Cu dragoste,din IASI.......(11)
Raspunsuri - Pagina 16
nushulica spune:
salut fetele!
carmen p multumesc pentru primire si pt felicitari.
mamaaa...ce bine ma simt ca vorbesc cu moldovence de ala mele.
asa ma gandeam si eu sa-mi fac nunta cum mi-am dorit-o toata viata mea dar sunt multe chestii pe care nu ti le poti permite
oricum in mare parte o sa incerc sa fiu in pas cu moda si cat de cat la inaltime
pupici
nushulica spune:
salut ..din nou
tot eu sunt-ce harnicutza sunt
addiana
iti multumesc si tie pt raspuns si chiar m-ai ajutat foarte mult ca eu ma gandeam ca deja sunt in criza de timp dupa ce am citit cat de bine stau alte fete cu pregatirile ...dar vad ca se poate sa pregatesti totul si intr-o lunanu as fi crezut...
iar cu rochitza ai dreptate am tot auzit ca dupa nunta nici nu o mai cureti si sta aruncat printr-un dulap aiurea tocmai de aceea m-am gandit sa nu investesc foarte mult in rochie...zic eu ca max 10mil sunt suficienti
voi ce ziceti?
pupici
herra spune:
buna ziua!
citesc mai demult acest forum, dar pana azi nu m-am bagat in vorba, mai ales din lipsa de timp...
dar azi e frig afara si am scos copilu' pe balcon, asa ca imi dau si eu cu parerea (in legatura cu rochia de mireasa): e adevarat ca va sta intr-o cutie, dar peste cativa ani iti va fi drag sa te uiti la rochia pe care ai purtat-o intr-una din cele mai frumoase zile din viata...
eu mi-am compus-o cu detalii cam din sapte rochii - fusta dintr-una, partea de sus din alta, voalul de la alta, pieptanatura de la alta etc...din pacate pe atunci nu aveam camera digitala, dar poate am sa scanez cateva poze sa ma laud!
si cand ajung la Piatra la ai mei, unde am depozitat-o, am sa o probez sa vad daca mai incap in ea, avand in vedere ca am nascut acum aproape 6 luni!
oricum, nu te stresa, ci bucura-te de aceasta perioada a pregatirilor!
ce faceti in week-end?
Good friends are like stars.........You don't always see them, but you know they are always there.
Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)
me, my family and MY SON
carmenp spune:
Moldovence limbute
quote:
Originally posted by nushulica
salut fetele!
carmen p multumesc pentru primire si pt felicitari.
mamaaa...ce bine ma simt ca vorbesc cu moldovence de ala mele.
asa ma gandeam si eu sa-mi fac nunta cum mi-am dorit-o toata viata mea dar sunt multe chestii pe care nu ti le poti permite
oricum in mare parte o sa incerc sa fiu in pas cu moda si cat de cat la inaltime
pupici
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucureii mei
Lenevia este mama filosofiei - Thomas Hobbes
nushulica spune:
herra
normal ca ma bucur de perioada de cumparaturi .... oricum de cand ne-am hotarat sa ne casatorim plutesc trece timpul foarte repede si nu-mi mai sta gandul la altceva decat la cum voi arata in acea zi cum va fi la biserica la cununia civila petrecerea,tortul ,artificiile ,sala si mirele..ca de el ma ocup tot eu ,el nu se ocupa de nimic tot ce fac eu e bine
e ok asa,nu?
aaaa...am si eu o prietena in piatra -frumos orasul