Bebelusi de Mai-Iunie 2004 (36)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acris spune:

Buna dimineata, dragele mele !

Sper ca azi sa fie o zi mai buna....

Laura, nu stiu daca ma mai pot intoarce in concediu de ingrijire, deoarece este sotul meu acum. Si nu cred ca se mai poate sa ne tot sucim...Plus ca daca as putea sa intru din nou in concediu cine imi mai plateste banii. Ca aici , la servici, sigur nu vor fi de acord. Cred ca imi mai dau si cu sutul in fund si "pa".

Atat sper ca se vor limpezi apele si totul va fi ok.

In rest, suntem bine.
Amaliei i se intrezaresc dintisorii de jos. Cred ca in curand vor busi.
Mananca f.bine, nu avem probleme.Ar manca non-stop daca ar fi dupa ea...

Va pupic dulce !!!!

P.S: LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR DE IERI !!!!
SA CRESTETI MARI SI SA-I FACETI FERICITI PE PARINTII VOSTRI.

Cristina & Amalia (20.04.2004)

http://community.webshots.com/user/cris_amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculina spune:

Buna fetelor !
Am mai scris eu pe aici, dar cum nu-mi place sa vorbesc singurica, am migrat pe la alte subiecte unde am simtit atmosfera mai interactiva...
Va pup pe toate si pe toti bb-ii, " La multi ani ! " sarbatoritilor din aceste zile !
Maria Carolina se tot chinuie sa se ridice in picioare, ne calareste la greu, in rest toate bune...
Eu am intrat iar la dieta...
Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza_ro spune:

buna fetele
se pare ca intru odata pe luna pe forum din lipsa de timp pur si simplu...si intru cu vesti proaste:dupa 2 sapt in care dennis a fost bolnav(prima oara febra de 3 zile si apoi o raceala care l-a tinut fix o sapt)-e bolnav din nou;are diaree-ieri am schimbat 2o de scutece, tot ce mananca iese imediat.Asta noapte a facut 40 febra si a zacut toata noaptea.Nici acu nu e bine insa febra i-a mai scazut....
sincer ma uit la el si din copilul bucalat care era s-a ascutit rau de tot de atata oala...

revin cand am vesti.

Gabitza si baietzelul Dennis, 040609

http://community.webshots.com/user/gabitza_ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acris spune:

Mey fetelor, ati iesit cu toate afara, la plimbare ???
Profitati de timpul frumos???

Sper ca sunteti ok.

Gabitza, sanatate multa bb-lului.
Pt. diaree, da-i o banana oparita:
-se clocoteste apa intr-o craticioara, cat sa acopere o banana. Cand clocoteste apa, pune banana intreaga, cu coaja de tot, si lasa cateva minute, pana se innegreste coaja.

Are efect garantat. Tot fetele de aici m-au ajutat.
Si fata mea a avut diaree acum cateva zile si i-a trecut f. repede. Plus regim (fara lapte, ci mucilagiu de orez, mere coapte, fara iaurt, sucuri de fructe).

Pupici!

Cristina & Amalia (20.04.2004)

http://community.webshots.com/user/cris_amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Grate spune:

Gabitza,
Imi pare foarte rau. Pupici lui Dennis sa se insanatoseasca repede! Rabdare tie si sa de-a Dumnezeu sa-i treaca lui bebe starea asta cit mai repede!
Ascult-o pe Cris ca zice bine referitor la remedii contra diareii.

Tinem pumnii!

http://photos.yahoo.com/gratepeter

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Buna fetelee!

Gabitza multa sanatate puiului scump!!! Offf... Asculta ce ti-a zis acris si ii mai poti face supica de morcov ( la 1 l apa fix un kg de morcovi - se fierbe pana infloresc morcovii sau se farama - mai simplu, se paseaza si ii dai asa!) impreuna cu mucilagiu de orez, lapte delactozat si ceai de menta! pupici si sanatate multa!

Monet pe Lia bretonata!!!

Mada plimbarica faina!!! Ati venit acasica? cum e pe la voi vremea?

