Scorpiutzele-pe unde sunt?(4)
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
Lorelai182003 spune:
Moama ce harnicutze ati fost!Uaf, de unde sa incep?
Pitica, pt ca are nevoie de sprijinul nostru! E greu pentru o femeie sa suporte raceala sau indiferenta, mai ales pentru o femeie scorpion, suntem dure si puternice dar si foarte sensibile. Si pe mine cel mai rau ma doare indiferenta, raceala. Tu iti cunosti cel mai bine sotul si stii ce-i place lui cel mai mult, incearca sa reaprinzi flacara pasiunii, ceea ce pentru o femeie scorpiutza e ushor! Fii tu, unica, frumoasa si senzuala!
Monica(Anda), nu mai sta deloc in tarc!! Chiar acum bantuie prin spatele meu, ma mir ca nu vine la compu sa-mi fure tastatura! O ia la fuga, face 2 pashi, inchide okii(strans) si fuge in continuare, eu nu pot intelege ce i-o placea sa alerge asa!!! Toate jucariile trebuie sa fie verzi ca altfel le arunca si sa nu vada nimic pe canapea/fotolii ca arunca pe jos si calca in picioare, totul desfasurandu-se intr-o atmosfera foarte nonsalanta ca si cand noi n-am exista. Aaaa, si musca pana la sange daca nu te feresti.
Monica-Elizabet, imi pare bine ca v-ati distrat! E foarte frumos la CCA, si foarte elegant!
Elena, vad ca esti foarte activa, bravo!
Sa va spun o faza care m-a shokat la culme!!!!
Ieri noapte, pe la 22:30 ii suna telefonul sotului meu. Raspunde si se aude vocea unei femei care cam tipa. Eu eram shocata ca nu intelegeam ce spune si de ce tipa! Aflu ca este sotia unui coleg de-al sotului meu si amic cu noi, era nervoasa ca sotul ei plecase de acasa sa se duca la club(la caluti) ca vezi Doamne e un cal bolnav!! Ash, de unde! Asta l-a sunat pe un alt coleg care sta acolo si i-a spus sa-l sune si sa-l cheme la club ca cica e un cal bolnav! Si asa a facut si omu a plecat fericit spre club ca sa pileasca!!!! Saraca femeie era asa de speriata! Doamne ce mila mi-era de ea! Ideea e ca ne-a sunat pe noi(pe Adi) pt ca sotul i-a zis ca e un cal de-al lui Adi bolnav si ea era suparata ca de ce nu mergem noi la caii lui Adi si trebuie sa mearga Marian(sotul). Adi nu stia nimic de ce-si aranjase el(Marian) si a zis ca asa e, ca e un cal bolnav(l-a acoperit)!!!! Am vrut s-o sun si sa-i spun ca nu e nimic adevarat(initial am crezut ca are Marian pe cineva) si ca o inseala si dupa aceea cand am auzit ca o sa pileasca am vrut sa ma duc dupa el cu masina(ca nebunu a plecat cu masina!!!!) si sa-l scutur bine. Adi nu m-a lasat pt ca el trebuie sa faca front comun cu Marian ca el e seful echipei poate sa-l dea afara dar eu aveam niste spume ca nu pot s-o linistesc pe saraca femeie! Imi venea sa ma duc la ea acasa, sa o iau si sa mergem sa-l luam pe Marian. Omu a stat aproape toata noaptea la club si a pilit ca un porc si s-a suit fain frumos in masina si s-a dus acasa dupa ce a facut circ pe acolo. Nu stiu cum rezista femeia aia cu el, Doamne, pai l-as da afara din casa l-as tine pe pres, sa nu mai puna piciorul!!! Omul asta are 40 de ani!! Si e cu sotia lui de 20, au un baiat de 14 ani!! Doamne......barbatii astia se tampesc de la o varsta!
Offf ce nervi aveam, azi n-a venit la munca, ca deh, omu era mahmur da las' ca vine maine si-l fac eu cu ou si otet! Nu ma pot abtine!
Pupici!
![](pupic.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Mirona spune:
Buna seara fetelor,
am intrat doar sa va salut. Va citesc in fiecare zi si ma bucur / intristez zilnic alaturi de voi.
Elena Ma bucur ca esti activa si ca esti sufletul acestei comunitati de scorpiute. Pentru tine
pitica Nu stiu daca te poate ajuta / alina ceea ce voi scrie, dar incerc. Citind ce ai postat... parca ma auzeam pe mine vorbind - plangandu-ma sotului.
L-am chemat chiar si pe el si ... a recunoscut si el. Intr-adevar, cum ziceau si fetele, trebuie sa pui mai mult accent pe propria persoana, sa te iubesti pe tine...fa ceva pentru tine.
La noi mai functioneaza o chestie: pedeapsa. In sensul ca: daca nu ma simt destul de iubita... incep sa fac scandal, dupa care il las pe el sa ia initiativa. La cat e el de lenes... trec si 2-3 zile pana sa-si dea seama ca eu sunt de fapt suparata. Drept pedeapsa... nu ii cad imediat in mreje... il mai las in "suc propriu" inca 1-2 zile.
Dupa ce sta asa... iti dai seama ca vre-o luna, doua nu mai uita sa fie tandru.
Incearca si tu, poate functioneaza si la voi. Nu cred ca e cazul despartirii. Nu uita ca odata ai gandit ca el e alesul. Mai dai o sansa.
Pup toate fetele scorpioance,
Miro
HelleneC spune:
Alina, mersi pentru floricica! Uite ca am ajuns repede pe pagina 9 din topic, sa vedem cum facem sa revii tu la listuta ca doar tu ai muncit-o
! Eventual cand ai timp te rog trimite pe PM ce si cum, ca sa nu o ia altii inainte
- stii tu cine!
Faza pe care ai povestit-o cred ca e reluarea la alte o mie pe care le-am auzit. Ce ma enerveaza, cand unii barbati baga in bucluc pe altii fara sa ii intrebe macar! Vezi maine ce faci si spune-ne si noua... abia astept!
Irina, m-am gandit mai bine si am vazut si mesajul Alinei! Nu ne e greu sa facem ceva sa vibreze in el... insa stii tu cel mai bine ce il face sa vibreze. Tu esti oricum o femeie fffff frumoasa (credeti-ma pe cuvant, cine o stie poate sa subsemneze cu mine) si nu cred ca iti va fi greu! In ceva asemanator ma aflu si eu acum de vreo cateva zile, asa ca suferim impreuna. Doar ca eu m-am hotarat ca pentru o vreme scurta sa ii mai arunc replici acide sa vada ca nu ma poate calca in picioare cand vrea! De obicei am succes si lucrurile se indreapta! Sper si de data asta, insa eu zic ca imi cunosc barbatul si la al meu cu asa ceva merge!
Va pup si hai la somn, ca mancarea am terminat-o!
Elena
Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze
HelleneC spune:
Miro, posam odata dupa cum vad, mersi de flori, deja mi se urca la cap! Se pare ca avem cam aceleasi solutii, spuse cu alte vorbe, hihihi! Scorpitze veritabile!
Deci Irina, ai sprijinul nostru, chiar daca e doar virtual!
Somn usor, Elena
Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Anina_n/Anina_n.jpg)
Anina_n spune:
Suntem sensibile, dragastoase, patimase, romantice, suntem scorpiutze ! Nu ne place sa fim neglijate, sa nu fim bagate in seama de partenerul nostru. Dar, intr-adevar, Pitica, trebuie mai intai sa te iubesti pe tine, ca sa ai incredere in tine, in puterile tale si in dragostea sotului tau fata de tine. Esti o femeie cu o cariera frumoasa, fa-ti timp si pentru tine, nu doar pt. cariera si familie ! Mergi la aerobic, arata ca te intereseaza cum te prezinti !
Fii tare, noi suntem aici si te sustinem !
Vreau sa vad si eu poze cu o scorpiutza ffff frumoasa, cum a scris Elena, despre tine !
Elena, castigatorii concursului "Mica mea vedeta" ii gasesti, www.ro-internet.com/index.php?module=htmlpages&func=display&pid=6" target="_blank">aici !
Alina, mamica tanara si frumoasa, scrie si tu, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44946&whichpage=1" target="_blank">aici, la ce varsta ai avut primul BB, caci eu cred ca esti cea mai tanara mamica de pe forumul .
