Mamici de ianuarie - febriarie (90)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sara18 spune:

Patricia, multumim pt. aprecieri!!!!!!!Ma bucur sa aud ca fetita este cuminte!!!!!!!!!multa sanatate va doresc si numai bine!!!!!

Fetelor, chiar ca aveti niste bebici tare simpatici!sa fie sanatosi cu totii

Sara si David Ran,DN 08.02.2005
www.geocities.com/sara_semida/bebe_DavidRan" target="_blank">album poze bebe David Ran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Viktoria, imi pare rau! Sunt alaturi de tine, caci stiu ce inseamna sa astepti un asemenea moment! Iti facem galerie, sa vina bebe de Vik!!!!

Oana si Seb
(10.01.2005)
"Si maine mai este o zi..."

http://community.webshots.com/user/oanacretu
http://community.webshots.com/user/sebastiengrigore
http://community.webshots.com/user/georgegrigore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BESTUTZA spune:

Eu am mai scris dimineata un mesaj , dar se are ca din cauza zombelii mele nu l-am trimis sau ceva s-a intamplat!

Shinutza
Nu mai stiu cum ai zis tu : sa-l tin pe burta : pe burta mea sau pe burta lui??? Sunt chiauna!!

Cornelia mama, bucura-te ! Al meu nu mai doarme nici ziua decat cate un sfert de ora si pe urma tipa! Uite acum sa vad ce randament are!!Dorm si eu cu el exact cate un sfert de ora ca altfel innebunim!! Azi noapte de la doua la sase nu a pus geana pe geana: muzica, avion , imbracat in fata geamului, simteam ca devin o mama denaturataaaaaa! De zombi ce eram toata noaptea am uita sa-l schimb! Dimineata era masuram pampersul in qintale!!
Nu ma gandeam ca o sa ajung chiar asa sa nu mai stiu ce e cu mine!
Nu e mult 120 ml la o masa???Eu stiu doar de 60! Ieri cu biberonul a mancat mai mult si intr-adevar a si dormit mai bine! Dar nopatea si-a luat revansa!

Anda, am incercat si metoda "sarmaluta",! E mai bine ca nu se mai aagita si mai rau, adica da doar din maini si RACNESTE de zici ca s-a terminat rezerva de aer ! Sera , dupa baie mama il impacheteaza chiar ca la spital , dar dupa doua ore isi scoate minile si incepe reprezentatia!!!

Lily,
Sa stii ca si eu am avut mare incredere cavom scapa :ieftin: daca tin regim! Sunt convisa ca regimul ajuta in multe cazuti: vorba reclaei cu cele mai frecvente 99 de pete, dar in cazul meu e prima data cand un regim nu da rezultate! Eu sunt cam lactovegetariana si mananc zic eu sanatos ! Pe timpul sarcinii mi-afoast de mare folos, dar acum am scos si mierea de doua zile si zahar si saare sai am ramas la supe , lapte, orez, ceai chimen anaason, compot si dumnealui tot nemultumit este!Lapte este destul, am inteles ca lapte prost nu exista- probabil ca daca imi spune cineva asta acum , cred pt ca e singura varianta care mi-a mai ramas!! O sa vad la cantarirea dumnealui daca e bine sau nu sipeurma luam o completare!

Shobo, ce ti-a zis tie la spital cu decalotarea??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meggy spune:

Vik, fetelor, nici bebe meu nu vrea inca sa vina...Suntem in sapt. 40 + 1, maine + 2 zile...Nici tu dop pierdut, nici vreo apa....simt ca o iau razna....daca nu se mai declanseaza contractiile alea....eu ce fac...

Stie cineva ceva de Liviana? Cum se mai simte? ce mai face ea + BB-ul ei?

Bestiutza, pe cind ne povestesti cum ai nascut?

Astept si eu povesti cu happy-end de la burtici care au intrat in prelungiri....hmm...ce zicetzi?

Va pupam pe toate + pe BB-ii vostri scumpei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Ioi, Patricia, tocmai la Bucur... Eu luni dimineata si marti dupa-amiaza ies din casa ca e musai. Poate ca ar trebui sa schimbam numerele de telefon eu, tu si shinutza si sa vedem cum facem un singur drum. Shinutza tu ai masina? ca eu n-am, dar la o adica pot lua un taxi. asta daca nu va luati inima in dinti si iesim toate trei la o inghetzata marti pe la ora 16 ce ziceti? Poate mai vor sa vina si alte mamici de pe aici, la un schimb de experientza.
Ia ganditi-va, doamnelor de Bucuresti...

