Bebelusi de Mai-Iunie 2004 (36)
Raspunsuri - Pagina 13
vanessa ionescu spune:
Mona felicitari si multa sanatate.
Si eu cand am ramas gravida cu Catalin tot asa in primele zile am racit rau de tot. Nu am luat decat ceaiuri si vitamina C (mai rar ca nu-mi place)
hai ca s-a sculat Cata. mai scriu diseara
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
ALBUM
BAL@CRACIUN@REVELION@ALTE POZE
CATALIN LA 8 LUNI - SI ANDU
mephala30 spune:
La multi ani, Dragos! Miha, sa-ti traiasca flacaul, sa fie sanatos si numai bucurii sa-ti aduca!
Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin
madutza spune:
Buna fetele,
Mona, felicitari draga mea! Este o veste nemaipomenita si un drag Martisor pentru mine din partea ta. Sunt foarte fericita pentru tine! Sarcina usoara! Adevarul e ca cu o cumintica fetita ca a ta nu iti e greu sa o iei de la capat !
La multi ani Laureta!
La multi ani sarbatoritilor: Daniel, Dragos, Norris, Patrick, Mihnea si Catalina!
Felicitari PD pt al treilea dintisor!
Carmen, am comandat pantalonii si tb sa vina in 7-10 zile. Costa in jur de 400 cu taxe de livrare, dar daca citesti subiectul Supliform iti sun fetele de unde sa il iei in Bucuresti mai ieftin.
Ioana, inteleg prin ce ai trecut. La fel am patit si eu cu bunica acum 2 ani, ne-a trimis sa facem pregatirile de inm,ormantare. Noi atunci am dus-o la spital si a mai trait 6 luni.
Vreau sa va doresc tuturor o primavara minunata si plina e iubire!
Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)
ANA
piatra lunii spune:
MONA, uita-te aici poate gasesti ceva de aplicat contra racelii :
www.terapii-naturiste.com/remedii_naturiste/raceala.htm
Irinusha spune:
Wow, nu mai trece omu' pe la voi si cand o face se pomeneste cu asa o surpriza! Mona, m-ai dat gata! FELICITARI!!!!! Asa ma bucur ptr. tine ... si te invidiez rau de tot ptr. noua burtica! S-o tina D-zeu sanatoasa, tot asa si pe mamica ei!!!! Felicitari inca o data!!!! Si nu-ti face griji, imi aduc aminte de tine mereu ca o gravidutza fericita, cu o burtica fara probleme ... Liutza e cea mai cumintica fetita si sigur nu o sa-ti faca griji ... deci, capul sus, bucura-te si savureaza "burtica" ... stii doar ca trece repede! :)
Te pupic de mii de ori si ma bucur nespus ptr. tine!!!!!!!
Sunt la servici, singurica ... tati e cu Cris ... am o groaza de treaba, dar sper sa pot reveni!!! Va pupic! Mi-a fost dor de voi!
Irinusha & Cris (03.05.04) => "Demolition Boy" :)
poze si pozilici
MariaG spune:
sa aveti o primavara frumoasa!!!! si un an cat mai linistit
Mona sarcina usoara si puiuti sanatosi!!!
Gabitzu multa sanatate puiutului!!! Imi pare rau ca n-am putut sa intru mai devreme pe forum, poate te ajutam cu un sfat si nu mai te chinuiai asa de mult (am experienta ca Alex a facut diaree de doua ori si deja stiu cum se repara)
va pup
Maria (01.08.1978) si Alex(06.05.2004)
poze iara poze poze din nou
intalneala
Irinusha spune:
Fetelor, va doresc o primavara de vis, cu multe realizari, sanatate, dragoste cat cuprinde si copii sanatosi si voiosi!!! Si mult, mult soare ... barem in sufletul vostru, daca iarna tot nu vrea sa ne paraseasca!!!
Na, ca tot veni vorba, eu una intru la nebuni daca tot o mai tine asa ... ca fiecare privire la zapada asta din jur (sau muntii de zapada si getusul de jos) ma deprima de fiecare data. M-am saturat de frig ... vreua soare, chef de viata si voie buna. Voi nu tot la fel? ... si aici nu se simte nici o schimbare, ba mai rau, astia prezic ca o tine asa toata luna! Ultimile nopti au fost cele mai friguroase din iarna asta, s-a ajuns la ca. 30 grade in minus. Ajutor!!!!!Vreau primavara!!!!
