Bebelusi si copilasi de martie aprilie 2004 (45)
Raspunsuri - Pagina 14
gabivalceanu spune:
La multi ani, Codrin!
LAURA, 11,5kg? Eu ieri am cintarit-o si avea cu pampers 9,200...si m-am cam ofticat...ca avea la 9 luni 8,700, de unde rezulta ca ori nu am cintarit-o atunci bine, ori n-a prea mai luat in greutate. Si mai ales ca de o vreme e si mofturici (din mincacila a devenit mofturila...mai bine ii dadeam cit vroia cind vroia ea -ca eu ii dadeam portia calculata, nimic mai mult, sa nu fie grasa ca tac-so. Acum vreau eu si nu mai vrea ea...). E, pina la urma m-am calmat, ca m-am dus la mama si copilul a lui capraru, asta roz, ultima editie si am vazut ca la un an fetitzele de oras au intre 9,100 si 9,300...dar parca as fi vrut mai mult :-( In alte carti media e mai mare.
Ma duc s-o indop!
Gabi si Ioana
Mickyyy spune:
Hihihi...noi am indopat-o bine...eee...nu chiar ca Laura...da' oricum.....sambata cand am fost cu ea la pediatru avea 10kg imbracata (un body, niste ciorapei+pampersul) asa ca i-a trecut doar 9,800 in fisa. Si creste pe zi ce trece, a ajuns la 78cm....tot inainte!
Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)
LauraFlo spune:
Saracuta mea Daria e la cura de slabire de cand s-a nascut !
N-a gustat din cereale, unt, gris, n-a mancat decat un biscuite doi pe zi, singurul "exces" a fost bucata zilnica de covrig cu care eu nu sunt de acord, dar invariabil, tata, mama sau dadaca i-o dadeau.
Eu mi-as fi dorit pentru ea sa fie mai ... balerina, dar asta e.
Pediatra mi-a spus ca la varsta de un an copiii trebuie sa-si tripleze greutatea, cu o marja de 20% in plus sau in minus.
Daria a avut la nastere 3.700, X 3 = 11.100 + 20% = 13.320 kg
Voua ce v-au spus doctorii vostri ?
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
LauraFlo spune:
Crina, bine ai venit !
De ce ai fugit ? Nu stai de vorba cu noi ? Sau sarbatoresti ziua lui Codrin ?
Povesteste-ne ceva despre el !
crina catalina spune:
Codrin face cativa pasi singurel si mai spune si un cuvant, doua
Are 11 kg si 79 cm
Azi va avea ceva musafiri, dar marea petrecere va fi pe 12 martie
Are ochii mari albastrii si suntem inebuniti dupa el
Tot Milumil 3 mananca, si m-am mirat ca ai dat asa mult pe o cutie
Eu iau din metro si e in jur de 270000
Mai vorbim
La multi ani baiatul mamii
LauraFlo spune:
Crina de obicei cumpar din Billa ( imi este mai aproape) dar acum era prea tarziu si am luat de la Sensi Blue. Vrem sa vedem poze !
Veve spune:
Ei,Codrinel a-mplinit un anisor!
La multi ani,dragalasule cu ochi albastri!
Sa ai o copilarie superfericita si plina de bucurii,sa cresti mare,sanatos,norocos si tot ce visezi tu in viata sa devina realitate!
Pupicei multi de la veverite!
Ruprich,intalnirea se tine la C-lung pentru ca de acolo-s adminii si e mai usor de organizat,cunoscand zona si altele...
Irina,veve & croko
pozici
malina_mircu spune:
la multi ani Codrin sanatata multa si numai impliniri.
ce frumos, aproape am ajuns la un anisor.
pupici
Malina siDanutz (5 aprilie 2004) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35266" target="_blank"> povestea nasterii
LauraFlo spune:
Am plecat acasa !
O zi buna !