Mamici / tatici din Timisoara
Raspunsuri - Pagina 12
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/viorela_sp_hoff/viorela_sp_hoff.jpg)
viorela hoff spune:
Noi venim pe-acasa la sf. lui April!timisorencelor!
Vio
"Binecuvantati copii si animalele"
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
silvana75 spune:
Zoe77, care e diagnosticul pus de dermatolog? Romergan si Calciu e singurul tratament? Eu stiu ca Romerganul e pentru calmare (s-ar putea sa aibe si ceva antialergic in componenta) dar mie mi se pare cam aiurea tratamentul prescris.
Din pacate nu stiu nici un dermatolog bun, dar eu cand am probleme de iritatii, alergii merg cu Paul la dr. Iacob. Are cabinet in Calea Aradului, tel. 426410.
Multa sanatate!
Cosmina2, bine ai venit!
Poate stabilim o intalnire inainte de sarbatorile de Pasti, cand mai multe fete vin "acasa". Ce ziceti?
Silvana si Paul
http://photos.yahoo.com/silvana_popovici
oanamc spune:
Zoe77, va tinem pumnii sa se faca Alex bine cat de repede.Din pacate nu stiu sa-ti recomand un dermatolog, dar cred ca pediatrul vostru ar trebui sa stie.Oricum, nu mai sta asa cu bebelinul, du-l la medic cat de repede.Sa ne spui ce ai rezolvat.
Bine ai venit,Cosmina2!
Oana si bb Letitia Medeea(inca in burtica)
zoe77 spune:
Fetelor, multumesc mult pentru incurajari si sugestii. Cu dna Dr Iacob sunt cunostinta veche ca doar sunt pacienta ei de 25 ani(eu am si dermatita atopica si astm bronsic de la 3 ani). Lui Alex i-au pus medicii diagnosticul de dermatita atopica. Cu unguente de genul corticoizilor nu pot sa-l dau pentru ca are pe tot corpul si ar fi o cantitate prea mare pentru el. Nu il mai spal decat cu apa si ulei, hainutele le spal doar cu apa, fara detergent, in casa nu am nimic care ar putea produce alergii pentru ca si eu sunt foarte alergica. Pediatra mi-a zis sa nu il mai plimb pe sub copaci infloriti? La cat de infloriti sunt copacii cred ca ar trebui sa nu mai iesim din casa doua luni si sa nici nu mai deschid geamul. Imposibil de reazlizat. Aproape i-a trecut de la ultimul tratament, sper ca in cateva zile sa i treaca cu totul, dar as vrea sa-l vada si un dermatolog cu experienta in pediatrie. Eu tin un regim strict de 2 saptamani (la sugestia medicului), pentru ca posibil sa faca alergie la ceva ce mananc eu. Va mai tin la curent si inca odata multumesc pentru incurajari.
Bun venit fetelor noi.
silvana75 spune:
Of Doamne, scumpul de el. Dupa ce am postat subiectul, m-am uitat la profilul tau si am vazut ca esti medic. Probabil sti mai bine decat mine tratamentele. Eu am mare incredere in doamna dr. Iacob. Pana am ajuns la dansa toti medicii spuneau ca Paul are astm (fara teste de alergie, etc.) dar el are de fapt o bronsita trenanta (tuseste la efort si dimineata la trezire) si la recomandarea ei am fost anul trecut in vara la Baile Govora pentru tratament, am facut vaccinul cu Bronhovaxon si acum suntem mult mai bine.
In vara asta mergem din nou la Govora.
Multa sanatate lui Alex
Silvana si Paul
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gabirus/gabirus.jpg)
gabirus spune:
Zoe, eu nu stiu dermatolog pediatru, in schimb pot sa-ti recomand una dintre cele mai bune pediatre din Timisoara: dna dr. Anca Malai. Are cabinet privat pe str. Brasov (prin Maria), tel. 491933. Toata lumea pe care am trimis-o la ea a fost extrem de satisfacuta. Incearca si tu. Sper ca Alex sa isi revine repede de tot.
Oana, draga, imi pare tare rau pentru stresul tau . Sunt sigura ca vei recunoaste contractiile. Iar daca nu, inseamna ca probabil vei avea o nastere destul de lejera, deci iarasi nu ai de ce sa-ti faci probleme. Intr-adevar a fost dubios si la mine ca am nascut asa tarziu ... nu eram neaparat ingrijorata, dar la cata burta aveam mi se parea ca nu mai iasa NEVER EVER de acolo
si eu o sa raman o balena pe veci.
Dar na, la cati pitici pe creier au gravidele asta nu este decat unul mic in plus
Cosmina, welcome!
Vio, vizita placuta acasa si sa vii cat mai des!
Gabi, mamikul Evei si al baietelului din burtic
http://pg.photos.yahoo.com/ph/coada_cometei/my_photos
zoe77 spune:
Silvana75, intradevar dna dr Iacob este foarte buna. Si eu am fost la Baile Govora cand eram mica 3 ani la rand si apoi 10 ani nu am mai avut nici o problema. Din pacate de cativa ani astmul mi-a revenit, dar intr-o forma mult mai usoara. Acum tremur sa nu mosteneasca si Alex astmul, probabilitatea este destul de mare facand o dermatita atat de severa. Eu cand am fost mica am avut doar pe obraji, Alex are pe tot corpul. Mi-e frica ca nu o sa il mai pot alapta pentru ca pur si simplu mi se zbate in brate cand il alaptez. Cand ii dau ceiut e mult mai linistit. Pana acum l-au vazut 2 pediatri, 1 dermatolog (de adulti) si am tot incercat tot felul de creme. Acum se pare ca am nimerit si ceva eficent pentru ca este tot mai bine. In 2-3 zile sper sa-i treaca si sa putem iesi mai mult pe afara. Maine mergem iar la control si sper sa am vesti bune.
Va pup pe toate si astept sa ne intalnim in botanic.
Oana mai rezista un pic si ai sa vezi ce fericita o sa fi.
Gabirus mutumesc pentru informatie.
oanamc spune:
Fetelor, ce mai faceti? V-a speriat ploaia?
Eu ma cam plictisesc in asteptarea asta!
Oana si bb Letitia Medeea(inca in burtica)
silvana75 spune:
Pe mine m-a terminat timpul asta. Ma doare spatele, piciorul si toate cele. Am ceva probleme cu coloana si cand e timp din asta parca sunt batuta, plus ca saptamana asta trebuia sa-mi vina rusii si se cam lasa asteptati, dar eu ma simt ca un balon, acusi plutesc.
Tu ce mai faci? Ai fost la doctor joi? Asteptam vesti.
Zoe77, cum se simte Alex?
Gabi, cum e burtica?
Un we fain va dorin!
Silvana si Paul
oanamc spune:
Am fost ieri la doctor si mai trebuie sa asteptam. Merg luni dimineata la control la maternitate. Sper sa nu ma prinda Pastele in spital.
Deja nu mai am rabdare!