Bebelusi de Mai-Iunie 2004 (36)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

La multi ani Ioana!

http://community.webshots.com/user/anacami (pana la 8 luni)
http://community.webshots.com/user/sebymatei ( >8 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana c spune:

Buna sa va fie inima fetelor!
Ne mai tineti minte? Ioana si puiuta Patricia MariaVom reveni dupa ce ne punem la punct cu tot ce ati scris de cand n-am apucat sa mai vorbim.speram ca ne mai primiti printre voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

dragele mele iubite si scumpe!

va multumesc pentru incurajarile voastre si sfaturile pe care mi le-ati scris. sint mult mai linistita acum, mai ales ca ieri lia a mincat ceva iaurt si fructe si-un pic de cereale. cu lapticu' da pe git, fara nici o taina si totul e ok. aseara am observat pe gingiuta de sus 4 (patru!!!) dintisori care spargeau gingia simultan!!! inca nu-s iesiti de tot, da'-s acolo si dau sa iasa. poate asta sa fi fost motivul fitzelor liei..... nimeni n-o sa stie precis:).
oricum, sint linistita si miine mi-am luat o zi libera (neplatita:)) ca avem musafiri (lejeri:)) si am vrut sa fiu mai odihnita. o sa petrec cu lia, ce ma bucur!

puilor sarbatoriti zilele astea, la multi ani!
la multi ani, anacami pentru data de 20, sa traiesti si sa fii sanatoasa sa te bucuri de minunea ta!

va las, va pup dulce, aveti grija de voi si comoricile voastre!!
cu drag...........................................................

mona si lia (24.04.2004)
www.seansimon.com/february2005.htm" target="_blank">PROASPETE DE FEBRUARIE

site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acris spune:

Buna dragele mele !!!
Am reusit si eu sa intru pe forum, sa ma linistesc ca imi sunteti tare dragi ..si sa ma "descarc" la voi. Ca sunt plina de nervi si furie....
Seful meu a innebunit de tot !
Dupa ca ce am acceptat sa vina la servici cu mult mai devreme decat ar fi trebuit, acum toate alea se sparg in capul meu.
Cand am inceput, am convenit sa plec mai devreme de la servici( la ora 16), programul normal fiind pana la ora 18. A fost de acord...
Si acum nu mai recunoaste. S-a luat de mine
Chipurile, ca daca ma suna la 12 noapte sa fiu aici prezenta, in caz de nevoie (sa vin cu copil cu tot).

Ei dragele mele, asta mi-a pus capacul !!!
M-am certat urat de tot cu el. M-au lasat nervii !!!!!!!!!!

Cristina & Amalia (20.04.2004)

http://community.webshots.com/user/cris_amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Mai fetelor dar ce se intampla? Am inteles, eu nu am chef de scris dar acuma ne-a apucat pe toate? Hai ca mi-a revenit pofta de scris si incerc sa resuscitez subiectul .

Hai sa povestesc despre noi. Am zis ca am pui mare si la masa de pranz si cina ii dau sa manance si apoi suge daca mai vrea, mananca ceva mai bine dar nu spectaculos, cert e ca ma intind cu pranzul si 2-3 ore pana il fac sa manance. Incerc, ia cateva lingurite, nu mai vrea. Bun, mai incerc peste 30 min o ora si istoria se repeta pana termina de mancat pe la 5 (si atunci dupa ce suge...Poate asa s-a obisnuit?) Cert e ca acum mancam cam 3/4 banana sau jumatate de para cu biscuite, 150-200 piure si 150 de iaurt cu fainos. Binisor. Mai suge de 6-7 ori .
In rest sta tot timpul in picioare, face ture in patut sau tarc, trage tot ce prinde (mi-a rasturnat un ghiveci, saraca floare e cam zduncinata) vorbeste cat poate.

Madutza, ti-am vazut zulufata, o minune de copil, nu alta! Cum se mai simte?

Cris, lasa-l in saracie de sef, ca asa sunt toti pun saua pe tine si te calaresc nonstop (la figurat, ca la propiu...)

