Copilasi din 2002 (7)
Raspunsuri - Pagina 8
sinzi_ana spune:
Gabriela, chiar imi era dor de tine si ma intrebam ce mai face Julian, i-am vazut pozele acum si vad ca are freza ca a lui David! E foarte haios. Va invidiem cu olita, cum ati reusit? Si noi avem cateva reusite cu wc, dar destul de rare, iar cu pipi nu reusim deloc, caci e asa incantat daca face pe jos ca are balta in care sa sara cu picioarele si nu vede nici un interes sa faca in toaleta sau olita. S-a facut mare si frumos baietelul tau!!!!
Unde mergeti in Romania?
Eu il mai iau pe David la gradi cu mine, chiar azi l-am luat si e foarte incatat ca se joaca cu atatia copii, singura problema sunt jucariile caci le vrea pe toate si nu da nimic, la alte grupe tine dar la grupa mica iese scandal...si al meu se tavaleste pe jos...vaaai ce a fost azi, o adevarata distractie...de abia astept sa il dau si eu la gradi sa se descurce vai de educatoare cu el!!!
Lucia de ce i-ai facut analize la urina? Si pe mine ma bate gandul sa ii fac niste analize mai amanuntite caci ma streseaza cu luatul in greutate, dar pediatra nu imi spune ca ar fi cazul si imi e cam mila sa il chinui (de sange) degeaba petnru un moft de al meu..
Am sa pun azi poze cu David la gradi...era asa haios!!!
"O coardă prea întinsă se rupe, o coardă prea slabă nu vibrează așa cum trebuie. ."
Sinzi si David
David la 2 ani si petrecerea
light spune:
Sanzi, am hotarat sa ii fac analize pentru mai multe motive si anume:- prea palid si slab- raceli repetate, infectii in gat si ma temeam de streptococul ala care produce reumatismul si se localizeaza in gat- teama de a nu ii fi ficatul afectat in urma tratamentelor cu antibiotice- urina care uneroi mi se parea cam spumosa, albicioasa nu stiu cum sa spun.- se mai vaita ca il doare burtica si se scarpina la nas, si am facut si coproparazitologiculmama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002)
Anina_n spune:
Caprioara, i-a placut lui Matei la circ ?
Cristina a fost la circ cu apropae 1 an in urma si i-a placut tare mult. Era fascinata de ceea ce vedea acolo, batea tare incantata din palmute si striga si ea, "bravo!". Abia astept sa mai mergem, cand ni se va ivi ocazia !
Sinzi, sa ne anunti cand ai pozele pe net !
Cristina este fan infocat de a lui Jerriushu(Jerry), Thomas, Tweety si Scooby Doo. Dar numai pe Cartoon, cand prindem.
Elena, si Cristinei ii place "Numai iubirea", adica se opreste din cea face si se uita un pic la tv. Unde se vorbeste romaneste, cred si unde este si o fetita in film, Bianca.
Inca ceva, si Cristina deseneaza "oua", adica cerculete mici, mici, mici.
cgabriela, si eu cred ca mai bine i-ar fi o noua bona micutei tale, sa nu cumva sa fie neglijata la cresa, tocmai acum, cand este spre vindecare.
Gabbriela, ma bucur mult pentru voi ! Mai "vorbim" prin e-mail.
Lucia, Cristina bea apa minerala sau de la chiuveta direct, dar nu prea multa, caci ea bea ceaiul ca pe apa.
La noi nu sunt probleme cu apa, doar ca este prea rece.
Sanatate si pe curand !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42199" target="_blank">Copii capricorn
sinzi_ana spune:
am pus pozele pe net, sunt ultimile in albumul nu mai stiu cum ne sumea., oricum ultimul din cele 3
"O coardă prea întinsă se rupe, o coardă prea slabă nu vibrează așa cum trebuie. ."
Sinzi si David
cgabriela spune:
Lucia sa sti ca oxalati nu din cauza apei minerale sunt. Cica daca este naturala (nu carbogazoasa) nu are efecte asupra rinichilor!
Noua ne-a dat un regim alimentar f. strict:
- fara ciocolata, cacao, nesquik, cornulete cu finetti(deci nici macar ciocolata alba)
- ciorbitele fierte fara carne (daca chiar face ciorbita de pui,porc, vita... fierbi carnea separat pana ies toate toxinele{deci gustul dispare, supa de casa nu va mai fi chiar cea pe care o stim}) si dupa care vom continua mancarea (ciorba, supa, felul II)
- fara ficat, maruntaie, pateu, cremvusti
- fara spanac, salata, macris, loboda, mazare, fasole verde
- carnita fiarta,la cuptor sau la gratar
MULT CEAI, apa plata sau chiar minerala,lapte si lamaie (nu neaparat simpla , limonada sau chiar in ceai) BRIAA O BEA NUMAI SIMPLA!
