Sindromul de hipercoagulabilitate (6)
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
BESTUTZA spune:
Valen,
Du-te si vorbeste neaprta cu medicul tau! Spune-i ca mi se pare ca poate fi un simptom al faptului ca factorii de coagulare functioneaza mai putzin!
Cred eu, ca ar trebui micsorata putzin doza!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
valen spune:
Merci, Bestutza.Am fost la dr. Tutunaru si s-a mirat de analizele pe care le-am facut pana acum; dansul crede ca nu am sindromul asta, mi-a zis sa intrerup injectiile si sa-mi repet analizele la Coltea si Inst. Cantacuzino. Acum merg pe mana dansului si cred ca am facut o alegere buna.
BESTUTZA spune:
Si nu ti-a zis ca de la Clexane itzi curge sange din nas?! Si le intrerupi brusc sau progresiv??
valen spune:
Ba mi-a zis ca e posibil sa-mi curga sange din nas de la Clexane; le-am intrerupt brusc si iau doar aspenterpt. ca asa mi-a zis. Sper sa nu fie nici o problema
ileana spune:
Servus ,
Am mare nevoie de ajutor.
Stie cineva daca d-NA Dr. Uscatescu este de gasit saptamana aceasta la Fundeni?
Astept .....ca sa stiu daca 'ma pun pe drumuri nocturne'.
Merci
ruprich spune:
Buna fetelor!!!
Nu am mai intrat demult.Unele fete poate-si amintesc, ca intram acum vreo 7 luni si mai intrebam una alta, pentru vara mea, care are acelasi sindrom.
A venit pe lume MIHAI RARES duminica si are 2,900 kg.A fost in grija dlui dr.Urleteanu, care nu a binevoit sa fie de gasit, (noi mai auzisem de plecarile lui in week-end dar nu ne-am imaginat ca la asa un caz, putem patii asa ceva)deoarece fiind duminica el era plecat din Bucuresti si nici nu catadicsea sa aiba un telefon mobil deschis.Ma rog, tot raul spre bine, pentru ca a nascut cu Prof.V Ancar de la Pantelimon.
Ziua de duminica a fost deosebit de grea pentru noi, datorita grijilor pe care ni le-am facut (negasind doctorul).Nici un doctor nu se baga sa o opereze (copilul era asezat pelvian si din cauza asta trebuia musai cezariana), multi nestiind prea mult despre acest sindrom, erau cam speriati de situatie.
Am trecut cu bine peste asta, deoarece a venit prof.Ancar si a operat-o el.
Dupa operatie am avut emotii cu bb.Nu respira bine, era vanat si a primit o nota foarte proasta, iar doctora a spus ca nu se poate pronunta pana seara.Asa ca pana a venit seara am innebunit cu totii.Dar Dumnezeu ne-a ascultat si a vrut sa traiasca, si sa fie sanatos.
Acum e bine, astazi ma duc sa-l vad si eu.O sa mai intru din cand in cand.Oricum si eu si vara mea va citim postarile
BESTUTZA spune:
Bine ai venit pe lume MIhai Rares!
Slava lui Dumnezeu ca iesit totul bine!
Unii din domnii doctori am impresia ca au uitat cu totul de ce si-au ales meseria!
Nu imi vine sa cred ca se pot juca asa cu viata unui copil!
Daca ai urmarit o femeie pe perioada intregii sarcini , cum se poate ca la sfarsit sa o lasi balta?Mai ales cand este si un caz special care are nevoie de mai multa atentie?
Sa vorbesti cu doctorii in legatura cu implicatiile pe care le poate avea acest start ca eventualele probleme sa poata fi stiute si rezolvate din timp!!!
Mai stiu pe cineva, o dr de la Municipal,rezidenta care i-a spui fetei care venise sa nasca , dupa ce o urmarise toata sarcina ca e o idee preconceputa aceea cum ca medicul care te urmareste ala trebuie sa te si asiste la nastere!
Succes si sa auzim de bine!
http://community.webshots.com/user/bestuta
sanziana spune:
Buna fetelor!
Este pentru prima data cand scriu aici! Ma tot framanta povestea asta cu sindromul de hipercoagulabilitate in sensul ca am avut doua sarcini piedute: una oprita in evolutie si un avort spontan. Pentru ca nici un medic nu a reusit sa imi spuna ce s-a intamplat incerc sa elimin posibile cauze.
Nici unul din medicii la care am fost nu mi-a recomandat sa fac analize pentru acest sindrom. Recunosc ar fi trebuit sa citest tot ce s-a scris la acest subiect dar pentru ca am intrat pe fuga si trebuie sa plec repede la servici am zis sa scriu acest mesaj poate ma poate ajuta cineva cu informatii.
Am inteles ca analizale care se fac in acest caz sunt urmatoarele:
- anticorpii anticardiolipinici (IGG si IGM);
- lupus anticoagulant;
- timp de coagulare APTT (tromboplastina).
Va rog daca poate sa imi confirme sau nu cineva daca asa este si daca ar fi indicat ca aceste analize sa se faca la institutul Cantacuzino, avand in vedere faptul ca nu sunt din Bucuresti.
Va multumesc si nu dati cu pietre (desi o merit) pt ca nu am citit tot ce s-a scris pana acum aici.
BESTUTZA spune:
Da, acestea sunt! Se fac la Cantacuzino ,dar cel mai bine este sa vorbesti cu un medc ginecolog care a avut in obs astfel de caazuri si te poti hotaari la unul citind, pana la urma "romanul" nostru din urma!
http://community.webshots.com/user/bestuta