Monet, vai ce harnica-i Liuta, 4 dinti deodata, de asta nu manaca saraca de ea... Noi tot baba stirba suntem

Carmen, Dana, Irinel, Irinusha, Grate, Vanesa, Paloma, Nally unde sunteti dragelor! Mi-e dor de voi!

Mona, sa-ti traiasca Lia, la multi ani!
La multi ani Codrin Ionut, Victor si Stefan!

Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

La multi ani Lia!!!! x 10 luni

La multi ani Stefan!!!! x 10 luni

La multi ani Victor!!!! x 9 luni

La multi ani Codrin Ionut!!! x 9 luni

Sa cresteti mari pui scumpi!!! Mamicutelor sa va traiasca dambusteii mici!!!!

Nally si Sebastian (14.04.2004)
Poze nou-noutze cu Sebastian!!!

Poze...Poze...Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Buna dragele mele,

Diana, bine ai revenit! Ne era dor de tine. Tu si Carmen ce ne mai tineti active pe forum. Sarumana de intrebare, Ana e spre bine. Ii mai dau sumetrolim deocamdata.

Mona, bine ca si-a revenit scumpetea de Lia! trimitem pupici

Ioana, cum sa nu te tinem minte? Bine ai revenit.

Fetelor, merge regimul, am -3kg intr-o saptamana. Ioana (bebe beca), scuza-ma in momentul asta mi-am adus amine ca mi-ai cerut regimul. Nu mai stiu daca ti l-am dat, sunt tare zapacita. Parca v-am povestit cu motivatia sotului meu si cadourile? V-am povestit si de pantalonasii anti-celulitici? Pe bune daca mai stiu daca am scris. Dar va mai povestesc daca vreti...

Intrebare pt. cele doua doctorite ale noastre (chiar una e stomatolog daca nu ma insel):
in cat timp trece anestezia locala la masea, dupa cat timp pot alapta? Se pare ca voi avea nevoie de o interventie chirurgicala la o masea de minte, pe care o aman de cand am ramas gravida. Multumesc anticipat pt. raspuns.

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)

ANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

La multi ani Lia!!!!

La multi ani Stefan!!!!

La multi ani Victor!!!!

La multi ani Codrin Ionut!!!

La multi ani Bebe Beca

Monet felicitari pentru 4 dintisori.Lia avea scuze ca nu papa

acris imi pare rau ca ai probleme cu sefu

Maria poate voi merge si eu la medlife numai sa nu sufere.Urmeaza acuma controlu de 9 luni si o sa vorbesc cu doctoritza mai amanuntit.

Va pup pe toate

Laureta si Inisa mica (10 iunie 2004)

Galusca Inisa 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR DE ZILELE ASTEA.
Sa cresteti mari si sanatosi!!!!

eu nu numai ca nu am avut ce sa mai scriu (ca de citit v-am citit) dar sunt si intr-o oarecare inceput de atsenie.

ori e ca urmare ca se apropie ziua mea si imbatranesc. Glumesc

Baietii sunt bine, Andu ce e nitel suparat ca il cam ignora Maria dar trecem noi si peste aste.

Cata nu mai vrea sa doarma ziua cu toate ca e picat de somn, dar e o problema, nu se poate dormii in picioare si el inca nu s-a prins de asta. M-a zapacit cu statul in picioare. Si noaptea se ridica in pat asa adormit cum e si incepe sa rada.

Cam astea sunt vestile despre noi. vedeti, v-am spus ca nu am vesti prea mari.

si ar mai fii ca am mai slabit nitel, deci aproape 8 kg in 4 saptamani jumatate.

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
ALBUM
BAL@CRACIUN@REVELION@ALTE POZE
CATALIN LA 8 LUNI - SI ANDU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Pai! La multi ani tuturor!!! Sa cresteti mari, pruncuti micuti! Si sa fiti sanatosi si voiosi!

Madutza, cum e cu pantalonii anticelulitici?
Azi ma duc sa cumpar un cantar electronic, sa monitorizez progresele.
Rebecutza este la bunici, doarme. Mananca ca un purcelus. Si acasa face fite...

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput