Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004 (24)
Raspunsuri - Pagina 6
ad_rianna spune:
Fetele mie mi-a picat netu' si am ramas "agatata" aici.
Inca nu stiti ce e cu DAMA? Eu am emotii...exact asa a inceput si FELIS. Parca as vrea sa se fi suparat decat sa i se fi intamplat ceva.
Toate suntem ocupate si grabite si poate chiar s-o fi simtit neglijata? Pupici DAMA scumpa si sa auzim numai de bine. Da-ne un semn pliiizzzz!!!
Pai mey eu tot intreb cate o chestie si nu-mi raspunde nimeni cateodata...chiar uit si eu ce am intrebat.
Orisicat...daca se poate... CE FAC CA NU MAI AM LAPTE????????. Are rost sa mai scot cu pompa atat cat pot???? Sau sa ma resemnez?
In alta ordine de idei...ma termina Tudor cu datul lui din picioare: oriunde ar sta el "presteaza" la greu, parca ar avea norma. Nu stiu cum mai rezista
gemenusilor BIANCA si TUDOR - 03.11.2004
pozele noastre
Viovio spune:
quote:
Originally posted by roserb
Violeta, in lista e Cristina Bianca, cred ca modificasem de data trecuta!
Roxana&Co
http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu
Roserb, te rog, Cristiana.Multumesc.
Violeta mami de printesa Cristiana Bianca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/violeta_avon/my_photos
bumbacel spune:
quote:
Originally posted by ad_rianna
Pai mey eu tot intreb cate o chestie si nu-mi raspunde nimeni cateodata...chiar uit si eu ce am intrebat.
Orisicat...daca se poate... CE FAC CA NU MAI AM LAPTE????????. Are rost sa mai scot cu pompa atat cat pot???? Sau sa ma resemnez?
ad_rianna, sfatul meu e sa nu renunti. Scoate cat poti chiar daca o sa ti se para incomod pentru o cantitate mica. Eu cred ca si acel putin le e folositor. Si incearca cu Galactogil, ceai de chimen si anason, bere fara alcool, nu stiu...
bumbacel ingerasului Tudor (9.12.2004)
Poze
for2nity spune:
daaaa, chiar asa si eu am pus o gramada de intrebari pe langa care s-a trecut fluturand.
bumbacel, multumesc mult de tot, esti o scumpa.
ad_rianna, asa face si Alexia mea, pedaleaza de sa nu-ti povestesc, absolut toate sosetutele sau salopetele cu piciorus sunt roase in calcaie.In privinta lapticului eu zic sa nu renunti. Sunt o multime de stimulente. Ceai de chimin, anason, de fenicul(15.000) (sparge seminte de fenicul intre dinti si tine-le sub limba, asa ajunge in sange instantaneu), bere fara alcool, ceai Hipp (160.000/saptamana) Nutrinatal (90.000/3 saptamani) Galactogil 270.000/saptamana. Precum vezi sunt o multime, si ceaiurile sunt foarte bune si fff accesibile ca pret.
eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004) http://photos.yahoo.com/for2nity
elean75 spune:
quote:
Originally posted by for2nity
Vai fetelor, sa va spun...sa nu va spun...nu v-o fac in ciuda, zau ca-mi pare rau pentru voi (si ma bucur pentru mine ) dar iubitica mea draga a dormit de la 20,30 pana la 6, chiar a sarit peste ultima masa.Am vrut sa o trezesc pe la 23-24 sa-i dau sa manance dar nu m-a lasat sotul cu asigurarile ca daca se trezeste peste noapte se ocupa el de ea.Dragul de el, n-a fost nevoie.Dimineata ne-am trezit amandoi speriati, am mers sa vedem ce face...se intindea somnoroasa.
Indiferent de programul de peste zi seara pe la 22 o trezesc si-i dau sa manance. In felul acesta doarme toata noaptea pana la 7-8 dimineata. Mai incolo ii voi cobori ora de culcare , adica la 22 s-o culc nu s-o trezesc.
Printre altele i-am cumparat ieri o jucarie de la Little Tikes, oceanul muzical cica, sa nu va spun fetelor ce bucurie pe fetita mea.Nici nu credeam ca se stie bucura asa de ceva.Nu mai stia unde sa puna manuta, a fost extraordinara reactia ei, desfacea manutele de parca vroia sa cuprinda lumea intreaga, a fost de-a dreptul coplesita si eu pe langa ea.Eu vorbesc de jucarii pentru ca mereu ma tem sa nu-i iau jucarii stupide din care sa nu invete decat tampenii...stiu eu...ca o mitraliera spre ex...care mie personal mi se pare cea mai stupida jucarie (plus inca cateva), dar deh, parerile mele nu prea au baza solida caci aproape toata lumea spune ca am un morcov in plus.O fi, da' zic eu, ca daca e, nu-i bai, e-al meu.haha
Sanatate la bebici si sa stiti cu toatele, chiar daca nu va urez la multi ani in zilele aniversare eu va doresc sa fie in fiecare zi sarbatoare in vietile voastre, ca si in a mea.
eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004) http://photos.yahoo.com/for2nity
Felicitari, pot sa spun ca te invidiez, eu nu stiu cum as putea sa ii fac un prgram Mariutei mele - care doarme cand are chef, in prima luna adormea la 8 ndimineata - acum s-a mai reglat si sper ca mergem spre mai bine -am mai zis, azi naopte a dormit 7 ore snur, sper sa reeditam figura cat mai des.
