Cu dragoste,din IASI.......(11)
Raspunsuri - Pagina 11
palmyrah2002 spune:
Am umblat ieri pe vintul ala turbat sa-mi caut reteta gratuita si nu am gasit ...plus ca m-am procopsit cu infectie la amigdale.
Oare ce pot lua,sa-mi treaca repede-repede!
Adi ,sa-ti traiasca printesa!
LA MULTI ANI,CATALINA !
Sa cresti mare,sa fii sanatoasa,fericita si iubita!
Pupici dulci de la noi,
mami si doi baietoi!
aime spune:
quote:
Originally posted by palmyrah2002
[b][blue]Am umblat ieri pe vintul ala turbat sa-mi caut reteta gratuita si nu am gasit ...plus ca m-am procopsit cu infectie la amigdale.
Cristina, daca nu e ff grav, adica infectie, ia pastilute devitamina C cu propolis, sunt f eficiente, le-am testat si eu cand eram cu burtica.
Sanatate multa si tie si la baietoi
aime si vladut(15nov.2004)
carmenp spune:
Retete gratuite la mine in cartier, acum citeva zile am luat eu.
quote:
Am umblat ieri pe vintul ala turbat sa-mi caut reteta gratuita si nu am gasit ...plus ca m-am procopsit cu infectie la amigdale.
Adi ,sa-ti traiasca printesa!
LA MULTI ANI,CATALINA !
Sa cresti mare,sa fii sanatoasa,fericita si iubita!
Pupici dulci de la noi,
mami si doi baietoi!
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucureii mei
Lenevia este mama filosofiei - Thomas Hobbes
carmenp spune:
La multi ani, Catalina! Felicitari, Adriana, sa va traiasca iubita sa va aduca numai bucurii! Petrecere frumoasa!
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucureii mei
palmyrah2002 spune:
quote:
Originally posted by aimequote:
Cristina, daca nu e ff grav, adica infectie, ia pastilute devitamina C cu propolis, sunt f eficiente, le-am testat si eu cand eram cu burtica.
Sanatate multa si tie si la baietoi
aime si vladut(15nov.2004)
Multumesc aime,de astea am cumparat acum!
Dar cred ca totusi e infectie,pentru ca imi simt gitul incarcat.
O sun pe dr.de familie dupa amiaza sa vad ce-mi recomanda.
Pupici lui Vladutz cel frumusel ,
Sa va traiasca si sa va bucurati de el!
l_carmen2003 spune:
Adriana, sa iti traiasca Printesa si sanatate si numai bucurii!
Sa creasca mare si fericita si sa va bucurati de ea!
Cristina, eu cand eram racita in timpul sarcinii am mestecat "capaceala" de la albine. E foarte buna si iti da drumu si la sinusuri. Plus ca e naturala. Gasesti in piata.
Retete gratuite se dau si la farmacia din Cantemir si am luat duminica si de la SensiBlue din Piata Unirii.
Sanatate!
Puiul meu e mai bine. Adica e bine.
Sa vedeti ce a facut Comoara.
Acum doua saptamani mi s-a facut rau de la bila. Am chemat pe cineva sa imi faca o injectie. A stat copilul si s-a uitat si deodata s-a repezit la ea si a impins-o si apoi s-a asezat in fata mea. Sa o dea afara din camera nu alta. Am privit amuzati scena si atat. Cum asistenta cu pricina ii face de obicei vaccinurile si D-urile n-am tras nici o concluzie.
Ieri eram la bucatarie si pusesem ceva la cuptor. A intrat Iubirea in bucatarie si a atins cuptorul. Cred ca l-a fript un pic insa nu a plans si nici nu i-a ramas urma. A fugit in hol repede. Eu pregateam masa. A inceput sa ma strige sa vin la el. Apoi cum intram in bucatatarie cum se aseza intre mine si cuptor si ma tinea in brate... si aproape plangea "maama". A inceput sa ma impinga apoi sa ies din bucatarie si cum intram imi arata ca nu e voie. I-am explicat ca sunt atenta si ca nu e nici un pericol... Nu a mers. I-am facut laptele in sufragerie ca nu a fost altfel chip.
Am tras o concluzie. E clar: Ma iubeste!
