Buna fetelor!
Acum 3 saptamani am facut o operatie la trompe. Diagnostic hidrosalpinx bilateral cu interventie chirurgicala - neosalpingostomie-.
Va rog, daca cineva a avut probleme de acest gen, dupa cat timp ai voie sa ramai insarcinata.
In speranta unui raspuns cat mai urgent ,
Va multumesc
eu am gacut operatie de desfundare de trompe prin laparoscopie in 19 ian. 1999, insa medicul mi-a spus ca din pacate nu a reusit sa-mi desfunde nici o trompa si sunt plina de aderente. Am fost f. suparata si hotarata sa merg mai departe. Asa ca nu m-am mai gandit la asta ci unde sa merg sa pot sa-mi rezolv problema. Prin aprilie am gasit un cabinet in Cluj si mi-am facut o programare, insa.....surpriza! Inainte sa merg la medic am inceput sa ma simt rau si am dat fuga la ginecologul ce m-a operat.
SOC! S-a timpit si el . ERAM INSARCINATA! M-a intrebat unde am fost si i-am spus ca nici unde, urma sa merg. Nici el nu stie cum am reusit sa raman insarcinata cu ambele trompe infundate. Eu zic ca e Miracolul vietii mele. A fost o sarcina grea dar a meritat.
Probabil a fost si pe baza psihica, pt ca eu eram f. stresata ca nu raman insarcinata . Aveam 31 de ani. Deci, la 2.5 luni de la operatie eram insarcinata.
Spera si totul va fi bine. Miracole exista. Al meu miracol se numeste Andrada si are 5 anisori si 2 luni. Mult succes si sa fii tare.
Antonela
pozici cu Andrada