. Pot sa fie pensiuni, hanuri sau derivate unde sa gasesc o ciorba buna proaspata, si asa mai departe.
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro
Eu, mancatoare de pizza si salate, merg saptamanal aproape la Pizza Pazzo in Tudor. E f. curat, f. frumos, mancarea buna si multa, preturi bune, bune, chelnerii excelenti. Mor dupa pizza Alpina de la ei. Nu mai mananc alta de cand am descoperit-o. Iar salata House sau Pazzo sau con Pollo...
carmenp spune:
De Extazy vorbesti, nu? Acolo maninc si eu, si sunt de aceeasi parere cu tine: mincare buna, preturi ca peste tot. As recomanda puiul vienez, salata house, copanelele, mneam, mneam...
quote:
Originally posted by Stefanaquote:
Originally posted by marius
Hai scrieti, ca de joi 3.08.2005 si pana duminica 6.03.2005 sunt in Iasi. Citesc recomandari privind masa in mod special seara nu am nevoie de lux ci de mancare buna in conditii decente. Pot sa fie pensiuni, hanuri sau derivate unde sa gasesc o ciorba buna proaspata, si asa mai departe.
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro
Eu, mancatoare de pizza si salate, merg saptamanal aproape la Pizza Pazzo in Tudor. E f. curat, f. frumos, mancarea buna si multa, preturi bune, bune, chelnerii excelenti. Mor dupa pizza Alpina de la ei. Nu mai mananc alta de cand am descoperit-o. Iar salata House sau Pazzo sau con Pollo...
Carmen,Ilinca&Ionut
http://photos.yahoo.com/m_costin
l_carmen2003 spune:
Multumim pentru urari. Noi suntem la a treia noapte alba.
Ma duc acusi sa ii iau puiului vapo-rub si Karvol caci suntem ne-oameni.
ladi a plecat asa la scarbiciu dar l-am protejat eu asta-noapte desi ce protectie, cand se ineca asta mic si iubit sau tusea, era imposibil sa nu te trezesti. Si mai nou vomeaza ce mananca nu poate inghiti - cred ca de asta - doar ma laudam ca puiul meu nu a vomat decat odata de doua ori in viata. Recupereaza.
Intre timp am o groaza de probleme asa ca help!
Sambata trebuie sa vina niste prieteni si niste parinti + frati(!!) la noi. In mod normal ii invitam in oras ca nu imi place sa fac mese acasa cu copil mic. Dar copilul meu mic e bolnavior si nu imi arde de plecat de acasa.
Dar nici timp de pregatiri speciale nu am.
Stiti vreo firma de catering sa dau o comanda? Ca nu pot pleca de langa iubit nici 10 minute fara sa inceapa sa tipe: mama meeee.
Ma gandesc ca daca plec la farmacie o sa fie un iad pt mama.
Please.
addiana spune:
quote:
Originally posted by l_carmen2003
Multumim pentru urari. Noi suntem la a treia noapte alba.
Ma duc acusi sa ii iau puiului vapo-rub si Karvol caci suntem ne-oameni.
ladi a plecat asa la scarbiciu dar l-am protejat eu asta-noapte desi ce protectie, cand se ineca asta mic si iubit sau tusea, era imposibil sa nu te trezesti. Si mai nou vomeaza ce mananca nu poate inghiti - cred ca de asta - doar ma laudam ca puiul meu nu a vomat decat odata de doua ori in viata. Recupereaza.
poate vomita din cauza mucisorilor pe care ii inghite. cand denisa mea a fost racita si a dat la rate, asa mi-a spus dr. sa ai grija sa-i cureti cat mai des nasucul, sa nu-l lasi sa-i inghita
eu acum ma chinui s-o invat pe denisa sa-si sufle nasul
sanatate, sa se faca bine cat mai repede
cat despre catering, orice pizzerie face livrari si la domiciliu, si nu numai pizza, aproape orice fel de mancare pe care o au in meniu(salate, fripturele, supe sau ciorbite nu prea cred...) fetele spun ca la pizza pazzo(extazy) e buna papa, poti sa incerci acolo.
diana si denisa
http://community.webshots.com/user/dianadumitroaie