lispa calciu & infertilitate

lispa calciu & infertilitate | Autor: ema1122

Link direct la acest mesaj

As vrea sa intreb daca cumva lipsa de calciu poate avea influenta in imposibilitatea de a ramine insarcinata ?
Am avut calcemia sub limita normala la ultimele analize , ia cu putin timp in urma am avut si o cadere de calciu. Se pare ca am acesta problema de fff mult timp si as vrea sa va cer o parere ce as putea face si cum as putea sa procedez, si mai ales daca acesta lipsa de calciu are infuenta in sansele de a avea un copil.

Multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

se pare ca este o legatura, am citit si eu, ca ma pasiona subiectul, fiind si eu cu probleme de lipsa de calciu. Doctorita mea (hematoloaga) a zis si ea ca e un motiv, am facut o gramada de tratamente, ultima data 3 luni cate 10 zile Calciu gluconic cu vitamina C intravenos (si vit. C e importanta si are legatura cu infertilitatea). Dar pentru aia tot nu am reusit sa raman gravida. La mine sunt si alti factori, asa ca tu trateaza lipsa, ca nu e buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Ema, trateaza lipsa de calciu, dar trateaz-o natural, adica cu produse naturale, cu ce ai in casa, cu ce iei din piata si, eventual, cu tablete pe baza de scoici.

Erau undeva niste retete cum sa iti faci tu preparate care sa te ajute cu calciul, ceva pe baza de coji de oua pisate si cu miere. O sa caut si revin. Poate pana atunci stie cineva despre ce vorbesc...

Adi

"Where there's a will, there's a way!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Aaaa, si ai grija cu calciul si acidul ascorbic (vit. C sintetica), daca ai probleme cu rinichii sau stii ca esti predispusa la probleme.

"Where there's a will, there's a way!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aquariusrpro spune:

Adi, despre reteta asta e vorba:

- 1kg mere rase cu tot cu coaja ( evident .. spalate bine, pentru fetele car nu sunt in Ro ideal ar fi sa gaseasca mere eco )
- 1 kg lamai stoarse bine
- coaja de la 2-3 oua pisata bine. Spalati ouale inainte de a le goli de continut, apoi uscati cojile. Sa nu radeti .. o prietena a pus-o pe mama-sa sa-i trimita coji de oua de la tara ( vorba ei .. "oua de taran proaspat" ) , gata pisate .. puse intr-o pungulita si in plic plus timbru ! In Daenmarca au ajuns cu scrisoare cu tot " aici sunt coji de oua pisate pentru tratamentul meu"! A avut bafta si nu s-a legat nimeni de scrisoarea ei.
- 1 borcan de 400 gr plin ochi cu miere curata.

Se amesteca merele rase cu sucul de lamaie, cojile pisate si mierea. Lasati un pic sa se hodineasca apoi o puneti in borcane si vira la frigider.

Se consuma dimineata , pe stomacul gol. E super la gust si nu va faceti probleme daca mancati un borcan intreg! Pur si simplu daca aveti nevoie de ce este acolo o sa tot mancati. Dupa aceea o sa ramana doar cele 2 linguri luate dimineata pe stomacul gol.

Aduce Ca si Mg necesar plus intregul sistem de fixare. Dreneaza bila si regleaza multe altele. Vitaminutzele din mere, lamai si tot ce are mierea sunt de nepretuit. Poate fi consumat si pe perioada graviditatii si alaptarii. Rezultatul este ca porti si nasti un copil si nu ramai cu lipsa de Ca, etc.

Roxana&Ruxandra

http://community.webshots.com/user/aquariusrpro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema1122 spune:

o mica intrebare daca ma poate lamuri cineva ce inseamna.
La echo s-a vazut un endometru de 15mm. Ce inseamna asta, avind in vedere ca sint in ziua 13-14 ? Doc a zis sa astept sa vedem daca imi mai vine ......... ar putea fi ..... (sarcina :)) ?

Mergi la inceput