Maine sper sa primesc o lista cu alimentele care contin urati si oxalati (pe care ar cam trebui sda le evitam)
Sambata ne vom intalni cu noua "bona" sper sa fie ok, sincera sa fiu am avut "o tanti Rodica' Super! BRIANEI ii merge f. bine, si stiti ca m-am cam vaietat o perioada buna.
EU sunt bine, trebuie sa beau multe lichide, nu am voie acidulat, nu am voie sa tip sau sa vorbesc in soapta, nu am voie sa 'pap' cu 3 ore inainte de culcare (ceea ce e f. bine) si ar trebui sa vorbesc MULT , MULT MAI PUTIN! Dar nu por, nu reusesc sa ma controlez, SI.... sa INVAT SA VORBESC DIN STOMAC sa nu mai obosesc corzile vocale.... Sper sa fie bine, dar mi-a crescut tensiunea mica 90/130 - 100/140 nu prea mai scade SE POATE DE LA ANESTEZIE? Am avut deja 5 generale pana acum ce reactii adverse pot sa apara?
Am cam deviat de la subiect ..... Scuze!
Va pupam si va tinem la curent cu 'BONA' noastra si cu regimul si lamaia noastra!
gabi si Briana
light spune:
Of doamne, cate interdictii!Mai am putin si capiez, dupa ce ca al meu face fite la mancare, nu cred ca asi putea sa fac unele restrictii de care spui, in fine, incercam mai intai doar lamia si vedem...mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002)
sinzi_ana spune:
Gabriela chiar ca ce regim!!! Oau!
Eu stiu ca ciocolata (cea neagra in special) are o substanta (nu ma pricep sa o denumesc care, dar imi intreb soacra care e chimista si va spun daca va intereseaza) care nu se gaseste in nici un alt aliment si care e foarte important pentru dezvoltarea sistemului nervos, si multe altele. Asa ca noi mancam cu totii cate o patratica pe zi de ciocolata neagra.
Si mazarea si fasolea au asa multe proteine!!
Dar de ce tineti voi regimul? Din cauza pietricelelor?
Sinzi si David
cgabriela spune:
BRIANA a avut pietricele la ambii rinichi! La stg. 2 iar la dr.4! Cam mult pt. varsta ei! Asa ... Mancam urzici in loc de spanac...sfecla rosie (stiu sa fac si ciorbe ..cica f. bune) dovlecel (si ciorba, si pane si la cuptor si mancare) deci gasaim ce sa papam....
Daca soacra ta este chimista, te rog , poti sa-mi trimit si mie o lista cu alimente care sunt bogate in oxalati si urati, TREBUIE SA LE ELIMINAM!
Stiu ca ciocolata este indicata sa fie consumata, DAR vede-ti voi pana la 3 ani nu este indicat nici un tratament medicamentos pt. copii! Toate au contraindicatii!
Va pupam si ne vom auzi mai des, ne-am pus si noi calbu, nu mai suntem cu cartela si prin romtelecom... avem acces non-stop.
HelleneC spune:
Buna fetelor!
Uite ca a mai trecut si Gabbriela pe la noi, recunosc ca a invins destul de repede in "operatziunea olitza", si bebe Julian e mai mic cu 2 luni ca al meu. Oricum ii urmez exemplul cand ma apuc si eu, incerc metoda ei ca e buna
Gabriela, multa sanatate Brianei, vad ca aveti ceva de tras, mai ales cu regimurile care sunt greu de tinut cu un copil mic! Bine ca ai cablu, asa ne vedem virtual mai des cu povestile noastre
Lucia, George bea apa de la chiuveta, pentru ca apa de la noi e foarte buna, chiar printre cele mai bune din tzara, a facut o analiza o cunostintza de a mea si a zis ca e ok. La tzara ii mai fierbe apa sau ii da ceai, ca acolo e altfel, e de la fantana si uneori nu e indicata (s-au descoperit in zona noastra ceva nitritzi in unele fantani)! Asa ca suntem precauti. Nu i-am dat apa plata decat daca am iesit in oras, cateodata.
Sanzi, cad ca il socializezi pe David si asta e super. Cred ca nu va avea probleme cand nu va mai merge cu tine la camin ci va ramane cu altcineva
va pup, maine ma duc dupa George!
Elena
Mami de George
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze
light spune:
Si eu asi vrea o astfel de lista cu alimente care contin oxalati desi daca fac o socoteala, adica:alimente cu E-uri + alimente cu oxalati + preferintele la mancare ale copilului meu ajung la un rezultat tragic.Gabriela si mai am o intrebare; pietricelele au fost descoperite in urma unui examen radiologic sau ecografic?mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002)