Bebelusi si copilasi de martie aprilie 2004 (45)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

quote:
Originally posted by alona

Clau , spune si la cei care nu stiu cu cine a jucat Steaua?
Ca sa-i spun si io lui sotu'.

Bravo Steaua!

Anca,Vlad si Thea

Ne-am calificat in optimile Cupei UEFA! AM jucat cu Valencia!!!

Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Codruta, da, o luam si pe bunica cu noi, s-o plimbam putin desi ea zice ca nu e nevoie. Oricum, am cumparat biletele de avion deja. Plecam pe 3 martie si ne intoarcem pe 7.
Bravo lui Tudor pentru primii pasi!! Eu deja ma uit la Lara ca pleaca de una singura (bodoganind ceva pe limba ei in acelasi timp) da' n-are directia reglata bine si trage putin stanga. Cand oboseste se aseaza jos iar cand se dezechilibreaza mai scoate cate un "uaaaa", intinde mainile si indoaie usurel genunchii. Mie imi e inima cat un purice cand ma uit la ea si abia ma abtin sa nu rad...

Kata, acum ca ai lamurit misterul fotografiei, poti sa ne mai arati si altele cu aceeasi costumatie.

Clau, esti stelista? Bravo pentru victorie!

Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput

Daniela, da sunt stelista De cand ma stiu sunt stelista!!!

Codruta, eu ma pot plimba toata ziua cu Raul in carucior ca nu protesteaza, sta fff cuminte, ba ca si doarme fff bine...azi de exemplu din cele aproape 4 ore 2 sigur le-a dormit M-am dezobisnuit sa ma plimb asa de mult, azi chiar ma dureau picioarele si muschii de la fund de la atata plimbat Am noroc ca am o vecina cu o fetitza de 3 luni si zilnic ne plimbam cateva ore, macar nu ne plictisim

Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Vlad
Sa fii iubit si sanatos si spune-i la mami ca o asteptam sa revina intre noi!!!

Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

BRAVO STEAUA!
Bravo Lara mergareatza! Mai scrie odata Daniela, cu litere mari unde vreti voi sa va plimbati!(asa ca sa ma zgirii pe ochi), ...dar uite pentru noi tre' sa faci muuuulte poze!OK?
Despre poze-n costumatie, tre' sa le scanez!

Claudelu', de fapt unde va plimbati: pe strada, in parc si/sau si prin mall ceva??? 4 ore de mers,bravos.Mi-aduc aminte ca asta-vara stateati toata ziua pe-afara!Raul e cuminte.

Codruta, uite sa-ti spun ce i-am gatit azi printului: Am fiert carnita de pui(piept),impreuna cu un morcov ras pe razatoare, si un strop ulei de masline, apoi am pus o ceasca de orez(rotund)in oala,dupa care "am aruncat" oala in cuptor cam 20 minute(pina se umfla orezul).Am scos toata treaba,am ras putin cascaval deasupra, si pofta buna.N-am pasat nimic, totul este pentru virsta lui, nici pasat nici bucati mari(aaaa, la final am scos carnita si am taiat-o bucati mici,nmici).

Roby face mofturi la mincare mai ales seara: nu-i mai place banana si nici cerealele,ati patit asa ceva/?

La multi ani Vlad, Mia, Lucas, Robert,Iulia Alexandra, Ilinca,Alexandru!

Pe luni,fetelor.Va pupik!

Luminita,ne gindim la tine!Cind e operatia?

Catalina, ROBERT si CATALIN

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by katalina

Claudelu', de fapt unde va plimbati: pe strada, in parc si/sau si prin mall ceva??? 4 ore de mers,bravos.Mi-aduc aminte ca asta-vara stateati toata ziua pe-afara!Raul e cuminte.

Catalina, ROBERT si CATALIN

Kata, ma faci sa rad...MALL la Arad??hahahaha, am vrea noi
Pur si simplu ne plimbam, mai intram asa din cand in cand printr-un magazin, dar scurt 5-10 min in rets doar ne plimbam, colindam cartieru in lung si lat...deja toate mamicile care "caram" carucioarele dupa noi ne stim si cum ne vedem mai ne orpim, mai schimbam o vorba doua...dar marea majoritate a timpului impingem caruciori

Mai sa fie, eu cum de am vazut doar un sarbatorit?? Cred ca de mi se trage, asa ca Simo mii de scuze, n-a fost intentionat

Mia & Lucas
Sa cresteti mari, gingas si sanatosi!!!

Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaviB spune:

La multi ani!

Vlad

Mia si Lucas

La multi ani

Feteleeeeeeee ce fain de voi ca vedeti meciuri, una alta. Eu desi sunt microbista (mai ales de cand sunt aici si e vreun meci cu ro)nu prea am sansa sa vad ceva in direct. (nu prindem ro, inca)

Oricum felicitari Stelei.

Clau ce fain de tine ca te intalnesti cu mamici si va povestiti , una alta. Ma gandesc si eu ca trec cele 4 ore altfel.
Eu daca nu ies cu vre-una din pretenutzele mele cu copii (din cele de la grupa de luni), nu prea am sanse sa ma plimb mai mult de 2 ore.
Nu zic ca nu intalnesc mamici cu carucioare, insa desi in cartierul in care stau sunt multicele ce fac acelasi sport ca mine (impins carucior)in afara de un "hallo" nu ne zicem nimic.ASta e!

Cuscra e deja week-end la tine?Daca da unul placut si....chiar scrisesem azi un mesaj cu rugamintea de a -mi mai da ceva retete de papica insa cand sa-l trimit m-am trezit cu Hanna la pc, ca apasa butonelul de stingere si....n-am mai reintrat sa scriu.
Am vazut ca n-am fost singura interesata si chiar mai poti trimite ca taaaaaaaaaaaare bune-s mancaricile de la tine ( a propos! i-am facut si eu hannei peste pregatit dupa o reteta de la tine)
pusi si la ai tai minunati baieti

Mickyy ce ai facut la examen???

No pusi fetele ma duc la somnic. Daca maine nu mai dau pe aici inseamna ca nu ma mai pot misca. Azi am fost cu fetele la sala si....a fost beton. Am tras noi ceva pe acolo, chiar destul zic eu pt prima si cel mai misto a fost sauna. Ne-am hotarat sa mai mergem insa tot in grup ca...altfel trece timpul. Am plecat de la 19 de acasa si am ajuns la 22 si taaaaaaaaaare bine a fost.

pusi si noapte usoara tuturor!

Lavinia-mama si micutza Hanna ( 16.04.2004 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Mama, Lavi ce activa esti! De unde ai atatea prietene si de plimbari si joaca pentru copilasi si de mers la sala.
Clau e bine ca te poti plimba atat cu Raul. Tudor nu statea nici in vara 4 ore in carucior, acum nici atat ca s-a facut baiat mare si cu personalitate.
Nedda, sa faceti poze si sa profitati de soare. Umblareata Lara, am stiut eu ca fetitele sunt mai precoce in general, umbla mai repede, vorbesc mai repede, baieteii sunt mai lenesi( nu e o regula ma refeream la al meu).
Kata, mercic de reteta, mai scrie ce ii mai faci puiutului tau ca eu una sunt fara inspiratie si Tudor s-a apucat sa manance mai bine de cand am fost acasa. Azi a mancat o portie destul de mare de supa crema de legume cu carnita pe vita(tot de la tine reteta) si piersica cu para. Nu i-am mai dat felul doi ca oricum nu mananca asa ca ii pun mai multa supa si o fac mai consistenta.
La multi ani Vlad!La multi ani Mia si Lucas! Sa cresteti mari, sanatosi si sa-i bucurati pe parinti in continuare.

Tudorel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Buna dimineata !
Sunt racita tare ! Mi s-au infundat urechile si nasul, ma doare in gat ...Sunt praf ! N-am dormit azi noapte pe de o parte din cauza euforiei cauzate de meci pe de alta parte din cauza racelii .

Bravo STEAUA !
Clau, eram sigura ca erai pe DC aseara dupa meci ! Nici noi nu ne-am putut exterioriza din cauza ca dormea Dari !
Chiar daca nu sunt stelista nu m-am putut abtine sa nu ma bucur pentru asa o performanta alaturi de sotulache si de tine, Clau ! Sunteti mari !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

LA MULTI ANI !

VLAD
MIA
LUCAS

Sa aveti viata plina de bucurii !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput