ESTE CASNICIA O LOTERIE?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CryssUK spune:

Categoric NU,cel putin nu pt mine.
Eu cred ca tb sa deschizi ochii larg cand te casatoresti si sa decizi in cunostinta de cauza daca se merita sa faci pasul asta sau nu.
Pt ca viata nu merge dupa un drum prestabilit de noi, lin si plin lapte si miere,atunci este normal sa intervina si schimbari, care de multe ori sunt nefericite.
Eu una cand joc la loterie imi spun asa :''am 1 in mie sanse sa castig'' deci stiu din start ca e f probabil sa pierd, dar imi asum riscul pt ca nu investesc sume mari si nu imi fac planuri ce fac cu banii, nu fac imprumut in banca cu gandul ca voi castiga a 2 a zi la marea tragere.
Cand ma marit zic asa ''am 99% sanse sa iasa si doar 1 % sa iasa rau'' In casatorie investesc enorm,imi fac planuri, cantaresc de unspe' ori si ma gandesc ca voi trai frumos pana la adanci batrantete.
Si mai cred ca foarte rar se intampla ca o casatorie sa se strice numai din vina unuia dintre parteneri!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117" target="_blank">Ajutati un OM sa traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Niciodata nu poti sa cunosti un om cu adevarat. Surprize poti avea si dupa 20-30 de ani. Dar totusi , in mare cam stii ce-i poate pielea.
Eu mi-am ales prioritatile atunci cand aveam prieteni. In nici un caz sa nu aiba patima bauturii. Au fost baieti care desi tineam mult la ei au dovedit ca iubesc mai mult sticla, si atunci am rupt relatia.

Multumesc lui Dumnezeu ca mi-am luat un barbat care nu se imbata. Nu zic ca nu mai bea si el o bere din hasti in pasti, dar nu l-am vazut beat niciodata in cei 15 ani de cand ne stim. Pt. mine e f. important. Pentru altele poate exista alte prioritati.

Eu zic ca trebuie sa ne stabilim prioritatile in ceea ce priveste casnicia, deoarece nimeni nu e perfect, toti avem defecte si calitati, insa trebuie sa stim peste ce defecte nu putem trece.

Antonela & Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

quote:
Originally posted by geanica

[quote]Originally posted by Ramonika

O fi....
Eu am mai auzit ca ar mai fi un butoi cu miere pe deasupra si cu c....t inauntru.
o fi si asta adevarat?

mare vorba ai spus....

pupici

Geanina si bebe Luca Andrei
http://community.webshots.com/user/lucaandrei

poze noi http://community.webshots.com/album/227329294zfXrHi

http://community.webshots.com/album/227334618OmZrde in pozele astea sunt si eu

in sens bun sau rau?

Ramonika si pisicile Vladutz Tigrutz si Alina Bubulina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Manuc spune:

In multe cazuri e ca si cum lozul e deschis, e necastigator, dar il iei ca poate, poate... Pai la loterie nu faci asa. In alte cazuri iei lozul fara sa stii ce contine, iar cand constati ca e necastigator, iar il pastrezi ca poate, poate... Iar nu seamana cu loteria! Si daca lozul e totusi castigator, atunci se zice ca ai deschis ochii bine inainte si la loterie asta nu te ajuta catusi de putin.
Eu zic ca nu e o loterie.

Manuela si Costin (care nu mai e bb)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns energy spune:

DA, este.

"Copiii au mai multa nevoie de modele decat de critici"
nechezol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Da. Este. Eu am "jucat" de doua ori. O data am pierdut. Acum sunt in castig. Dar cine nu joaca, nu castiga.

http://community.webshots.com/user/tora97

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina2005 spune:

Casnicia este un mod onorabil de a demonstra tuturor cat de mult iubim pe cineva, si cum impreuna cu acel cineva "putem rasturna muntii" .Omul s-a obisnuit sa considere ca iubirea este una din trairile sale de care poate dispune dupa bunul sau plac. Este o conceptie gresita. Iubirea este acel intreg a carei parte suntem, ea imbratiseaza intreaga lume. Iubirea si viata ni se daruiesc si n-avem nici un drept sa atentam la ele. Cand unul dintre noi uita de acest lucru, atunci totul devine o loterie.
·
In iubire, totul se schimba, toate devin insemnate: dintr-un nimic se naste un colos. (T. Arghezi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Casnicia NU e o loterie pentru ca la loterie din cand in cand unele persoane mai si castiga.

Alin

*Ex astris, Scientia*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

quote:
Originally posted by xenocid

Casnicia NU e o loterie pentru ca la loterie din cand in cand unele persoane mai si castiga.

Alin

*Ex astris, Scientia*

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Daca casnicia este o loterie?
Absolut ADEVARAT !!!
Abia peste un anumit timp vei sti daca ai castigat sau nu.
Dar am o veste buna: norocul il poti si tu influenta daca deschizi bine ochii asupra viitorului partener.
Multa bafta

Bepii

Mergi la inceput