Bebelusi de sept-oct 2004 (25)
Raspunsuri - Pagina 15
aissa spune:
Am deschis capitolul urmator: www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43814" target="_blank">aici
Cristina si Alexandra(30.09.2004)
ana_a spune:
frosa eu am vrut sa te intreb de Eurespal dar aseara nu am mai apucat sa scriu, am vazut ca scrie 15 ml da...m-am gandit ca sunt 1,5, de fapt am vrut sa te intreb cum ai reusit sa-i dai siropul asta amar? ca al meu atata scandal mi-a facut de nu am reusit sa-i picur pe gat mai nimic din sirop, mai mult pe haine! Noua ne-a zis sa-i dau cate o linguritza de 3 ori pe zi.
mel_g, eu nu-i curatz cu pompitza niciodata ca nu am ce scoate din nasuc cu pompitza da in schimb ii pun ser, si mai nou mi-a luat sotul un spray cu apa de mare, da il curatz pe urma cu un betzisor cu vata. Arte dimineatza nasul infundat, ca si mine de altfel, si haraie asa cum zice Mihaela, da el haraie asa dimineatza d emult, de aia ma gandesc ca nu cred sa aiba alceva decat cate un muc care nu vrea sa iasa...pe urma ii trece, peste zi nu l-am auzit sa haraie niciodata.
Mihaela, Alexiei ii haraie nasucul si ziua? sau doar dimineatza si uneori noaptea pana adoarme?
Mihaela, pai daca tu reusesti sa o convingi pe Alexia sa-ti manance si 130 gr de puireu la o masa de fructe si la una de legume...si plus inca 500 ml lapte pe zi in total...sa-mi spui si mie cum faci...ca eu zau nu pot! De aia nu stiu cum sa fac pentru ca Stefan dupa pireu nu mai vrea lapte.Si de 3 zile mananca foartebine pireurile, cam 130-150 la o masa si daca nu-i dau cat vrea si ii dau lapte imi urla! Vrea pireu! Si ieri a mancat ce-i drept cam 350 ml lapte in total pe langa pireu. Dar o sa-i dau si azi mai multa carnitza, 30 de gr cum mi-a zis doctora, si fructe a mancat cam 150 de grame cu cereale cu tot, si lapte doar azi dimineatza de la san.
Cat despre chinul cu mulsul laptelui...Mihaela, sa stii ca eu nu as trece prin asa ceva, acuma, Mari74, al tau era micutz, e si normal sa te fi chinuit la inceput sa mulgi si sa-i dai cu biberonul...dar de la 6 luni incolo, parerea mea e ca este un chin care nu merita.Poate gresesc. Al meu inca ar vrea sa suga saracutzul da e pe terminate, abia ii ajunge 2 ore dimineatza si e clar ca e slab ca si consistentza. Dar daca el nu ar mai fi vrut sa suga...eu nici nu stateam pe ganduri si il intzarcam si luam pastile de oprirea laptelui...Deja copilul e mare, mananca carne, ou, ficatzel, si alte minuni, nu vad de ce sa insist cu laptele meu, mai ales ca sunt convinsa ca dupa luna a 6-a nu mai e la fel de plin de anticorpisi toate alea ca la inceput...daca gresesc sa nu ca e doar parerea mea!
mari74, daca fata vrea cereale cu orez da-i acolo cat vrea! chiar o masa completa de 120-150 ml cat o vrea...daca tot zici ca e slabutza! Pai nu? al meu mananca seara pe la 18 cam 120-150 ml de cereale cu lapte din sticlutza ca nu le vrea cu linguritza...
Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004) - POZICI
flori din gradina mea
Ana si Stefan, minunea lui mami si tati!