Bebelusi de iulie-august 2004 (44)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

Sa imi dati si mie adresa magazinului ala destept din Buc. ! Eu caut in disperare body-uri si bluzite ca sa nu fie de bagat pe cap, ci incheiate.
BlueAngel, m-ai intrebat de lapte; ii dau Milumil.

Adema&Codrut
http://community.webshots.com/user/eoncioiuro
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41021

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doamna Bibi spune:

Adema,ce grasut e Codrut numai bun de pupat ,sa-ti traiasca!!! Eu am luat astfel de body-uri de la Piciul,se incheie cu capse pe laterale si sub fund (nu sunt chiar cea mai buna calitate dar merg...).Tot de la magazinul ala destept am luat pijamalute care se incheie cu capse de-a lungul corpului.
Apropo de alergie,cum mai stati? Am uitat sa-ti spun,eu cand am avut probleme cu Bogdan,am fost la o doctorita dermatolog specializata in pediatrie,la Medicover (daca te intereseaza da-mi PM sa-ti dau datele).Mi-a fost recomandata de verisoara mea care lucreaza tot la Medicover.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Elou, fetele !!!
pentru toti BEBEII care implinesc lunile !!!
DoamnaBibi - lui Bobo al tau ii va trece buba, dar cel mai bine e sa-l arunci in patut chiar si cele 2 minute ... eu asa fac si deja m-am obisnuit ... Tu ai vrut dieta pentru a slabi ??? Daca-mi dai adresa, iti trimit materialul "proaspat", fara infometari si mazochisme, eu am inceput de azi ...
ROX1974 - am primit olita comandata pe net. E mishto`, deocamdata depozitam in ea jucarii
Fug sa va citesc in urma ... Daca sunt bbi bolnaviori, le dorim sanatateeee !!!
Mey, serul fiziologic in nas pus muuult, poate cauza ceva ?????? Ca Giulia tot cu tone de muci, tind sa cred ca suntem alergice la ceva sau cineva (gen socrii mei) ...

Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
Giulia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea-nasterii

Mergi la inceput

Girls, am reusit de am pus poze "proaspete" in albumul cu poze hazlii, incheierea celui de la 3 la 6 luni si ultimele-ultimele in albumul de la 6 la 9 luni, ca sa vedeti ce paaar avem
ca nu stiu cine a zis ca vrea paaar cupilului ... aaa, ultima poza e preferata mea, in care am o fetita cu doua coditeee
http://community.webshots.com/photo/275408223/280042224MbXkKC nu stiu daca am dat linkul corect ...

Mitzura - da` tu-ti faci probleme ??? Si noi care luam cate 200-300 g / luna ? ... Ata ete, vor fi sportivi !

Pupici la voi !!!

Giulia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea-nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramses spune:

Buna ,fetele! Noi avem o zi mai proasta,Sara are putina febra dupa vaccin,37 cu 7,sper ca nu trebuie sa ma impacientez;e prima oara cand face febra.E plangacioasa si nu vrea sa bea nimic,suc,supa, ceai,am incercat de toate si mai suntem si sechestrate la domiciliu din cauza vaccinului.
La masuratori a iesit 7.700kg si 67cm.Pediatra mi-a zis sa nu-i mai dau san desert dupa fiecare masa,sa fie masa doar de fructe,doar de legume sau doar de san.Asa o fi bine?Voi nu mai dati lapte decat seara si dimineata?!

Ramona si bb-lusa Sara
http://photos.yahoo.com/ramonahirbu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doamna Bibi spune:

Daria, voi erati cea cu motul in cap de care plangeam eu!!!!...nu ne dati si noua niste plete???? Da vreau regimul ala fara restrictii drastice pe monicaotelea@yahoo.com
Se pare ca "i-a priit" cazatura lui Bobo doarme dus de la 12 si ceva si nu da semne de trezire (m-am dus de cateva ori sa vad daca respira...).

Monica si bebe Bogdan (01.09.2004)
http://community.webshots.com/user/monicaotelea

Mergi la inceput

Uaaa, DoamnaBibi, mi-ai amintit ceva cu respiratu` ... ieri Giulia a avut o zi de muci, fara mari pofte de mancat, ca doar nu putea respira, am dezmucit-o pana i-a venit acru, si mie ... si adoarme rupta aseara, fara sa reusesc sa o fac sa ragaie ... booon ... stau cu ea vreo 3 ore, o pun in patutul ei si vin in camera noastra ... cand ma trezesc pe la 5 parca, ii pregatesc laptele si merg in camera ei, ea nemiscata, in aceasi pozitie in care am lasat-o si vreau sa-i iau pulsul si nu simt NIMIC. Am crezut ca innebunesc. Am scuturat-o si NIMIC. A dormit bustean, dusa pe alta planeta, nu simteam si nici nu auzeam cum respira, am smotocit-o bine si atunci a schitat un gest cu mana, parca sa o las in pace. Nu am mai dormit nimic, am stat langa ea ca o nebuna si opriveam.

DACA nu apar pe forum vreo saptamana, inseamna ca am fost dusa la spitalul de nebuni. Si acum m-a apucat plansu` ca mi-am amintit.

Ai vostri dorm in halul asta ???????????????????????????????

Giulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

hehe... daria poate ne facem vecine de salon
si a mea doarme profund, eu o verific cu mana pe cutia toracica sa vad daca respira...

marcela si alexandra lia
pozele noastre

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37669" target="_blank">cum s-a nascut alexandra lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramses spune:

"LA MULTI ANI" Naomi si Serban!Sa cresteti mari si frumosi!
Daria,e o scena de cosmar ce povestesti tu,brrr!!Tocmai am citit de sindromul mortii subite la bb-lusi si imi inchipui cam ce-ai simtit tu!Slava Domnului ca are doar somnul profund!
Nu mi-ati spus,mai dati si lapte dupa supa sau fructe?!
Pupici!

Ramona si bb-lusa Sara
http://photos.yahoo.com/ramonahirbu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Monique pup la Bobo mic. lasa-l sa doarma linistit. a facut cucui? sper ca i-ai pus ceva rece. din pacate...asa cresc copiii....buah, mi-am adus aminte cind a cazut si asta mik de pe fotel pe parchet....bleacks.
hehehe Daria las copilu sa doarma...ce bine ca are somn profund. grasu meu de cind e cu muci doarme din 2 in 3. daca are nasul infundat inceaca wixk's vaporub, e tare bun. aseara a facut minuni pe Patrick.
Gabi, va pupam! ce pacatoase racelile astea care au venit cu incalzirea vremiii!!!! uf!

Mergi la inceput