Cu drag,
Alex si Carmen
addiana spune:
La multi ani! Catalina Adriana, felicitari, sa-ti traiasca fetita si sa va aduca numai bucurii! sa aiba parte de tot ce e mai frumos in viata!
cristina, retetele gratuite eu le iau mereu de la sensiblue, iar soacra mea din cantemir(cum au spus si fetele).
carmen, ce dulce a fost alex, si bineinteles ca te iubeste si te protejeaza, ca e barbatel, nu-i asa!!! la cuptor si denisa mea face la fel, si ea s-a fript un pic mai demult, si acum are foarte mare grija, si imi spune intr-una ca e uff-uff... in schimb este foarte geloasa, si nu stiu daca pe mine sau pe razvan(taticu'), daca ne vede ca ne imbratisam, sau doar ne atingem un pic(de obicei cand ne uitam la tv), vine imediat si ne desparte, iar cand mai vine cumnatul, se mai iau la , dar in joaca-bineinteles, iar denisa imediat sare sa-l apere pe taticutul ei.
cred ca o sa raceasca iar, s-a trezit cu nasul infundat
diana si denisa
http://community.webshots.com/user/dianadumitroaie
gulshan spune:
buna,
mai fetelor m-am hotarat,vreau sa-i fac gauri ptr cercei lui fiica-mea(2ani).unde ma sfatuiti sa merg si cam cum sa ma pregatesc????pe undeva aproape de centru ar fi mai bine...care ati trecut prin asa ceva,va rog sa imi spuneti reactia copilului.adica tre sa ai elicopterul pregatit sa poti ajunge acasa sau tre sa o rupi de fuga....
si ca pret m-ar interesa,si daca se accepta cercelusii nostri sau ai lor,si mai ales ce metoda se foloseste?/
tare mi-ar place sa o vad cu cercelusi,dar sa trec repede peste faza cu gaureala,de mila am tot amanat-o pana acuma!
numai bine!
carmenp spune:
Eu astept sa treaca luna de la vaccin si am sa merg la Coriolan, linga Tesatura acolo se fac cu pistolul(din cite stiu numai cercei sterili se pun prin metoda asta, cu care se sta un timp, pina la vindecare) au program pina la 15,30 si costa 150.000 lei. Era un subiect pe tema asta in care fetele recomandau pistolul vs.ac, am inteles ca nu doare f tare, problema ar fi mai degraba zgomotul.
quote:
Originally posted by gulshan
buna,
mai fetelor m-am hotarat,vreau sa-i fac gauri ptr cercei lui fiica-mea(2ani).unde ma sfatuiti sa merg si cam cum sa ma pregatesc????pe undeva aproape de centru ar fi mai bine...care ati trecut prin asa ceva,va rog sa imi spuneti reactia copilului.adica tre sa ai elicopterul pregatit sa poti ajunge acasa sau tre sa o rupi de fuga....
si ca pret m-ar interesa,si daca se accepta cercelusii nostri sau ai lor,si mai ales ce metoda se foloseste?/
tare mi-ar place sa o vad cu cercelusi,dar sa trec repede peste faza cu gaureala,de mila am tot amanat-o pana acuma!
numai bine!
gulshan
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucureii mei
GabrielaG spune:
Baietii mei sunt spre bine...zic eu, cel putin Ocatvian. Cu Matei am fost astazi la medic din nou, el inca mai face febra si daca nu se indreapta dupa Nurofen, Fluimucil si Ketof, o sa trecem la Prednison, desi nu ma incanta deloc ideea. Sper sa nu ajung acolo.
Octavian asteapta cu nerabdare ziua de luni, caci au la gradi SARBATOAREA CLATITELOR, luni, unde puiutii vor face clatite, vor avea un fel de concurs de cultura generala pt varsta lor sau cum s-o fi chemand si altele, iar marti la ATENEU, vor avea carnaval. I-am facut un fel de pelarina pt carnaval, iar la gradi i-am facut sort de bucatar si cu boneta. Sper sa ne distram.
LA MUTI ANI PT PRINTESA, ADRIANA!!! SI PETRECERE FRUMOASA!
Carmen, Alex e un scumpel, vrea sa te apere in felul lui ; asa iti dai seama cat de mult te iubeste.
Octavian mi-a mai facut un compliment, mi-a spus ca "in ochii lui se aprind stelute, cand ma priveste". Apoi m-a intrebat daca tata (adica Paul), mi-a facut vreodata vreo poezie, asa cum mi-a facut el(tineti minte poezia cu "frizura ta imi place"). I-am spus ca nu, si a concluzionat el, "probabil pt ca sta prea mult la scoala". O fi o gelozie, o fi vrut sa ma mangaie sa nu fiu trista ca nu-mi face sotul poezii?
Oricum e un scumpel.
Va pupam si va dorim un WK placut,
Gabriela si baietii