Bebelusi de iulie-august 2004 (46)
Raspunsuri - Pagina 5
rain spune:
SANATATE MULTA LA TOTI PITICII !!!
asa cum a zis si Roxi ...e epidemie, ca prea sint multi puiuti bolnaviori, va dorim sa treaca repede repede !
Mitzu, hai ca ma distrez ...deci asa, te apuci de abdomene, bravos! daca aveti voi rezultate ma apuc si io, da la mine burta a scazut foarte mult daca am slabit, nu e atat de ferma ca inainte ...da merge!
fetili, pe mine m-a apucat astenia de primavara ...da rau rau de tot, ce credeti ca am facut io azi ...CURATENIE !!! am facut casa luna stralucitoare , cred ca nu sint intreaga la minte, de dimineata cand m-am trezit n-aveam nici un gand si deodata m-a apucat, moata a fost cuminte foc ...a mancat, a dormit, s-a jucat si a lasat-o pe ma-sa sa-si faca damblaua! da acu e asa misto ...nici nu-mi vine sa mai merg prin casa, as sta intr-un colt si as admira ce am muncit cu manutele astea doua !
hai ca va pupacim pe toti !
Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii
rain spune:
Adema, tinem pumnii iubita pentru voi, sper sa va spuna dr asta ce si cum, sa te linistesti si tu, imi dau seama ca esti tot timpul stresata si iti faci griji pentru pui!
o sa fie bine ...sint sigura!
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii
cristalina spune:
Nicole...cand ai asa multa energie vino pe la mine in vizita!....haha
Fac o cafea super buna!...:))))
Sanatate multa la pitici si mamici...vaz ca a inceput sezonul racelilor. Vine primavara!
Mitzule, 52 de kile si te plangi?!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze si pozici
rain spune:
Monicule ...vin bre! da numai sa ma paleasca iar astenia asta ...cum ma apuca, cum te sun!
stai ca mi-am adus aminte ca ma intrebai ceva azi mai devreme, da io nu am salvat paginile, nu mai stiu cum am facut, neuronu'i la plimbareli prin tarile calde
pupacim Botosica cea neastamparata!
Andreea de la 4 luni
polux spune:
Ema scumpa, vazut cei doi baietei superbi. sa-ti traiasca. Si ei si oma si sotul. Iar tu sa te faci repede bine. Ma bucur ca esti mai bine, ca ai luat ceva in greutate si ca acum poti sa mergi. Vezi daca ti-ai pus picioarele pe calorifer. Trebuie sa asculti de inteleptul mami mai des.
Liliana si Adeluta
polux spune:
Maria, si la noi e la fel cu mancatul. La mine mananca, caci o mai si pacalesc, strambandu-ma la ea. Si ea rade si eu zdup cu lingurita in gura. In schim la sot, nu poate sa-i dea mai mult de 2-3 lingurita, si brrrrr, cu mancare cu tot in gurita. Asa ca se picteaza peste tot. Si sotul renunta. Cred ca o sa-mi scoata peri albi pana invata el sa hraneasca buburuza. A, stie sa-i dea lapte....si suc.
A, si sa sti ca te angazam la tura a III-a si nu cred ca part time. Ca la cat prestezi dupa ora 12 a Romaniei, e aproape full time.
Pupici dulci lui primul Luca soricel, caci am inteles ca nu-ti plac iepurasii.
Liliana si Adeluta
polux spune:
Fetele, buburuza mea sta de vreo saptamana in busi, si chiar merge in busi. dar sa va spun cum. Se rudica in busi, da sa mute genunchiul, de fapt il muta, dar nu stie ca trebuie sa sincronizeze si bratele cu picioarele , asa ca zdup in botic, dupa care se impinge mai incolo cu picioarele. iar in busi, iar zdup in bot si mutat prin tarare sau rostogolire un pic mai in fata. Dar culmea este ca toate acestea le face asa de repede incat in cateva secunde e la marginea patului.
Asa a si cazut acum cateva zile.
Pupicuri vorbaretelor si prichindeilor lor. Pupici si celor mai putin vorbarete care doar citesc, si bineinteles frumosilor lor.
Liliana si Adeluta
mitzura spune:
Adema, bafta multa maine la doctor! Lasa ca o sa va intoarceti optimisti si cu un tratament bun.
Cristalina, pai nu-ti spusei ca nu kilele ma oftica, chiar NU as vrea sa mai dau jos din ele. De aia nici nu tin cura de slabit. Da nu mi-ati vazut burta flescaita! Cu aia am eu ce am . Tre sa-i intaresc muschii cumva.....
Nicole, pai si te lasa inima sa stai pe margine sa ne privesti cum ne chinuim cu abdomenele astea? Hai mama, cu noi impreuna sa ne tii de urat . Oricum, daca ai facut curatenie e ca si cum ti-ai fi facut abdomenele pe ziua de azi...
mitzura cu bebe Tudor Codrin
mitzura spune:
Bei si mai terminati cu fazele astea ca dimineata la pranz si seara! Voi sunteti masochiste rau de tot! macar daca faceti asa, nu mai spuneti, ca eu de-abia daca le fac dimineata, ca atunci am energie mai multa.
mitzura cu bebe Tudor Codrin
ANDREEABANICA spune:
Of,ce de bb-ei bolnaviori.Multa sanatate tuturor mucosilor!
Mitzule,52kg,esti o fericita.Se pare ca eu am ramas ultima grasana.
Abdomenele alea normale,le fac cu picioarele sub canapea.
Abdomenele alea incrucisate se fac intr-adevar prin ridicarea piciorului opus.Sunt minunate ptr muschii oblici.
Da,ne masuram din nou pe 25 martie.
SUCCES!
Andreea Banica mami de ingeras Alexia Elena
http://community.webshots.com/user/andreeabanica