Mamici / tatici din Timisoara

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Buna fetele,
m-am gandit sa ma bag si eu in seama...tot din Timisoara sunt, nascuta si crescuta.Mi atat de dor de orasul nostru frumos, mi asa de drag sa vad atatia timisoreni pe forumul asta, ma face sa ma simt ca acasa cand povestiti de Timisoara, de locurile pe unde umblam si eu...Am plecat de aproape 2 ani si am fost inapoi de 2 ori, ultima data anul trecut in septembrie.Tot gaurit este orasul nostru?Va fi asa de frumos cand va fi totul gata, abia astept sa il vad din nou.Poate la anul ca anul asta avem burtica de mamica :)...

Adriana si Aidan 25sapt+3zile

http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TORIA spune:

Hallo timisorencelor ma bucur ca scrieti si voi mai des acum si e subiectul tot pe prima pagina[cool.Sanatate va doresc la toate si nasteri usoare la cele care sint si la copii un .
Am si eu o rugaminte la voi acum ca a venit caldura si mai iesiti la plimbare m-ar interesa o firma care pune rolouri de plastic,in Lugoj care au sint numai albe dar noi am vrea pe un maro asa cum erau cele de lemn.Va rog daca aveti timp si vedeti pe undeva,poate au si adresa de internet daca nu macar strada sau nr de telefon.Numai bine va doresc si cand va intalniti puneti si poze sa va vedem si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Buna, fetelor, multumesc pentru urari.
Blackpanterro, bine ai venit si sarcina usoara!
Silvana75, cum e baiatelul tau? Ati reusit sa-i calmati durerea?
Gabirus, voi naste prin cezariana. Sper doar sa nu ma apuce mai repede!Haine de gravida nu a trebuit sa cumpar prea multe, pentru ca pana in luna 5-6 am incaput intr-o pereche de pantaloni pe care i-am largit putin.Apoi mi-am luat doua treninguri mai largute super comode si am primit de la o colega o salopeta de blugi pe care cred ca o voi purta pana cand voi naste.Dar am vazut in Kappa un magazin cu haine de gravida la niste preturi absolut ridicole.Orice produs costa 1.000.000 lei, chiar peste...si nici nu mi-au placut foarte mult, sa zic ca merita pretul.Am considerat ca nu merita sa investesc foarte mult in haine pentru cateva luni.Oricum, fiind foarte frig nu am prea iesit din casa ultimele doua luni.Am avut noroc ca nu mi s-au umflat foarte mult picioarele si am reusit sa folosesc incaltarile obisnuite.
Dar sa stii ca numar pe degete zilele pana cand merg din nou in magazine sa imi reinnoiesc garderoba , mi-e pofta mai ales de desuuri, m-am saturat de sosete si chiloti, vreau bikini si multa dantela....
Gata, ca v-am innebunit de cap!

Oana si bb Letitia Medeea(sapt 37+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Paul e mai bine, ieri am fost la ORL si precum banuiam are timpanul inflamat la urechea stanga. De data asta am scapat fara antibiotic, doar cu Nurofen, Mucosolvan si picaturi in nas Vibrocil.
Bleckpanterro, Toria bine ati venit!
Oanamc, bikini zici, ai? Sa ma fi vazut pe mine cand am fost gravida ce dinamogaci aveam, in ultimele doua luni aparea burta iar dupa juma de ora ma vedeam si io.
Gabi, haine de graviduta am mai vazut pe Ghe. Lazar la magazinul de langa farmacie (farmacia de langa florarie).

Silvana si Paul
http://photos.yahoo.com/silvana_popovici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alcristina spune:

Draga Silvana, multumesc de invitatie, si eu as vrea sa particip la o intalnire, mai ales acum ca e atat de frumos afara!!
Imi pare tare rau ca e bolnavior Paul (l-am vazut si eu in poza, e un scump, sa-ti traiasca, sa fie sanatos!).
In ce priveste vaccinul contra otitei, am intrebat-o pe tanti doctor si mi-a zis asa: ca exista intr-adevar un complex de vaccinuri care l-ar contine si pe ala contra otitei, insa se face la copii mici-mici,nu mai stiu varsta, dar 4 ani e prea mare. Ea mi-a zis ca daca face bebe de mai multe ori otita, ea ar recomanda o cultura ca sa se identifice ce fel de virus e, sa nu fie vorba cumva de vreun stafilococ ceva.
Noi azi am fost la vaccin dar din cauza unui rosu in gat nu l-am primit, asa ca mai amanam. Bine ca mai avem termen de gandire, daca sa-l facem sau nu!

Va pupam si va dorim tuturor sanatate.
Abia astept o intalnire.
Cristina si Stefili.