Sanatate si pe curand !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42199" target="_blank">Copii capricorn
monica-elizabet spune:
scorpiutzele mele dragi, aseara am scris un mesaj dar cred ca nu a ajuns...
ieri am fost la cumparaturi si mi-am luat in sfarsit si pentru mine ceva...nu de imbracat fiindca nu vreau sa bag banii in haine acum cand inca sunt grasutza si vreau sa slabesc ci de incaltzat...mi-am luat o pereche de adidasi si o pereche desabotzei din piele f dragutzi ca doar la picioare nu mai am nimic...nu-mi scade sau creste piciorul hi hi...m-am gandit sa-mi cumpar ceva comod in care sa ma pot incaltza cand imping la carucior...eleganti am dar nu am unde sa ma incalt cu ei.
azi am iesit in parc cu ai mei copilasi si ne-am distrat de minune mai ales ca in sfarsit s-a incalzit vremea si am putut sta mai mult.
am fugit si ma duc sa-l culc pe alexutz...va pup si mai scriu mai tarziu daca nu adorm si eu cu el
sa aveti o seara minunata
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
syd spune:
V-am pierdut firul,daca nu ma uit zilnic
Eu,m-am plictisit de stat acasa,s-ar putea ca somajul sa ma ajute cu niste cursuri dar nu mai am rabdare,asa ca am raspuns la un anunt de ospatarita ,la un cafe restaurant,langa noi.In Cv am pus niste aiureli ,am zis ca am mai lucrat inainte in Romania.N-au cum sa verifice,le spun ca a fost la negru,dar trebuie sa ma pregatesc cu niste detalii.Daca ma descopera la practica,ce fac? Ca scap tava din mana,Doamne fereste
Eu il trimit,sa vad raspunsul,si imi iau tava prin casa,ma pregatesc
syd spune:
Care dintre voi face contabilitate? Chiar trebuie sa visezi cifre si matematica? Sau placerea vine cu timpul? In scoala nu prea m-am omorat dupa ea,dar nici n-am detestat-o.
Ca vazui cursuri de contabil si ajutor contabil prin corespondenta.(eu m-as baga la ajutor ca celalalt are prea multa responsabilitate din prima).
Sora-mea face conta la facultate si nu-i place deloc.E asa nasoala?
HelleneC spune:
Buna fetele, eu in ritm de dans intru ca am venit de la "haerobic", sunt franta, dar e bine!
Syd, nu stiu cum e contabilitatea, nu am auzit nici un contabil sa spuna ca ii place, doar ca se castiga din asta daca ai de unde destul de bine. Eu ma gandeam sa fac un curs de contabilitate primara pentru ca nu se stie mai incolo ce se va mai cere Bafta la tinut tava, cred ca te vei descurca cu brio, pentru ca suntem descurcarete si ne adaptam usor!
Nina, am reusit sa gasesc linkul si am vazut, stiu ca 4 sunt ai mamelor de pe forum, nu stiu insa daca si celalalt e tot de aici. Ai vazut ca ai Monicai au ocupat si ei 2 locuri!
Monica, sa porti sanatoasa ce ai cumparat, ai prins vreo oferta! Eu mai degraba gasesc pantofi sport ca am probleme cu picioarele si de ocazie f rar ceva care sa mi se potriveasca ca de placut...
Irina, cum mai esti????
va pup si mai povestim! sper sa nu fac febra musculara puternica!
Elena
Mami ”de George”
syd spune:
Barbatul zice sa nu ma bag la ospatarie ca se sta toata ziua in picioare apoi nu-mi mai plateste somajul cursuri ca pot sa ma intretin.Cred ca vede ceva mai bun pt mine.Si eu dar nu mai am rabdare..alte luni fara salariu.Vreau sa ma pun pe picioarele mele,sa fiu independenta,de cand visez. Mai vedem pana saptamana viitoare.
Si-apoi cat de greu o fi sa faci calcule toata ziua,cu ochii intzepenitzi la calculator si fundul de scaun si la sfarsitul zilei ti se invart numai cifre prin cap? Asa imi inchipui eu meseria de contabil.
De undeva trebuie inceput,chiar daca nu-mi place,ca trebuie sa-mi schimb permisul de conducere si-mi trebuie bani.