Anda, mama Irinei
http://community.webshots.com/user/andavutescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Intrebari:
1. Pentru cine are carusel de pus la patut. Ce marca/model imi recomandati. Cele de la Chicco au mai multe melodii sau tot una asa cum au cele mai multe modele de pe piata (multe no name-uri)
2. Pentru sughit ce metoda aplicati? Lamaia am inteles ca e pentru bebei mai mari. Pentru noi, piticii de aproape o luna, ce-mi recomandati?
3. Cum imbracati bebeii pentru iesit afara. Cate caciulite, ce fel de paturica..etc

Multam,
Cristina si bebe Alexandra
www.ubi.ro/alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shinutza spune:

Bestutza pe burtica lui!Ca si in pozitia asta eructeaza relativ usor.
Witchie mi se pare o idee buna. Si eu stau prin Militari, e putin departe oborul, dar pana la urma, pentru linistea dumnealor .. orice. Am masina, ar fi o chestie sa iesim la o inghetata insa nu pot promite cu ora, ca nu stiu cand imi mananca /mneaei...

dulcea mea, amara mea ...
http://photos.yahoo.com/elena_bajenaru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

L-am pus si eu pe burtica pe genunchiimei si a eructat imediat ff bine; pare a fi cea mai rapida si buna solutie clar!

Bestutza, nu mi-a zis nimeni NIMIC despre decalotare -nici nu m-am gindit acolo pina azi cind mi-ai zis tu... dar trebuie facuta asa de repede?adica la aceasta virsta de doar citeva zile? voi suna neonatyoloaga lui -dr. Popa la spital si pe pediatra lui sa vad ce zic amindoua dar eu cred totusi ca e prea devreme. poate al al tau care e mai maricel cu 12 zile. sa-mi zici si mie te rog daca afli inaintea mea cum e treaba asta ca eu habar n-am.

Ubi, eu ii dau ceai Baby Drink pt colici si il mai apuca si sughitul dupa ce eructeaza-cred ca de batut pe spate prea mult sau prea tare si tot ce ceaiul asta isi revine din sughit. dar poti sa-i dai si ceai de chimion cu anason daca nmu ai baby drink.

eu nu stiu ce sa mai maninc ca SIMT cxa fac gaze de la absolut orice, cred ca si de la ceaiul chimen+anason pe care-l beau fac gaze desi e impotriva gazelor si tot cred ca eu ii dau gazele lui prin lapte. de exp. acum am mincat gris cu lapte si am baut ceai si m-au luat gazele. noroc ca am evacuat rapid si acum m-am mai linistit cu stomacul insa... nu stiu ce sa mai maninc, serios!

si mai am o pb: epiziotomia; desi toti din spital ce-mi faceau toaleta si rezidentii etc mi-au zis ca am cel mai frumos perineu -cusut impecabil... eu nu stiu cum m-am miscat cu asta mic pe aici si s-au deplasat 1 mm "malurile" cusaturii si am ajuns la spital sa ma vada dr-ul astaseara. nu e nimik grav insa tb sa fiu mai atenta macar inca 2-3 zile pina fac 1 sapt de la nastere cind cica se cicatrizeaza definitiv. groaznic imi e cind merg la toaleta si ajunge urina acolo pe rana -simt ca ma urc pe pereti de usturime. parca nu mai suport nici apa cind ma spal... nu mai zic de asezare undeva... dar sper ca va trefce repede ca ma seaca!

Mamica de bibisor
Dr. Tutunaru - ELIAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Witchie, buna ideea, insa sa fie dupa ora 5 sa vina si tati acasa sa ramana cu Rebecca.

Patricia
mamica de Rebecca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/danana_me/album?.dir=167e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

fetele acum am citit si eu felicitarile pt nasterea mea de la thread-ul anterior si va multumim din suflet si eu si Bibishor.

pt. crinuta care intrebase acolo si restul fetelor va spun acum (dar voi gasi eu timp sa va scriu si povestea nasterii lui bibishor) ca am nascut natural cu epidurala pusa la dilatare 5cm, iar bibishor a venit pe lume foarte linistit, fara vreo complicatie iar eu dupa anestezie nu am avut absolut NICI o durere, nici macar la controlul de la final care mi s-a spus ca e dureros. si ma intrebau aia in sala de nastere dar tu nu simti nici macar la coasere... si eu ziceam nu, nimik... . Recomand tuturor epidurala, dsesi am auzit ca la unele fete nu prinde asa bine. oricum la mine a prins BETON!
dar amanunte ... in poveste! care e una frumoasa

pupici

Mamica de bibisor
Dr. Tutunaru - ELIAS

Mergi la inceput