Mergi la inceput

Silvana75, sa stii ca exact asa sunt eu acum : prima data intra burta si dupa 1/2 ora intru si eu...Ce sa mai zic de "bikini" pe care ii port.Incap in ei trei persoane cum eram eu inainte...
Am iesit azi la plimbare prin minunatul nostru oras fara strazi...Nu mi-a venit sa cred cat praf e in atmosfera.Oare vom mai scapa vreodata de sparturi, praf, mizerie...Tin minte o Timisoara verde, curata...o vom mai avea, oare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Fetele noi, bine ati venit!!! Ne bucuram ca se ingroasa randurile. Asa ne sta bine, cu Banatul in frunte. Eu sper sa mai dea Mutti pe aici, sa ne faca o listuta. Daca nu deschidem careva un nou capitol mai incolo cand il umplem pe asta, si facem acolo.

Eu am avut contractii ieri (cred ca s-au declansat pe baza nervoasa) si am fugit la doctor, dar suntem ok, am stat in pat si suntem mai bine. Ne odihnim in continuare in weekend.

Fetelor, astea doua magazine le depistasem si eu. Am umblat si prin piata, dar evident- nu am gasit nimic. Eu am acum vreo 3 perechi de pantaloni (2 i-am primit de la lucru unde trec in mod traditional de la o burtica la alta) si una mi-a gasit-o o prietena in Oradea! culmea. Astia ultimii nu-s speciali de gravide, dar sunt larguti, elastici si arata ok (au croiala drepata si cad fain pe picior). Dar mie imi era dor sa port si eu o pereche de blugi sau ceva mai uman, ca astea ce le am sunt prea clasice ma simt grasa si batrana si ma apuca paranoia.

Oana, eu gasesc ca si acuma bikinii imi sunt comozi, dat fiind ca sunt mai josi si nu imi jeneaza burta. Cauta si tu niste bikini mai moi, larguti, fara un elastic tare in talie si o sa vezi ca merge bine si cu bikini. Sau cel putin la mine inca merge... dar nu stiu mai incolo ...

Hai ca ne-am mai adunat! In curand o intalnire! Ce ziceti de weekendul viitor, daca nu ploua? Oana, mama, tu parca in aprilie nasti, nu? Poate prinzi si tu weekendul viitor cu burta si vii sa te mandresi!

Gabi, mamikul Evei si al baietelului din burtic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Salutari, fetelor,
scuze ca nu am mai vorbit cu voi de ceva timp, dar am avut o perioada foarte agitata.
Felicitari, Giulia, si sa-ti traiasca fetita!
Oana, ce mai faci, cum te simti?
Salutare fetelor noi!
Hai sa ne intalnim ca e super afara, poate duminica?
Eu ies aproape zilnic la porumbei in centru cu Ines.
Va pup pe toate,si mai vorbim...

Doris si printesa mea, Ines

Mergi la inceput

Fetelor, ideea cu intalnirea mi se pare super.Pe mine ma veti recunoaste din prima, cand vi se intuneca orizontul din cauza burtii mele...

Doris, multumesc de intrebare; ma simt minunat, am o energie de ma minunez, toata ziua fac curatenie( am luat-o razna), mancare, ma plimb prin oras....Cred ca fac asta ca sa-mi umplu timpul si sa nu ma apuce panica

Gabi, eu am renuntat la bikini din iarna, cand sotul meu mi-a interzis categoric sa-i mai port ca sa nu racesc.Am cedat atunci, si acum ma simt atat de comod cu "izmanute" incat nu ma indur sa mai iau bikini.Dar dupa ce nasc...Mmmm!
Abia astept sa imbrac din nou haine normale, sa ma misc usor, sa dorm pe burta(mai ales asta!), sa merg la solar. Waw cate am de facut!Ma intreb daca vor mai conta toate astea si daca voi avea timp de ele...

Hotarati cand facem intalnirea si daca totul e bine, mi-ar face placere sa vin si eu.Ar trebui sa nasc de luni in doua saptamani.Ma rog la Doamne-Doamne sa nu fie mai repede.

Oana si bb Letitia Medeea(sapt 38)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Se pare ca in weekendul acesta nu prea merge intalnire .... ploua ... E chiar sabotaj asta! Toata saptamana cald si frumos si in weekend ne tine ploaia in casa

Silvana, cum se simte Paul? I-a mai trecut durerea la ureche?

Mai fetelor! Mimicile din Arad deja sunt la capitolul 28 ... si noi asa de putine pe aici

Eu sunt ceva mai bine dupa contractiile de zilele trecute, dar vremea asta ma moleseste rau de tot. Si imi bubuie pulsul in urechi de la presiunea asta atmosferica.

Gabi, mamikul Evei si al baietelului din burtic
http://pg.photos.yahoo.com/ph/coada_cometei/my_photos

Mergi la inceput