Noi suntem bine in rest! Sebi creste frumos si e un nazdravan din cale afara cu personalitate de nu il intrece nimeni din neamul nostru!

Sa va dau ultima stire despre mine!!! M-am facut BLONDA si vreau sa va zic ca ma simt asa de blondaaaa ca m-am facut blondaaaa Asta e ... pana la mot sper sa imi mai cresca parul sa pot remedia experimentul la colori mai decente care zic io ca ma prind mai bine decat ce am io acu in claia mea de par!
Poze o sa va arat can am sa ma mai obisnuiesc un pic cu mine si am curaj sa ma arat!

Sa va zic si cum a reactionat sotul cand m-a vazut s-a uitat asea fain la mine si mi-a zis ca avea el o fantezie legata de blonde... nu stia cum se si o blonda!!! Si acu e incantat ca o sa afle!!!

E un scump! Cred ca si-a dat seama dupa fata mea ca nu imi place cum mi-a iesit si asa m-a facut sa rad cu lacrimi

No ca v-am zis ultimile noutati !!! Sunt o blonda!!!

Nally si Sebastian (14.04.2004)
Poze nou-noutze cu Sebastian!!!

Poze...Poze...Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Nally, m-ai facut si pe mine sa rad!
Mi-am adus aminte ca am fost martea asta la o "stilista", pe Dorobanti (o multime de bani), care mi-a facut breton (nu il suport).Maine vine sotul meu dintr-o calatorie, sa va cum va reactioneaza.Nu stiu cum sa-mi mai prind noul breton-sa nu se vada, astept cu nerabdare sa imi creasca!!!

http://community.webshots.com/user/anacami (pana la 8 luni)
http://community.webshots.com/user/sebymatei ( >8 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Buna fetele,

Sunt intr-o dispozitie super. Am multe sa va povestesc:
1. i-am luat Anei carut sport cu 3 roti Graco si scaunel cu masuta
2. ieri a venit tati de la serviuciu mai devreme si am iesit toti trei la plimbare, mi-a luat un buchet de flori pt Dragobete
3. azi la plimbare, trec 2 rromi aranjati pe langa mine si fac remarci la adresa carutului. peste 5 minute se intoarce unul si ma intreaba: "asta-i portofelul tau? cred ca l-ai pierdut. mi l-a dat un baiat sa ti-l dau" si a fugit. bineinteles ca banii lipseau, nu mult, mai aveam fro 200.000, ca facusem cumparaturi deja. erau toate actele, cardurile si am rasuflat usurata.
4. Ana a fost foarte vesela azi dupa 1,5h de stat afara, la soare
5. Mergem week-endul viitor la munte! fara Ana, or sa stea bunicile cu ea. Cu alaptatul e problema. Ii pot da ele lapte, dar nu e bine sa fie intoarsa la san, adica trebuie sa ii dau in fiecare zi, asa ca nu pot pleca decat sambata dimineatza si prietenii nostri pleaca de vineri. Eeee, macar sa mergem doua zile, zic merci.
6. m-am apucat sa invat pentru scoala de soferi...ce nasol e textul....

Ioana, mi-am comandat Biomed Slip, costa 300.000, cuprinde picioarele si burta. Te dai cu gel anticelulitic (eu folosesc supliform de la Hofigal, aprox. 50.000, din plante), ii pui pe tine si gata. Te ajuta mult. Citeste subiectul Supliform de la Femina intim.

Lidia, multumesc pentru raspuns!

Gabitz, imi prare rau pt. Denisutul mic. Daca ai nevoie de un sfat, ceva, te rugam sa zici. Multa sanatate!

Blondo, sa iti fie de bine!!! A fost tare sotul tau, il felicit!

Carmen, 3.2kg azi . Si sunt si cu rushii. Sa vad daca plec in week-end ce mare branza am sa fac!

Mona, sunt superbe pozele. Ce tare e Lia, cum alearga ea pisicile prin casa. Ce zic sarmanele? Pot sa iti zic ceva fara sa te superi, nu? Mi se pare ca seamana din ce in ce mai mult cu Sean.

