Mamici de mai-iunie 2005 (34)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Anky- mersi de raspuns. Da' pana la cate luni crezi ca ar putea sta in patutul pliant? Am vazut unul " contur electra" parca - arata bine dar cam micut- in jur de 1m lungime. Dar ma gandesc ca mai mult de 3-4 luni nu poate sta oricum - sa nu se rastoarne patutul...
Monu- in decembrie in Carrefour aveau tot felul de saltelute - inclusiv cu iarba de mare...Daca nu - exista firme care fac la comanda pe diferite dimensiuni- parca si aia de la Barza...
Alea cu iarba obisnuita am auzit ca sunt naspa rau...Pe langa faptul ca miros rau a fan...plus ca pot duce la alergii...
La noi sotul e oricum alergic rau la graminee... daca si BB il mosteneste... nici nu ma gandesc...
Moama- Speranta- da' cred ca ai energie nu gluma pentru cate ai de rezolvat...
Eu sunt tare fericita astazi ca a venit tati din delegatie de la Paris si ne-a adus o gramada de hainute si jucarii...
Mey da ' nu e corect... Pai ne-a gasit hainute super-meseriase la preturi mai mici decat in Romania. Un costumas era in jur de 1,5 -4 E - cred ca erau si niste reduceri da' oricum...

Fran si BB Patricia (?)
DPN 13 mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Buna burtici,
Gabitzam trece-ma si pe mine la Municipal la domnul dr. Radoi Cristian. Dpn 26 iunie. Stiu ca la domnul Radoi mai este Mickyy si Andreea.a. Altcineva?
Azi am patit-o burtici. Am avut o scadere de tensiune sau o criza de calciu. A fost tare nasol: mi-au amortit degetele de la maini si de la picioare, m-a luat cu calduri si mi-a venit sa vomit. Nu am mai patit asa ceva pana acum. Mi-a trecut in 15 minute dar m-am speriat rau si cred ca asta a agravat starea. Deci daca vi se intampla sa nu intrati in panica ca mine.
Tensiunea mea oricum la ultimul control acum o luna era 9 cu 5. Mica nu?
Azi merg la control si intreb exact ce mi s-a intamplat.
Monu felicitari pentru fetita grasana.......750 g ce bine. Fetita mea la 18 saptamani avea 246 grame oare acum cat o avea? Sunt tare curioasa.

Criss si 24 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Aha, azi discutam despre patuturi si hainute:)
Eu personal nu am cumparat absolut nimic pana acum, doar prietena mea stabilita in OLanda mi-a cumparat o gramada de chestii, de la hainute pana la biberoane si pt mami cate ceva.
Chiar, o fi vreo sfaraiala babyexpo?

http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/curlycloreta/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Buna!
Hop si noi p'aci!
Eu toata iarna am purtat cateva perechi de dresuri tricotate achizitionate iarna trecuta din piata obor. Sunt groase, le-am taiat pe burtica si au fost ideale.
Sa vedem cum ma voi descurca cand va veni vremea de dresuri mai subtiri....poate atac si eu o pereche mult mai mare, ca sa nu-i mai crestez atat.
Luni ne apucam si noi sa zugravim camera lui bebe. Vine zugravul, da tapetul jos....va fi mult de treaba.
Abia dupa ce terminam sa vopsim si tocuri si usi, sa incepem si noi sa montam cele doua patuturi primite, va fi in fiecare dormitor cate unul.
Se pare ca bebe al meu va fi microbist, desi nici eu, nici tati nu suntem. Ne uitam si noi aseara la suturile de la 11m( Steaua). Moamaaaaaaa, si s-a pus Dragoselu pe niste sprinturi, de m-a lasat cu respiratia taiata....

Gabitza, poate nastem odata...promit sa nu fiu la fel de vorbareata atunci

Va pupam,
Dragos Alexandru, 28 saptamani de la UM , DPN 24 mai si

Andutzy- UM 18.08.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Crissu, eu ce sa mai zic? La primul control de la sfarsitul lui octombrie aveam 10 cu 5, eu avand de obicei 9 cu 5. Doctorita a zis ce a foarte bine ca pe parcusrul sarcinii tensiunea mai creste si asa mai pot sa beau si eu cafea sau un pahar de vin.
Si la ultimul control aveam 9 cu 5!!!!! Mai sa fie, la cafea nu am renuntat dar beau doar una dimineata. Mai rod boabe de cafea la birou dar tot asa cred ca sunt.
S-ar putea sa simti efectele venirii primaverii daca esti mai sensibila.

http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/curlycloreta/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
Originally posted by fran

Anky- mersi de raspuns. Da' pana la cate luni crezi ca ar putea sta in patutul pliant? Am vazut unul " contur electra" parca - arata bine dar cam micut- in jur de 1m lungime. Dar ma gandesc ca mai mult de 3-4 luni nu poate sta oricum - sa nu se rastoarne patutul...
Monu- in decembrie in Carrefour aveau tot felul de saltelute - inclusiv cu iarba de mare...Daca nu - exista firme care fac la comanda pe diferite dimensiuni- parca si aia de la Barza...
Alea cu iarba obisnuita am auzit ca sunt naspa rau...Pe langa faptul ca miros rau a fan...plus ca pot duce la alergii...
La noi sotul e oricum alergic rau la graminee... daca si BB il mosteneste... nici nu ma gandesc...
Moama- Speranta- da' cred ca ai energie nu gluma pentru cate ai de rezolvat...
Eu sunt tare fericita astazi ca a venit tati din delegatie de la Paris si ne-a adus o gramada de hainute si jucarii...
Mey da ' nu e corect... Pai ne-a gasit hainute super-meseriase la preturi mai mici decat in Romania. Un costumas era in jur de 1,5 -4 E - cred ca erau si niste reduceri da' oricum...

Fran si BB Patricia (?)
DPN 13 mai

Fran,sint si mai lungi de un metru.Patuturile nu se rastoarna cu una cu doua,poate sa doarma linistit pina la un an chiar un an si ceva.Bianca dormea in Romania cind mergeam,ultima data cind a dormit in pat pliant avea 1 an si 3 luni.Linistit pina la un an poate sa doarma in patutul pliant.

Anca 29sapt si Bianca Melissa 02.02.03

http://community.webshots.com/user/anky2100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_74 spune:

Monu, ce mare e bebita ta!
Si noua ne-a facut dr. la echo un prim-plan cu putzulica lui bb, dar spre deosebire de sotul tau noi ne-am laudat la toata lumea cu ce am vazut.

Cam cat costa o saltea din iarba de mare?

Lili si bb Sergiu 29+ sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaruta spune:

27 mai Dr Mateescu Elias

Mihaela , Mara si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Anky- pai daca zici ca poate sa doarma si pana la un an e super...
Il putem lua cu noi si in excursii...

Ada - uite am gasit eu niste preturi notate in Cora cam acum 1luna : saltea din iarba de mare 60/120 1,5mil

Fran si BB Patricia (?)
DPN 13 mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sperantza nu moare spune:

nefertari, multumesc frumos, esti o draguta; deja consultasem calendarul nuntilor, insa mi-ai dat convingerea ca n-ar fi o simpla aiureala, eu personal cred in detaliile astea astrologice sper sa si iasa cum vreau eu, nu de alta dar stiu ca e cu programare, sau iti dau voie sa-ti alegi in functie de ce au liber. pusesem ochii pe 26 martie sau 16 aprilie, si mai mult ca sigur va fi 16 aprilie, sau oricum in aprilie. om trai si-om vedea.

Sperantza nu moare
DPN 26 iun 2005

Mergi la inceput