Vrancea(2)
Raspunsuri - Pagina 15
katalina spune:
Flori, poate ne vedem in Ro cind veniti!
Cu Loredana m-am intilnit!!!E taaaare draguta(dar vad ca nu vrea sa ne mai zica nimik)
Motanika, tu daca nu esti din VN ,de unde esti? te-ntreb direct
Catalina, ROBERT si CATALIN
flori76 spune:
Ce mult mi-ar placea,Kata,sa ne vedem!!.O sa stam 2 luni acasa,deci...timp ar fi..
"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo
noi
motanik spune:
Cata, sunt din Dambovita dar m-am plimbacit prin Focsani destul (ex-ul era de acolo dar sa nu auda al meu!)
--------------------
Andra
Noi
Pufi
Ajutati un OM sa traiasca!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117" target="_blank">Subiectul Liviu pe forumul DC
katalina spune:
Ah fetelor, de dimineata sunt intr-un mare extaz!!!
Ati auzit de "PROVINCIALII".Sunt o formatie din Focsani. Au o piesa cu ANDRA. superbaaaaaa!Motanika, tu stii oare cum pot s-o gasesc9pe net).??
Gata Flori, la vara ne vedem!!!
Tort cu foto vom face si noi daca nu gasesc altceva!
motanik spune:
Cata, ai dc++? sau bearshare? daca nu ai, downloadeza free unul din ele...mai repede gasesti pe dc++
--------------------
Andra
Noi
Pufi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117" target="_blank">Subiectul Liviu pe forumul DC
katalina spune:
Mersi motanik.n-am reusit...da' mai incerc.
Offf, fetelor ,ce bine-i sa pierzi timpul aici pe Forum(si pe altu') cu voi...De miine intru in activitati cu copiii!
Flori, ai facut abdomenele alea', sau tragi chiulu'
motanik spune:
Mie nu-mi merge inca netul acasa dar cand o sa fie ok o sa o caut eu pt tine, Cata.
--------------------
Andra
Noi
Pufi
flori76 spune:
Kata is o puturoasa.. Nu am facut nici un abdomen azi si nici la sala nu am mers...Daca o tin asa..Dar,las' ca fac deseara.Sper
Fetele,deschid capitol nou.Sper sa-l terminam repede,ok?
Rog moderatorii sa inchida acest subiect.
"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo
noi
motanik spune:
Neatza! Flori, pei zisesi ca deschizi...
--------------------
Andra
Noi
Pufi