Si tare ma bucur sa revin prinre voi.
www.mariuta.as.ro
elena
elilenus spune:
Si apropo de intrebari fara raspuns, as avea 2 intrebari la care daca se poate sa-mi raspundeti. Am vorbit cu dr. mea si mi-a zis ca cica e agitata puiutza ca nu mai am eu destul lapte (desi ea e cea care nu mai vrea desi mai am de dat) ca cica la inceput ii vine laptele mai gros si dupa aceea diluat si d'aia nu mai vrea. Se poate chestia asta?
Si am mai vorbit despre calciul pe care i-l dau, 5 ml/zi si ma gandeam ca e prea mult acum cand fontanela nu mai e asa deschisa cum era. A zis ca e f important sa continui sa i-l dau ca e un pic rahitica, chestie pe care o aud pentru prima oara. Nu mi-a spus pana acum ca ar fi rahitica. Mie mi se pare destul de ok, nu e foarte plinuta dar nici slaba. Voi cat Ca dati bebeilor?
elena si ANA (2.11.2004)
http://photos.yahoo.com/elenapangica
ad_rianna spune:
Multumesc mult de tot BUMBACEL si FOR2NITY sunteti niste scumpe. O sa incerc sa vad daca mai pot salva ceva. Insa a disparut complet senzatia aceea care o aveam cand se umpleau sanii de lapte. Azi nu am pompat deloc parca de teama sa nu cumva sa constat ca nu mai am deloc. Am strans putin cu mana si a iesit ceva. Cred ca voi incerca maine. Azi am mancat putina varza murata
pozele noastre
ad_rianna spune:
quote:
Originally posted by elilenus
Si apropo de intrebari fara raspuns, as avea 2 intrebari la care daca se poate sa-mi raspundeti. Am vorbit cu dr. mea si mi-a zis ca cica e agitata puiutza ca nu mai am eu destul lapte (desi ea e cea care nu mai vrea desi mai am de dat) ca cica la inceput ii vine laptele mai gros si dupa aceea diluat si d'aia nu mai vrea. Se poate chestia asta?
Si am mai vorbit despre calciul pe care i-l dau, 5 ml/zi si ma gandeam ca e prea mult acum cand fontanela nu mai e asa deschisa cum era. A zis ca e f important sa continui sa i-l dau ca e un pic rahitica, chestie pe care o aud pentru prima oara. Nu mi-a spus pana acum ca ar fi rahitica. Mie mi se pare destul de ok, nu e foarte plinuta dar nici slaba. Voi cat Ca dati bebeilor?
elena si ANA (2.11.2004)
Rahitismul nu se refera la faptul ca ar fi prea slabutza. E legat de asimilarea Calciului din cate imi amintesc eu. Eu le-am dat Calciu Pharco 3 ml si acum Calciu VI-SOL de 2 ori cate o linguritza mica (mocca), asta are si B Complex. Insa sa-ti spun ceva: mie azi mi s-a parut ca fontanela parca ar fi tot ca la inceput si o sa-mi sun medicul sa vad ce zice. Nu e rau sa-i dai Calciu pana se inchide de tot fontanela si cu cat creste in greutate doza se mareste asa ca nu e mult 5ml
pozele noastre
bumbacel spune:
ad_rianna, eu in locul tau as pompa zilnic, stimuleaza.
elilenus, eu calciu ii dau 10 zile pe luna cate 5ml/zi (jumatate de fiola o ia bebi, jumatate eu). Pentru rahitism nu e Vigantolul? Nu-i dai si Vigantol?
Cat despre lapte eu stiu ca intai este cel subtire, care-i tine de sete, si apoi laptele hranitor, gros.
for2nity, oricand cu mare placere, chiar te rog sa-mi spui.
Miche, cum ai facut tiramisu cu ananas? Al meu sot e disperat dupa prajitura facuta dupa reteta ta. Ii pui in crema ananas din compot?
Urez si eu "la multe luni" bebicilor sarbatoriti in ultima vreme ca am cam ramas in urma cu urarile.
bumbacel ingerasului Tudor (9.12.2004)
Poze
elilenus spune:
Bumbacel, ii dau 5ml Ca, 2.5ml vitamina C si vigantol 3 picaturi in fiecare zi.
elena si ANA (2.11.2004)