Bebelusi de iulie-august 2004 (45)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rain spune:

Matei ...bravos, esti un grasan, bine ca ati scapat si de vaccinul asta! ce ti-am zis eu Roberta ca vei lua 10 ...mama Omidee stie tot, daca nu ma crezi poti sa te duci la subiectele din urma sa vezi ca asa am zis ! FELICITARI

fetele, eu azi am facut schimb de copii ...acum am un baietel
uite: http://community.webshots.com/photo/260825445/281442239nopyDF

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

NICOLE, , stiu ca mi-ai prezis un 10, hai nu dai un pronostic si pentru duminica? Am vazut poza cu ''baietelul'' tau sportiv, e o dulceata. Si nu zi ca n-am fost tentata sa-l imbrac pe Matei cu o rochita pe care am luat-o cadou pentru o fetita ?!!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/album?.dir=/a949
Mamica super fericita + MATEI-GEORGE (23.08.2004)
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Salut
Roxana sanatate...ai grija cu Patrik sa n-o ia si el...ca altfel o tineti lunga....

Adema, nasoala treaba cu Codrut...sa ne spui ce zice doctoritza.M-am uitat pe pozici....ursul ala mare e trofeul lui Codrut?Imi place tarcul.

Mitzura ti-am zis ca si a mea e schimbatoare la kk....poate sa faca in aceiasi zi si tare si diarie...d-aia nici nu ma stresez prea rau.Ma gandeam ca daca tot nu a inceput sa manance bine, de ce nu incerci tu (pana ii trece zgubileala asta)sa-i dai boecanase....la majoritatea bb-ilor le place maclavaisu'ala din borcane.

Carmen felicitari pentru dintisor!Eu ficatel am decis sa-i dau pe la 8 luni....deci mai asteptam o luna.Deocamdata am inceput cu carnita de 2 saptamani si de 2 zile cu iaurtelu'.

Roberta tare faza cu plansul.Sta bine Mateiutul tau...a mea la 6 luni avea 7.800kg.Felicitari pentru examen!

Buburuza mea azi m-a trezit la 6 jumate, ca aseara le-a zoilit de la ora 18...s-a mai trezit cam o ora si pe urma iara somn.Acum doarme ca un bondar ca a papat muuuult.

Felicia si Andreea

Mergi la inceput

Nicole cat ai vrea tu sa o "baietzesti" tot dulcica ramane....si ma minunez de fiecare data cand o vad cum sta ea in picioruse la varsta asta.
la ea.

Felicia si Andreea

Mergi la inceput

Andreea intradevar si eu pretuiesc diminetile cand intru la ea in camera si ma primeste cu un zambet de ma topeste pur si simplu....si are o pofta nebune de joaca.
Mancarea e bine sa o primeasca proaspata....cu toate ca nu e batut in cuie, ca si eu ii mai dau fructele la o jumatate de ora(f.rar ce-i drept).Dar stii si tu ca astea oxideaza....poate asa, sa picuri putina zeama de lamaie.

Mai nu mi-a iesit iaurtul ala....of, il mai las si astazi poate s-o prinde.Poate ca nu e nici asa cald la mine in bucatarie....Am luat un iaurt de la nestle care are grasime 3,5...mi se pare putin cam sarat.Mie imi place la nebunie ca e d-ala cremos.Ma mai gandesc daca sa-i dau sau nu .

Felicia si Andreea

Mergi la inceput

sunt singura pe aici!!???

Felicia si Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

Felicia eu am fost sa-i dau moatei sa manance ...iar are burtica de greiere, doamne ajuta ...daca ar manca asa mereu, acum de exemplu am asezat-o la orizontala, mi-e teama sa nu dea pe afara daca sta in fund, iar ei nu-i place ...vrea in sus!

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

Hello!Ce misto am inceput,se vede ca m-am odihnit.

Ema,ma bucur ca incet,incet iti revii,multa sanatate si multi.
Mitzura,intru si eu in hora cu abdomenele,,ma primiti?
Adema,multa sanatate lui Codrut,sper sa-i treaca bubitele.Sa ne spui ce a zis dr.cea noua.
Roxana,multa sanatate,eu cand sunt racita practic un remediu naturist,impachetari cu craci.
Roberta,felicitari pentru 10 obtinut.

Eu ma bucur ca m-a lasat durerea de cap si fiimea a fost o dulcica si nu s-a trezit decat de 2ori azinoapte.
Sa va intreb si eu ceva,azi dimineata dupa ce si-a mancat fructele a si supt putin,dar mi se parea mie ca nu a golit sanul si m-am muls.Acum vine intrebarea(rile):cum incalzesc laptele?pot sa-i fac cereale cu el?(sau altceva)?

Andreea Banica mami de ingeras Alexia Elena
http://community.webshots.com/user/andreeabanica

Mergi la inceput

Nicole si a mea varsa daca o las in funduletz dupa ce papas...

Am ascultat melodiile propuse pt. Eurovizion...iatale

http://www.tvr.ro/eurovision/piese.php

Mie mi-a placut JUNE cu "Come into my life"

Felicia si Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

pupe gagici.
am reusit sa dorm vreo jumatate d eora dupa ce am gatit de dimineatza, ca a stat mama cu grasunelu'.
sar'na de grija tuturor . pur si simplu....cred ca am luat-o de la Patrick ca tot asa "de nas" m-a luat. recunosc ca aseara am facut baie tirziu si am dormit cu parul ud, eram asa obosita ca nu m-am mai uscat...asa ca 75% e vina mea proprie si personala. acu is oricum un pic mai bine ca dimineatza (zic eu).
Andreea nu mai incalzi laptele daca i-l dai la prinz. daca nu tine-l la frigi si incalzeste-l in baie de apa 5 minute. poti face ce vrei tu cu el..gris cu lapte de exemplu
Simona de Cta () nu am avut timp sa ma uit pe poze....de ce suport e vorba? daca e scaunelul acela cu ventuze de pus in cada eu ma luat din metro. daca ma timp ma uit, promit!
Felicia 'ai mai mama nu te mai chinui cu facutul iaurtului..da-i iaurt normal din comert...ca e bun!
Mitzu bafta la abdomene!

Mergi la inceput