Nu stiu ce si cum la voi, sper ca-i toata lumea bine si sanatoasa ... mai ales bb-lusii!!! Am vazut ca o felicitati pe Mona si am cautat ce a postat mai inainte sa aflu si eu vestea cea mare!!! Parca m-am mai inviorat putin de cand cu ea :) ... dar vorba Madutzei, la asa copil model cum e Lia, te cred si eu ca are curaj de al doilea ... eu mai am nevoie de cateva nopti de somn profund si pe urma ma mai gandesc :)
Eu nu am avut timp, am avut la magazin inundatie, vreo 10 zile am inchis si ne-am luptat cu mutarea si rearanjarea - noroc cu prieteni buni (binenteles ca cei cunoscuti de pe DC- sa traiasca!) ca singuri nu ne-am fi descurcat, cu tevi sparte si covoare scoase si puse nou ... ei, uite asa. Eu am fost iar racita, cred ca a 4 gripa in doua luni de nu mai stiam de mine. Cris tot asa, dar mult mai usor ... doar cu mucisori pe care i-am tratat cu sup. de paracetamol, Babybalsam pe piept si picaturi in nasuc ... chitaiala era cand venea mama cea rea cu pompa de mucisori, restul a fost un vesel si voioas, dar cu lumanarele la nasuc. A trecut si acum avem criza de personalitate ... cand o vedem pe mama (sau pe Oma - ba chiar mai rau) tipam si vrem neaparat in brate ... vine de-a busilea pana la mine, se ridica agantandu-se de pantalonii mei si se chitaie ... "m-ar escalada" mai mult, dar nu prea poate ... ajunge unde nu trebe, desface si trage de ce nu trebuie, mananca tot ce prinde, ce sa mai, e teroare. I-a iesit si al 4-lea dintuc, mult mai usor bineneteles, se vad si altii si tot astept sa fie iar rau ... Am avut si nopti bune, cand m-am trezit doar sa-i dau sticluta (deci de max. 3 ori), de eram happy a doua zi ... de fresh nu mai spun ... si asa iubareata ptr. ca mi-a dovedit fi-miu ca-i copil bun, doar cu cateva problemute acolo :)
Week-end-ul trecut am fost la München la expozitie (Inhorgenta), ne-am intors cu o sacosa de bijuterii - va dati seama ca am fost in lumea mea ;) - si acum ma chinui sa le gasesc preturi bune ;) Azi am muncit eu - adica am facut la preturi ca clienti ba :( - si tati a stat cu Cris ... a trecut pe la mine si era tare epuizat ... a spus ca mai odihnit era la servici ... idea noastra a fost sa facem cu schimbul sa se mai odihneasca si el si sa "il savuram" amandoi pe Cris ... insa daca-i vorba de asa nu stiu cat o sa dureze planul nostru ... mai vedem. M-a sunat de o suta de ori, ceva de genul: "Si acum ce fac?" ... zau, de a trebuie sa-i spun cand si cat sa-i dea sa pape si cand sa-l culce ... noroc ca s-a priceput singur sa-i schimbe scutecul cand a facut kk ... barbati!
Eu si cu fi-miu savuram intalnirile de lunea, unde ne-am facut prieteni buni, si el si eu - am pus cateva poze la "pozulici". Mai nou, noi mamicile mergem la fitnes (tras de fiare ;)) ... acum de fapt incercam salile sa ne hotaram la una, dar tot e fain ... prima incercare a fost joia trecuta, am facut cateva exercitii, am stat la barfe, iar la sfarsit am savurat si 20 min. de sauna ... ce sa mai, fain! Vinerea asta o facem iar lata :) ... de abia astept! :)
Cam atat ... ce sa va mai spun? Sper ca daca o sa vin si eu la magazin sa am mai mult timp de net. Acasa cu Cris, Demolition boy, e cam greu, ca trebuie sa ma tin dupa el ... si restul mai fac si eu treaba. Dar ma straduiesc!
Va pupic si va doresc o seara faina!
