Tarife convorbiri RDS sau Astral
As vrea sa fac o analiza comparativa intre tarifele practicate de cele 2 retele de telefonie fixa RDS si Astral la convorbiri locale.
Adica:
- RDS-RDS; RDS-alta retea;
- Astral-Astral; Astral-alta retea
Stie cineva? Si cum se tarifeaza convorbirile in cele 2 retele? La minut?
Raspunsuri
Pegasis spune:
Vilma,
Eu sint abonat Astral. Am abonament de 5 $ cu costurile de aici http://www.astral.ro/index.php?id=4&doc=64. Tarifarea se face la minut.
Despre RDS nu stiu ce sa-ti spun, DAR mare atentie! Prietenii nostri care au RDS nu ne pot suna pt ca inca nu s-a semnat acordul dintre cele 2 societati. Deci deocamdata RDS-Astral (si viceversa) eu stiu ca nu se poate.
Carmen
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)
poze
Leditia spune:
La RDS eu am net si-mi da si tel. in acelasi abonament,cel de 9$(fara tva).Sunt 500min in rds si 50min in romtelecom.Depasirile rds-rds-0,0125(tarif euro)
rds-romtelecom-0,0215-asta intrajud.
Interjudet.rds-rds-0,0125
rds-romtel-0,0475.
si rds-mobil-0,1100.
In functie de abonament cresc insa minutele gratuite atat cele rds cat si cele romtelecom.
Un singur inconvenient..daca nu-ti merge modemu,deci netu..nu-ti merge nici tel.Si trebuie sa suni la ei de pe alt tel,iar in cazul meu sunam de pe mobil(ca am tel pe social,cel de pe romtelecom)si numai robotul te tine o groaza,ori iti raspund si-ti pun muzica..etc.etc..
Pupici.
Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!
marius spune:
O singua remarca importanta de altfel incepand din acest an serviciile de telefonie RDS vor fi preluate de RCS. Telefonia se va face doar prin fibra optica nu prin actualul modem si nu va mai fi dependent de acesta sub nici o forma. In functie de abonamnetul RCS (V cablu) se acorda in mod automat tot gratuit un numar destul de semnificativ de minute de telefonie pe langa cele incluse in abonamentul de telefonie RDStel sau dupa caz cele gratuite incluse in abonamentul internet RDScable (9USD).
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro
vilma spune:
Multumesc pentru informatii, azi am vorbit din RDS pe Romtelecom, se aude cam prost si cu ecou (imi aud vocea mea mai tare decat pe cea a interlocutorului).... :((
Vilma, Anca (3.7 ani) si Tudor (11.12.2003)
Pegasis spune:
quote:
Originally posted by Leditia
Un singur inconvenient..daca nu-ti merge modemu,deci netu..nu-ti merge nici tel.Si trebuie sa suni la ei de pe alt tel,iar in cazul meu sunam de pe mobil(ca am tel pe social,cel de pe romtelecom)si numai robotul te tine o groaza,ori iti raspund si-ti pun muzica..etc.etc..
Pupici.
Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!
Exact asa se intimpla si la Astral. Ultima oara am asteptat 28 de minute (!) sa-mi raspunda cineva la tehnic. Fiindca eram plina de nervi le-am spus ca-i ultima oara cind se mai intimpla asa ceva si ii reclam. M-au sunat ei pe mobil dupa 30 de sec.
Si da, Vilma, de cele mai multe ori se aude cu ecou si citeodata cu fisiit.
Carmen
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)
poze
grati.ela spune:
Unde pot merge pentru telefonie RDS in Bucuresti pentru ca pe Oltenitei habar nu aveau de asta? Gratiela.
ILUCAE spune:
exact statia Toporasi si vezi ca au acolo caserie . Poti depune cererea acolo. Eu acolo merg de obicei si platesc si facturile.
I.
Otiliav spune:
Informatie de ultima ora!
Au deschis la Cora (cred ca aproape de Steillman, unde sunt si casele de marcat) 4-5 birouri unde se poate plati cablul si internetul.
Nu era nimeni caci probabil nu s-a plimbat zvonul!
Otilia si Ana Maria