Va pupam pe toate!

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)

ANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau07 spune:

Buna fetelor!
La multi ani sarbatoritilor!

Nally, si eu ma tot gandesc sa imi schimb culoarea la par , dar inca nu m-am hotarat cum . Mie teama sa nu se sperie fata mea de mine. Sa nu ma mai recunoasca. M-a distrat tare sotul tau. De abia astept sa vad pozele cu blonda.

Madutza, dupa ce te-au furat , ti-au dat actele inapoi inpreuna cu portofelul? Ce tupeu au avut. Sper ca nu erau multi bani. Totusi e bine ca ai recuperat actele. Alatada fi mai atenta si ferestete de "astfel" de persoane.

Gabitza, multa sanatate la Deniss. Incearca cu banana pentru diaree, asa cum au zis fetele si la mine functioneaza metoda.

Cristina (acris), daca la servici iti fac zile fripte cred ca va trebui sa-ti cauti in alta parte. Stiu ca nu e usor, dar acum avand un copil ar trebui sa fim mai disponibile si sa avem si intelegerea necesara la servici.

Despre noi : Alexandra a invatat sa deschida sertarele si sa scoata din ele. Azi a deschis si usita de la combina muzicala ( care e din sticla) si a tras combina afara , a scos caseta cu muzica. Am oprit-o la timp ca sa nu strice ceva.
Am inceput si noi operatiunea olita. Am reusit sa facem la olita deja( am pus-o cand s-a trezit ). Nu reusim totdeauna, si nici eu nu stau prea mult dupa ea. Cam de doua ori pe zi o pun, ca sa nu o stresez prea tare.

Claudia si Alexandra ( 8 iunie 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/claudiafilipescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Ei, greu, ne urnim, greu de tot!
Vladut a fost cam marait astazi, noaptea s-a trezit de vreo 6 ori si ziua daca se putea doar in brate era bine... Dar mananca bine si suge iarasi bine deci nu am de ce sa ma plang prea mult.

Grate, pupici lui Patrik. Sa stii ca am aratat la multa lume pozele lui Patrik, ca-i un dolofanel si un dulce!

Madutza
, mei da ce v-ati mai pus pe cheltuiala... Auzi tupeu maxim sa-ti ia portofelul si sa ti-l aduca inapoi! Ce fain ca plecati un pic la munte, te mai destinzi si tu un pic. Si dormi o noapte neintoarsa, mama ce dor mi-e de asa o noapte! Succes la scoala de soferi! Mie mi-a venit masina (un Logan) si acum incerc sa-mi aduc aminte cum se conduce ca eu am carnet de 4-5 ani dar nu stiu daca am condus de 10 ori in timpul asta... Deh, daca ai sofer la dispozitie (Vasile). Da acum ii musai sa conduc ca naveta o s-o fac cu masina.

Anculina
, acum sper sa vii mai des ca n-o sa mai vorbesti singura pe aici. Ce se mai aude cu analizele tale?

Nally, nebunatico! Astept pozele!

Gabi, pupici puiului bolnav! Sa-i dai cat mai multe lichide sa nu se deshidrateze cu atatea scaune si febra!

Clau, asa-i cu puii nostri, tot mai curiosi sunt. Vladut cand ajunge la vreun sertar e in culmea fericirii, trage tot afara si cerceteaza plin de interes, daca nu am nimic periculos in sertar pot si eu sa mai arunc ochii pe calculator ca stiu ca sta cuminte...

Monet, Lia ca de obicei e o incantare!

Si eu vreau sa ma suvitez blond, am fost asa inaite sa raman gravida si-mi statea tare bine (zic eu dar si altii ). Astept sa ma descurc cat de cat cu masina si ma duc!

Carmen, unde esti, azi ai lipsit de la apel! Dana, Irinel unde umblati dragelor? V-ati suparat pe noi?

Poze noi la semnatura la Vladut 9 luni. Poftiti de le priviti!

Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 9 luni

Mergi la inceput