Mamici / tatici din Timisoara

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Fetele...va salut si scuze, ca nu va tin la curent mai des...
Vorbesc zilnic cu Oana, si inca nu a nascut.
Este internata, dar inca asteapta, fiindca nu se dilata.Fetita este bine,nu sunt probleme.Ea doreste cezariana, dar din cauza noilor proceduri, se pare ca mai dureaza.Mi-a zis ca daca nu se intampla nimic pana duminica, luni sigur i se face cezariana.
Este stresata deja, saraca, vrea sa scape si ea odata si sa-si vada fetita.
Spera sa nu o apuce Pastele in spital
Va tin la curent, promit!

Doris si printesa mea, Ines

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

URAAAaaaaaaaaaaaaa!!!
A nascut OANA!

Azi la ora 12 si un pic, a venit pe lume mica ei printesa, de 3,750kg,prin cezariana.

Am vorbit cu ea la telefon, este ok, bineinteles cu durerile de rigoare la cateva ore de la operatie.

Se simt bine amandoua,iar cand am intrebat-o despre fetita, atat mi-a putut sopti:

E ca o printesa!

Oana, in numele tuturor fetelor de pe forum, te felicitam sincer si calduros, iar micutei printese ii uram:

Bun venit pe lume!

Doris si printesa mea, Ines

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cosmina2 spune:

Ma bucur pt.Oana.Sa-i traiasca fetita.
O veste nu prea buna pt.aileene-FOENI-ul a fost inundat de ieri.Imi pare sincer rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

FELICITARI OANA!

Sa creasca mare si fericita bebelina mult asteptata!!!! Ce sa facem, asa sunt domnisoarele astea, se lasa asteptate ...

Ne bucuram tare ca sunteti bine si va asteptam acasa, respectiv pe forum. Multi multi pupici

Multumim Doris Alina pentru vesti, esti o dulce.

Gabi, mamikul Evei si al baietelului din burtic
http://pg.photos.yahoo.com/ph/coada_cometei/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Pentru Aileen:

Stirile locale de ultima ora spun ca:
"Potrivit datelor furnizate, joi, de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Banat al judetului Timis, la ora transmiterii acestei stiri patru drumuri judetene sīnt inundate, doua fiind blocate, iar patru localitati sīnt complet izolate: Cruceni, Secas, Ghizela si Rovinita, iar la Denta se poate ajunge doar cu utilaje mari sau cu barca. Conform sursei citate, si la Foeni este pericol de inundatii."

Iti tin pumnii ca familia ta sa fie ok si o rugaciune din suflet pentru toti cei aflati din dificultate

Gabi, mamikul Evei si al baietelului din burtic
http://pg.photos.yahoo.com/ph/coada_cometei/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

Dragele mele COSMINA si GABIRUS va multumesc din fundul inimii ptr faptul ca ma tineti la curent cu ceea ce se-ntampla-n judet si mai ales in com Foeni unde locuieste mama si bunica saracele , la care ma gandesc numai cu lacrimi si cu durere-n suflet si care mi-au dat in sfarsit un semn de viata astazi , au ajuns cu un tractor pana-n Timisoara si acum ele vor ramane un timp la sora mea cea mica care si ea e casatorita si are si 2 copii destui de mari (16-18 ani), dar care bineinteles ca poate sa le tina , chiar daca mai stramtorati deocamdata , principalul este ca nu mai risca nimic si mi-am luat si eu o piatra de pe inima ! Acum ce-o vrea Bunul Dumnezeu , fereasca sfintii de mai rau si ajuta-i Doamne pe toti cei care se gasesc la greu ! Mi-e gandul mereu acasa ! Eu va multumesc cu cuvinte simple asternute pe un ecran , dar fiti sigure ca multumirea mea fata de ajutorul vostru e mult mai profund decat pare !!! si va doresc toate cele bune si cu ocazia nasterii ingerasului lui OANA , urez un BUN VENIT PE LUME micutei fetite , printesa cea mica , felicitari si doresc sa-i traiasca fetita sa fie sanatoasa si sa aibe-n viata un drum lung presarat de si s-aduca multe bucurii parintilor ei , carora le urez din nou SINCERE FELICITARI si un dulce ! Numai bine si ganduri pline de frumusete , Aileene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Oana, felicitari pentru noul statul de mamica. Din partea mea si a lui Paul un buchet imens de , un pentru tine si altul pentru printesa ta.
Te asteptam cat mai repede acasa si aici pe forum.
Doris-Alina,
Aileene, Doamne ajuta sa fie totul bine cu mamica si cu bunica ta. Am urmarit si eu prognoza meteo, ploi au anuntat pana azi, de maine am inteles ca se indreapta vremea. Doamne ajuta.

Silvana si Paul
http://photos.yahoo.com/silvana_popovici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cosmina2 spune:

Doamne,fetelor ce dezastru este in judet!Saracii oameni!Pe langa faptul ca au ramas fara case mai e si frig.La noapte s-au anuntat valori sub 0 grade.Autoritatile sunt pur si simplu depasite de situatie.
Ne ramane doar sa ne rugam la D-zeu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zoe77 spune:

FELICITARI OANA
BUN VENIT PE LUME PRINTESEI TALE
careia ii doresc tot binele din lume, sa fie fericita sanatoasa, iubita si norocoasa.
Doris Alina speram sa ne ti in continuare la curent, pana vine Oana acasa sa ne povesteasca ea cum ii sa fi cea mai fericita mamica din lume.
Pupici la toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

Buna ziua tuturor si un multam din inima ptr noutatile despre inundatia judetului ! Ce pacat de oameni ! Mama mea-i la sora mea acuma , cum am mai si spus , impreuna cu bunica mea ! Azi dimineata am vorbit cu ea , se pare ca acuma deabea incepe sa-si dea seama de situatie si plange , ieri eram eu cea care plangeam , dar acum m-am potolit ca sa nu-i fac rau si s-o mai imbarbatez cumva , cu cuvinte , care nu ajunge , stiu ! Cu lacrimi nu se poate rezolva nimic chiar daca inima mea plange-ntruna , mai ales ptr mama mea care e bolnava cu inima , mi-e tare frica sa nu se intample ceva cu ea din cauza acestei situatii si ma rog lui Dumnezeu s-o aibe-n paza Lui si totodata pe cei care-s incercati in aceste momente atat de grele si sper ca vremea sa se mai indrepte catusi de putin , ca sa se mai retraga apele asa cum spui si tu SYLVANA ca vremea se va indrepta , sa-ti fie gura aurita !
COSMINA in ceea ce descrii tu , ma infricosez si mai mult , dar stiu ca asta este realitatea , nu vreau sa mi-o ascund si vreau sa sper ca totul va fi bine si sper ca persoanele si animalele sa nu sufere de intemperiile astea care au dat navala peste tot judetul ! Ma rog sa fie bine , va doresc toate cele bune si s-auzim numai de bine ! la fiecare ! Aileene Ma sa fie bine ! Va multumesc ptr vesti , chiar si mai putin bune !

Mergi la inceput