Irinusha & Cris (03.05.04) => "Demolition Boy" :)
poze si pozilici
alina33 spune:
Un martisor frumos de la noi fetelor si multi pupici la bebici ! Dragos nu2mai are rabdar4be
Alina si bebe Dragos
http://www.inarad.ro/dragos
DianaR spune:
Una calda, una rece. Vladutz doarme o noapte bine de se scoala doar de doua ori iar in noaptea urmatoare se scoala din ora in ora si ma termina. Azi noapte pe la 4 m-am culcat cu el in pat si a dormit pana la 8, ooof ce bine mi-a prins! S-a mai trezit el s-a ridicat in fundulet, a ragait si s-a asezat invers cu picioarele la capul meu. Am deschis un ochi, am vazut ca se descurca si l-am lasat in pace.
De vreo 3-4 saptamani am observat ca nu vad ca inainte, mie imi parea ca doar ochiul drept e problema ptr. ca imi bagasem o jucarie de-a lui Vladut in ochi. Am fost azi la oftalmolog si am miopie (nimic dramatic, 0,75) si astigmatism. Mi-am facut comanda de ochelari si de luni sunt oficial ohelarista. Se pare ca miopia de la sarcina se trage...
Mi-am luat ieri si tratatul in sfarsit si azi am citi cateva pagini, incep usurel sa nu se sperie cheful si sa plece...
Irinel, au chemat Loganurile cu problema in service pentru remedierea hibelor. Mi se pare normal sa se mai intample si asa ceva, am auzit si la firme mai mari si nu s-a facut atat tamtam ca acum in Romania.
Cristina eu nu-i mai pun fularul pe nas decat daca e foarte, foarte frig.
Carmen, din nou fac orice sa-ti satisfac curiozitatea, peste un an ne punem pe treaba, la Vladut abia a 7-a luna a fost norocoasa, deci incepem mai devreme de a doua aniversare a lui Vladutz. Uuu abia astept!
Monet, gandeste pozitiv si totul va fi bine! O mica raceala n-o sa faca nici un rau! Pupici pe burtica (ce-mi place sa spun asta...)
Cris, tu m-ai apelat pe YM?
Maria pupici tie, lui Alex si sotiorului tau!
Irinusha, asa-i cu barbatii astia, mai greu se descurca cu bebelusii si au senzatia ca noi nu avem nici o treba ca stam acasa cu plodul ...
Grate sa-ti traiasca Patrik!
La multi ani sarbatoritilor din zilele de 29, 30 si 31: Dragos, Norris, Patrick, Catalina si Mihnea! Sa fiti sanatosi si voiosi!
La multi ani Dragos, Mihaela sa-ti traiasca!
Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 9 luni
Laurina spune:
Salutare fetelor!!!
Un gand frumos si un martisor pentru mamici si printesuci de la baiatul meu!!! Va dorim o primavara minunata!!!
Mona ce veste, ce minunat!!! Felicitari si multi pupici, ma bucur enorm, cand am citit m-au napadit toate senzatiile de bucurie. Ai grija de tine cu raceala, bea ceiut cu lamaie, si stai in paturica la caldurica, o sa treaca raceala asta , nu te lasa coplesita
Doamne ce bucurie mare… se pare ca o sa aveti o vacanta in patru…
Gabitza, multa sanatate lui Dennis, se pare ca sunteti pe drumul cel bun, asta este bine ca papa orezul, probabil ca un timp o sa tina regim dar o sa recupereze puiul mic.
Irinusha imi pare rau de inundatie, ce bine ca aveti prieteni adevarati care v-au ajutat, sper sa mearga totul bine cu vanzarile sa faci preturi bune… . Te inteleg cu tati ca si al meu sta cu Mihnea se dragalesc ii face placere sa-i dea sa pape ba chiar cu multa rabdare dar cand incepe flacaul un show, se uita cu disperare in jur sa ma gaseasca mai repede… aseara chiar a recunoscut ca simtea nevoia luni de serviciu ca sa se relaxeze un pic… na belea…
Ioana imi pare rau de experienta traita, din pacate eu am trait cu Mihnea asemenea experiente astea sunt mentalitatile majoritatii medicilor de la noi, sunt rare exceptiile ca Diana
Fetelor m-as mai intinde la taclale dar nu este rost deloc, baiatul meu a fost nu marait ci super marait azi-noapte si azi toata ziua, I-au dat 2 dintisori sus si dau vina pe ei, dar simt cum mi se epuizeaza zambetele of a ajuns si tati ca nu se mai putea….
multi pupici si o primavara frumoasa !!!