Parfum cu miros de frezie!
Raspunsuri - Pagina 3
shinutza spune:
ankalaura se gaseste chiar si la ina center, nu am idee cat costa, nu mi l-am mai luat de ceva timp. insa presupun ca e pretul obisnuit al parfumurilor. din cate imi amintesc, diorissimo nu are decat apa de parfum. cred ca in jur de 2 mil... cel de 30 de ml
dulcea mea, amara mea ...
http://photos.yahoo.com/elena_bajenaru
elena d spune:
energy esti o adevarata comoara...
de ceva timp fac sapaturi... pe net, dupa informatii despre un parfum cu arome de lamaie, portocale, numai citrice, dar fara nuante dulci si ametitoare.
am facut o lista orientativa, TONIC ORANGE si EAU BELLE - AZZARO, O - LANCOME, EAU - ROCHAS etc., dar as dori un sfat ptr. un parfum (daca exista), nu apa de parfum sau colonii, care sa dureze, stiu ca notele de virf sunt cele de citrice care se duc primele, dar vreau sa mai ramina ceva, macar nuante fresh.
vreau sa mi le aduca sor-mea din tari straine si trebuie sa-i dau lista, ptr. ca numai pe astea le suport, la restul am senzatii olfactive neplacute 
multumesc mult
Cori-Cori spune:
Ma bag si eu in discutie, pen'ca tocmai m-a rugat prietena mea din Romania sa ma uit dupa "Diorissimo". Am fost in "Müller" (o drogherie, zic eu, vestita in Germania) si am vazut doar Eau de toilette. Ceea ce nu mi s-a parut chiar ciudat, cand ma gandesc ca si "Dolce Vita", de la acelasi Christian Dior, se gaseste tot sub forma de apa de toaleta.
Miroase grozav, a lacramioare! 50 ml costa aproape 50 €. Exista si 30 ml care - daca nu ma-nsel eu - costa cam 30 €.
Eu nu mi l-as lua din Romania, nu prea am incredere... S-ar putea sa n-am dreptate, da' mi se pare ca si Chanel-ul no. 5, pe care mi l-am luat de la magazinul Eva din Bucuresti, parca nu e la fel ca pe-aici...
O alta idee: Duty free shops! Am vazut pe aeroportul din München si parfumurile sunt intr-adevar mai ieftine.
O zi buna!
Corina
quote:
Originally posted by shinutza
ankalaura se gaseste chiar si la ina center, nu am idee cat costa, nu mi l-am mai luat de ceva timp. insa presupun ca e pretul obisnuit al parfumurilor. din cate imi amintesc, diorissimo nu are decat apa de parfum. cred ca in jur de 2 mil... cel de 30 de ml
energy spune:
Romance de Ralph Lauren - 1998 - violete albe, crin, floare de lotus, lacramioare
Polo Sport Woman 1996 (tot RL), violete,complex marin, freeesia, iasomie, iris, bambus
Amarige de Givenchy 1991, violete cu floare de portocal, fructe si note lemnoase (asta acum am vazut ca avea si violete - mi-a placut si mie)
"Copiii au mai multa nevoie de modele decat de critici"
nechezol
puskin spune:
Elena,
Din experienta mea, persistente sunt Kenzo ( Le monde est Beau si Flower) si Ultraviolet.
Uita-te pe site-ul propus de fete si ai sa vezi ce gen de parfumuri sunt.
Ruxandra
scarmanus spune:
quote:
Originally posted by shinutza
da, diorissimo e lacramioare si numai lacramioare si nimic altceva decat lacramioare. e superb!!
fain parfumul de liliac, o sa il incerc. era al doilea pe lista de intrebari, mi-ai cam citit gandurile :)
Shinutza, asta de la Yves Rocher e liliac si numai liliac si nimic altceva decat liliac
scarmanus
Pisicile mele
Sa nu lasi nici o zi sa treaca fara sa faci sau sa auzi ceva frumos.
shinutza spune:
scarmanus ![]()
, va voi comunica ce alegere am facut si cat de multamita am fost!
energy inca, o data, multam fain de tot!
georgescu oana spune:
Tonic Orange de la Azzaro miroase frumos dar atentie ca nu persista prea mult!
Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie