Scorpiutzele-pe unde sunt?(4)
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
roxy79ro spune:
Hellen_C .Mersic mult ca m-ai trecut la loc pe listutza.
Sunt tare fericita ca v-am gasit shi pe voi scorpioncutelor.Mai intai le-am gasit pe fetele care posteaza la miresici shi apoi v-am gasit shi pe voi.Pana acum nu cunoshteam prea multzi scorpioni, dar iata ca acum am intrat in gashca voastra.
pupici la scorpioncutze.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Mirona spune:
Vai ce bine-mi shade la voi pe listutza...
Merci HelleneC.
Voi cum ati petrecut acest week-end? Eu eram cam din 5 in 5 minute pe butonul RELOAD, dar nu puteam vedea nimic, desi vedeam ca mesaje noi sunt contorizate...dar cand ajungeam pe pagina respectiva...
Am vrut sa arunc pe fereastra calculatorul...
Ce ma mira este faptul ca la numarul mesajelor nu s-a modificat nimic, adica desi mesajele trimise de mine in week-end nu mai sunt eu am ramas tot cu 55.
Miro
HelleneC spune:
Miro, draga "meu", fix asa am simtit si eu ieri, dar nici sa arunc PC-ul pe geam ca de unde va scriam acum. Aveam incredere in admini ca rezolva problema. Atat ca s-au pierdut multe chestii... recuperam!
Roxisi Miro, noi la un moment dat ne-am scris povestile noastre, ce am gasit mai interesant in viata noastra, nu ca toata viata nu ar fi, dar... asa pe scurt! Eu as citi cu placere si prin ce au avut de trecut si altii ca mai am de invatat multe, chiar daca am par alb pe cap
!
Pupici, Elena
Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze
monica-elizabet spune:
buna seara fetelor, va pup si va multumesc mult ca v-ati gandit la mine.
am terminat si cu botezul si cu baitza de a doua zi...ambele petreceri au iesit f bine (zic eu), la biserica ruxi a fost cumintzica la inceput a scufundat-o de 3 ori...primele doua dati cand a scufundat-o a tinut-o preotul de nasuc si guritza si nu a plans...dar a treia oara...a scufundat-o de tooooot si cand a iesit cu capul din apa a plans si nu s-a mai oprit decat dupa ce a fost imbracata...preotul nu o lasa pe nasha sa-i puna suzeta.
eu am reusit totusi sa nu ma duc la botez in papuci...mi-am pus niste ghete mai butucanoase in care mi-a incaput bine degetul operat...
va pup si am fugit sa mai strang pe-aici
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
monica-elizabet spune:
phiu...am uitat sa va zic ca am pus pozeeeee
monica
HelleneC spune:
Monicutzo, ti-am vazut comorile, dar frumosi copii ai, sa nu-i deochi! Te invidiez din toate madularele mele, ca ai 2 copii, asa imi doresc si eu, de numa!
Bine ca ti-ai salvat imaginea cu piciorul operat, oricum si cu papuci diferiti si tot sexi erai, "biliv mi"!
Pupici si noapte buna!
Elena adormita
Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
HelleneC spune:
La multi ani dragele mele, frumoasele si inteligentele scorpiutze!
Sa aveti o primavara frumoasa, plina de iubire si sanatate mai ales, nu?Va pup, Elena
Mami ”de George”
monica-elizabet spune:
LA MULTI ANI! SA AVETI O ZI MINUNATA ALATURI DE SOTZII SI/SAU COPILASII VOSTRI, SA FITI SANATOASE, FERICITE SI SA PRIMITI MULTE, MULTE FLORI
E ZIUA TA MAMICO, IN DAR TI-AM ADUS INIMA, SI CREDE-MA MAMICO, UN DAR MAI FRUMOS NU SE PUTEA
HELLENE, multumesc mult de aprecieri si georgica al tau e un frumos
monica
roxy79ro spune:
LA MULTZI ANI,FETELOR!!!!!!!!!!!!!
Sa avetzi o primavara frumoasa, plina de iubire shi impliniri.
Sa ciocnim un pahar in cinstea zilei noastre.Pentru cele care au program in seara asta, distractzie placuta.
V-am pupat
syd spune:
LA MULTI ANI tuturor femeilor si voua in mod special
Noroc cu voi,ca aici nu se sarbatoreste ,puteam sa si uit.
Baba mea a fost duminica.Nimic special,adica in fiecare zi ninge,parca era un pic soare.